Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm

Limonlu su
1 tane kayısı kurusu

Kahvaltı 08.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Bol yeşillik
1 tane salatalık

Ara 11.00
1 küçük elma
2 ceviz

Öğle 14.00
5 yk kereviz
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
Yeşillik (dereotu tere roka)

ara 16.15
3 kayısı kurusu
Yarim kase yoğurt

Aksam19.30
1 kepçe yayla çorbası
5 yk kereviz
1 kase yoğurt
Yağsız salata

Su 2 lt
Spor olarak 30 dk yürüdüm ama kolumdan dolayı hızlı tempoda yürüyemedim.

meyveleri bilerek ara öğünde yaparsan daha iyi olur. 1 porsiyon meyve miktarlari internette var. Ona gore hangi meyveden kaç tane yiyeceğine karar verirsin.
Bugün irademe sahip çıkamadım diye meyve de patlama yaşadım. Normalde tek meyveyle ara öğünü kapatıyordum. Bugün bastı kaçtı oldu

Afiyet olsun canım. Şu kerevizi hiç cesaret edip yiyemedim ya nasıl bir tadı var ki.

Bu arada menü biraz uzun oldu. Dun diyetisyen metabolizma mi hızlandırmak için ara öğün mutlaka yapman gerektiğini söyledi. Hatta aksam 21.00 de 1 bardak süt ve meyve var ama yarin tartı günü olunca bugün yemicem

Sabahki kuruyemiş çok canım. Öğlen ki meyve de çok. Akşam ki 2.5 ney ki.
2.5 yazmışım yanlış olmuş. Yarım kabakları karnıyarık gibi doldurunca 3 yarımdan 1.5 kabak yemiş bulundum. Meyve normalde çok yemiyordum da kriz anı oldu biraz. Birtek şu kuruyemişi azaltamıyorum ekmek yerine tüketince kısıtlamak zor oluyor

Alışana kadar çok sıkma o zaman kendini. Yavaş yavaş azalt canım. Ekmek 2 dilim tam buğday yiyebilirsin sabahları.

Alışana kadar çok sıkma o zaman kendini. Yavaş yavaş azalt canım. Ekmek 2 dilim tam buğday yiyebilirsin sabahları.
Ekmeğe bulaştımmı ayrılmam zor oluyor kahvaltıda. Uzun süredir kuruyemiş yiyorum baya da alıştım ama işte miktar sorunum var. O da düzelecek dediğin gibi

16 kasım Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1000 Side leg lift =200 puan
1000 ip atlama=200 puan
100 bridge=20 puan
100 Donkey kick=20 puan
100 plie slides=20 puan

Toplam=460 puan

2.Niloyabebe
45 dk leslie
50 mekik
30 dk yürüyüş
200 ip daha artı olacak yarim cuma ya :)

3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…