- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ooo epey ödemin de varmış. Güzel bir başlangıç olmuş canım benim. Yeni kilon hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))
Başlangıç Geçen Hafta: 63.0
Bugün :59.9
Yüzde kısmını tam çıkaramadım:))
63/100x(63-59.9)=%4.92 maşallah.Eki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))
Ooo epey ödemin de varmış. Güzel bir başlangıç olmuş canım benim. Yeni kilon hayırlı olsun.
Ama en az 1.5 kilosu yağ bence. .Aynen tatlım çok sağol regl başlangıcına denk geldi ödem çoktu:))
Cok güzel canım hadi daha aşagı rakamlarda görmek nasip olsunEki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))
maşallah canım harika sonuç tebrik ediyorum. Çok iyi motivasyon olur.Eki Görüntüle 2068378 Günaydın kızlar:) Hayırlı Cumalar ilk tartı günümde büyük bir süpriz oldu bana en son 3,4 yıl önce gördüğüm 5li rakamlar göz kırptı çok mutluyum:))
Kahvaltını yapmadan tartılsaydın keşke canımGünaydıııın güzel bayanlar kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi hazırlanıp dışarı çıkma zamanım birazdan sınavım var bi başarılar temenninizi alırım bende tartılmak istiyorum bugün henüz üç gün olsada :)
Sen bilirsin canımSelam kızlar
Bi heves girdim ama takıma işler güçler çok takip edemiycem sizi gibi görünüyor
Affınıza sığınarak daha girmediğim yarışma grubundan ayrılmak istiyorum kendi çabamla veremezsem 3-4 kilo fazlalığımı bahara doğru yine gelirim
öpüyorum hepinizi
bu arada yarım kilo vermişim
Yaaa hiç aklıma gelmedi o zaman öğle yemeğinden önce tartılayım açkenKahvaltını yapmadan tartılsaydın keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?