Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltın biraz daha protein ağırlıklı olsa daha güzel olurmuş
Yumurta peynir gibi
Onun haricinde menün çok güzel canım tebrikler

Kızlar şu aralar sigarayı bırakmayı kafama koydum..
Ama malesef öyle çat diye bırakabilecek yapıda değilim denediğimde genelde başarısız oluyorum. Ayrıca yoksunluk hissi sebebiyle aşırı iştahım açılıp yeme krizlerine giriyorum.
Şimdi yavaş yavaş azaltmaya karar verdim. günde bir pakete yakın içiyordum, tahmini 16-17 tane kadar şimdi yarım pakete düştüm. Aklıma gelince erteliyorum.
Bakalım kilo almadan hatta vererek bırakmayı başarabilecek miyim??

Evert canım farkındayım akşam yemeğini dışarıdan yiyince maalesef çok bi hırmla kalmıyor bugün evdeyim inşallah güzel bi menü çıkartmak istiyorum

Oğlumun hastalığı devam ediyor. Şu ara birgün yüksek ateş diğer gün ateşsiz geçiyor. 1 haftamız bugün bitti kaldı 1 haftamız.
Bu arada sanırım benimde gözümün içinde çıktı bugün uçuk. Kan oturmuştu kaç gündür bugün yanma batma başladı. Kayınpederleri çağırdım sağlık ocağına gitcem kendimde

Geçmiş olsun canım yaa. Nasıl bir uçukmuş bu virütik galiba.. Bende de çok uçuk çıkar ama her zaman dudakta ya da kenarında falan. Bir haftadır sen yazdıkça ben korktum. Allah acil şifalar versin.

S swann
Neskafe yi arada içiyorsan belki olabilir ama
Hergün içme alışkanlığın varsa onun yerine de sade Türk kahvesine başlamanı öneririm canım.
O dA metabolizmanı çalıştırır

ben nescafe içmedim sanırım karıştı canım. ben de filre kahve ya da türk kahvesi taraftarıyım.

teşekkür ederim canım. benim derdim çayı boş içememek. şimdi yine öğlen yemeği sonrası çay içicem ve yanında birşey yeme dürtümle mücadelem başladı

inşallah bırakırsın. azaltmadan pat diye bıraksan keşke. canın sigara istediğinde çocuklarını düşün, ben o şekilde bıraktım. günde 1 paket içerken birden bıraktım, şükür 9 yıl bitti elimi değmedim.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim canım. benim derdim çayı boş içememek. şimdi yine öğlen yemeği sonrası çay içicem ve yanında birşey yeme dürtümle mücadelem başladı
Dediğim gibi kuruyemiş hurma olabilir ,
Veya o yediğin bisküviden 1 adet olabilir ama 1 paket olmasın bence canım

Daha önce pat diye bıraktığım oldu ama o şekilde bırakınca hem çok zorlanıyorum hemde acayip kilo alıyorum. sürekli bir yeme dürtüsü. Bakalım birde böyle deneyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…