Hoşgeldin aramıza canım. Bizim grupta inşallah 3 vakte kadar olur bebiş.InşAllah
Bugün irademe sahip çıkamadım diye meyve de patlama yaşadım. Normalde tek meyveyle ara öğünü kapatıyordum. Bugün bastı kaçtı oldumeyveleri bilerek ara öğünde yaparsan daha iyi olur. 1 porsiyon meyve miktarlari internette var. Ona gore hangi meyveden kaç tane yiyeceğine karar verirsin.
Afiyet olsun canım. Şu kerevizi hiç cesaret edip yiyemedim ya nasıl bir tadı var ki.Menüm
Limonlu su
1 tane kayısı kurusu
Kahvaltı 08.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Bol yeşillik
1 tane salatalık
Ara 11.00
1 küçük elma
2 ceviz
Öğle 14.00
5 yk kereviz
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
Yeşillik (dereotu tere roka)
ara 16.15
3 kayısı kurusu
Yarim kase yoğurt
Aksam19.30
1 kepçe yayla çorbası
5 yk kereviz
1 kase yoğurt
Yağsız salata
Su 2 lt
Spor olarak 30 dk yürüdüm ama kolumdan dolayı hızlı tempoda yürüyemedim.
ben seviyorum canım allahtan eşimde seviyor kızımada patates diye yedirmeye çalışıyorumAfiyet olsun canım. Şu kerevizi hiç cesaret edip yiyemedim ya nasıl bir tadı var ki.
2.5 yazmışım yanlış olmuş. Yarım kabakları karnıyarık gibi doldurunca 3 yarımdan 1.5 kabak yemiş bulundum. Meyve normalde çok yemiyordum da kriz anı oldu biraz. Birtek şu kuruyemişi azaltamıyorum ekmek yerine tüketince kısıtlamak zor oluyorSabahki kuruyemiş çok canım. Öğlen ki meyve de çok. Akşam ki 2.5 ney ki.
Aaa sporsuz olur mu kaptanım ,dinleniyorum şu an birazdan başlayacağım tabiki:)Spor yapmadın dimi yormasaydın kendinii
Alışana kadar çok sıkma o zaman kendini. Yavaş yavaş azalt canım. Ekmek 2 dilim tam buğday yiyebilirsin sabahları.2.5 yazmışım yanlış olmuş. Yarım kabakları karnıyarık gibi doldurunca 3 yarımdan 1.5 kabak yemiş bulundum. Meyve normalde çok yemiyordum da kriz anı oldu biraz. Birtek şu kuruyemişi azaltamıyorum ekmek yerine tüketince kısıtlamak zor oluyor
Canım bu donkey kick nedir?16 kasım Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 Side leg lift =200 puan
1000 ip atlama=200 puan
100 bridge=20 puan
100 Donkey kick=20 puan
100 plie slides=20 puan
Toplam=460 puan
İnşallah bi cesaret edip deneyeceğim bakalım. Nasıl yapsam kesin severim ki fikrin var mı?ben seviyorum canım allahtan eşimde seviyor kızımada patates diye yedirmeye çalışıyorum
Ekmeğe bulaştımmı ayrılmam zor oluyor kahvaltıda. Uzun süredir kuruyemiş yiyorum baya da alıştım ama işte miktar sorunum var. O da düzelecek dediğin gibiAlışana kadar çok sıkma o zaman kendini. Yavaş yavaş azalt canım. Ekmek 2 dilim tam buğday yiyebilirsin sabahları.
Ay ben de hayatımda hiç yemedim şu sebzeyi ben de takip edeyim bakayımİnşallah bi cesaret edip deneyeceğim bakalım. Nasıl yapsam kesin severim ki fikrin var mı?
HEee sağol kaptanım,bu egzersizi biliyordum da isminin bu şekilde olduğunu bilmiyordumEşek tepiği
Aaa sporsuz olur mu kaptanım ,dinleniyorum şu an birazdan başlayacağım tabiki:)
Senin hayatına baya bişeyler katman lazım. Ben de çok seçerim yemek ama yediklerim var yine. Özellikle yeşil mercimek, yeşil fasulye, barbunya pırasa bayılırımAy ben de hayatımda hiç yemedim şu sebzeyi ben de takip edeyim bakayım
Karatay mı yapsan acaba bu kadar kuruyemiş boşa gitmezEkmeğe bulaştımmı ayrılmam zor oluyor kahvaltıda. Uzun süredir kuruyemiş yiyorum baya da alıştım ama işte miktar sorunum var. O da düzelecek dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?