- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Amin canım ı sAllan hoş buldukHoşgeldin aramıza canım. Bizim grupta inşallah 3 vakte kadar olur bebiş.
Benimde aklımda o var aslında. Herşeyi olmasada yeme rutinim genel haliyle karataya uyuyor. Ama biraz araştırmam lazım başlamak için.Karatay mı yapsan acaba bu kadar kuruyemiş boşa gitmez
Toplam yazıyoruz sandım
canım ben soğanı kavuruyorum çok az un atıp biraz da unu kavuruyorum müteakiben kereviz ve havuç koyuyorum patateste koyabilirsin. Biraz su ekliyorum kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pisiriyorum.İnşallah bi cesaret edip deneyeceğim bakalım. Nasıl yapsam kesin severim ki fikrin var mı?
Menün güzel ama meyveleri erken yesen daha güzel olurMenüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 parca simit
1 çay kaşığı bal
1 fincan kuşburnu
Kibrit kutusu kadar peynir
10 zeytin
Saat 10.30 da 1 fincan nescafe
Öğlen yemeği 12.30
1 kase yayla çorba
Salata limonlu
Ayran
Izgara tavuk 2 parca
Saat 13.00 de 1 bardak limonlu çay şekersiz
Akşam 19.30
1 yemek kaşığı barbunya
1 kase yoğurt
1 kase ezogelin çorba
Yagsiz Salata
Yarım mandalin
Yarım kivi
1 ceviz
Bugün ilk günümdü artık ara öğünlerde yiyecegimMenün güzel ama meyveleri erken yesen daha güzel olur
Ay valla mı ben hamilelikten önceki Zayıflama turlarındayım aslında çok yakında bende çok istiyorum iki üç ay içinde vall çok mutlu edersiniz beni grubun öyle bi özelliği varsa :)))Hoşgeldin aramıza canım. Bizim grupta inşallah 3 vakte kadar olur bebiş.
Aramıza hoşgeldin tatlımKuralları okudum Şimdi kendimi tanıtayım. Boyum 1.68 kilom 64kg. Yaklaşık yarım sene önce 10 kilo daha fazlaydım 74 den 64 düştüm ama şuanda daha zor yakiyorum kiloları nedense. Almanyadan katılıyorum
İş: Alman pastanesi ve fırın satıcı olarak (yani hep koştur koştur)
Hedef kilom: 55
Başka bilmek istediğiniz?
Kuralları okudum Şimdi kendimi tanıtayım. Boyum 1.68 kilom 64kg. Yaklaşık yarım sene önce 10 kilo daha fazlaydım 74 den 64 düştüm ama şuanda daha zor yakiyorum kiloları nedense. Almanyadan katılıyorum
İş: Alman pastanesi ve fırın satıcı olarak (yani hep koştur koştur)
Hedef kilom: 55
Başka bilmek istediğiniz?
AaaaHoşgeldin canım boyumuz kilomuz hedefkilomuz çok yakınmış birbirine:)
Yalnız benimde Yen'i farkettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?