- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kahvaltın biraz daha protein ağırlıklı olsa daha güzel olurmuşGünaydınlar
Dünkü menümü paylaşayım
sabah
1 tost
bolca şekersiz çay öğlene kadar
öğle
1 kase brokoli çorbası
1 tane karnıyarık
aralarda çay ıhlamur
akşam
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
1,5 lt su olmuştur herhalde tam hesaplamadım epey içtim
6900 adım yürüyüş
Evert canım farkındayım akşam yemeğini dışarıdan yiyince maalesef çok bi hırmla kalmıyor bugün evdeyim inşallah güzel bi menü çıkartmak istiyorumÜzülerek söylüyorum menün olmamış canım ,
Pizza kola kaçamak olmuş
Köfte marul ara öğün olmuş
Miktar olarak az ama daha sağlıklı beslenmelisin
Öğlen Çorba salata yoğurt et-tavuk-köfte gibi
Akşam da çorba salata yoğurt gibi hafif yersen
En önemlisi günün erken saatlerinde güzel bi kahvaltı yaparsan metobolizman daha iyi çalışır
Naçizane tavsiyem
Tek tipten Az yiyince değilde
Her türden az yiyince kilo verebiliyoruz
Ve diyetten bıkmıyoruz
Çok konuştum demi kızlar ..
Oğlumun hastalığı devam ediyor. Şu ara birgün yüksek ateş diğer gün ateşsiz geçiyor. 1 haftamız bugün bitti kaldı 1 haftamız.
Bu arada sanırım benimde gözümün içinde çıktı bugün uçuk. Kan oturmuştu kaç gündür bugün yanma batma başladı. Kayınpederleri çağırdım sağlık ocağına gitcem kendimde
Bence çok tatlısın canım:))
Kahvaltı ve öğle yemeğin de saatleri de çok hoş.
Akşam yemeğinin çorbasını bilmiyorum ama patates yemeğinden az yediysen sorun yoktur.
Birde meyveleri ikindi saatine kadar yani daha etken saatler de yersen daha güzel olur canım.
Sende bilmişsin zaten hata olduğunu..
etiforma gelince yağı az diyet ürünü gibi gözükse de ben onlarında çok masum olduğunu düşünmüyorum ,onun yerine birkaç ceviz ,badem, 1 tane hurmayla yersen daha sağlıklı bi ara öğün olabilir ..
Kızlar şu aralar sigarayı bırakmayı kafama koydum..
Ama malesef öyle çat diye bırakabilecek yapıda değilim denediğimde genelde başarısız oluyorum. Ayrıca yoksunluk hissi sebebiyle aşırı iştahım açılıp yeme krizlerine giriyorum.
Şimdi yavaş yavaş azaltmaya karar verdim. günde bir pakete yakın içiyordum, tahmini 16-17 tane kadar şimdi yarım pakete düştüm. Aklıma gelince erteliyorum.
Bakalım kilo almadan hatta vererek bırakmayı başarabilecek miyim??
Oğlumun hastalığı devam ediyor. Şu ara birgün yüksek ateş diğer gün ateşsiz geçiyor. 1 haftamız bugün bitti kaldı 1 haftamız.
Bu arada sanırım benimde gözümün içinde çıktı bugün uçuk. Kan oturmuştu kaç gündür bugün yanma batma başladı. Kayınpederleri çağırdım sağlık ocağına gitcem kendimde
Dediğim gibi kuruyemiş hurma olabilir ,teşekkür ederim canım. benim derdim çayı boş içememek. şimdi yine öğlen yemeği sonrası çay içicem ve yanında birşey yeme dürtümle mücadelem başladı
Daha önce pat diye bıraktığım oldu ama o şekilde bırakınca hem çok zorlanıyorum hemde acayip kilo alıyorum. sürekli bir yeme dürtüsü. Bakalım birde böyle deneyelim.inşallah bırakırsın. azaltmadan pat diye bıraksan keşke. canın sigara istediğinde çocuklarını düşün, ben o şekilde bıraktım. günde 1 paket içerken birden bıraktım, şükür 9 yıl bitti elimi değmedim.
Ben Yinede bana söylemeden üzerime alınmıştım tatlım çok içtiğim için biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?