- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Benim de bitse de spor yapsam.Üfff sonunda annelik mesaim bitti. Menüm
Aç karna aspir yağı
Sabah 11:30
1 dilim ekmek
1 çk bal
2 haşlanmış yumurta
1 havuç, 1 domates, 1 salataliktan limonlu salata
2 YK lor
Akşam 18:00
7 YK pırasa (pirincsiz)
1 kase yoğurt
Kertelim o zaman sizi. Diyette sporda yarışın kıyasıyaAramızda sadece 3cm var
Kertelim o zaman sizi. Diyette sporda yarışın kıyasıya
Ben kafada yeme işini bitirdim. Ama yememekle de olmuyor metabolizma yavaşlıyor. O yüzden az ve sık yemek lazim. Abur cubur yememek lazim.Verirmişim inşallah ya ben daha ikinci gün olunca mı bilmiyorum hala alışamadım ağzıma atıveriyorum bişeyler gelip geçerken
Ay valla olur bana uyarKertelim o zaman sizi. Diyette sporda yarışın kıyasıya
Ben daha gelemedim oraya yaBen kafada yeme işini bitirdim. Ama yememekle de olmuyor metabolizma yavaşlıyor. O yüzden az ve sık yemek lazim. Abur cubur yememek lazim.
Iyi yapmışsın hayırlı olsunDiyetisyenle evdeki tartı farklı çıkınca eşime doğum günü hediyesi olarak tartı aldırdımbakalım kargodan ne zaman gelicek. Kafaya koydum bu kilolar gidecek.
Bu seferde toplamı yazmamisim
Inşallah canim en kısa zamanda bir bebisle şenlenir evin.Ay valla mı ben hamilelikten önceki Zayıflama turlarındayım aslında çok yakında bende çok istiyorum iki üç ay içinde vall çok mutlu edersiniz beni grubun öyle bi özelliği varsa :)))
Hoşgeldin canim umarım en kısa zamanda istediğin hedefe ulasirsinKuralları okudum Şimdi kendimi tanıtayım. Boyum 1.68 kilom 64kg. Yaklaşık yarım sene önce 10 kilo daha fazlaydım 74 den 64 düştüm ama şuanda daha zor yakiyorum kiloları nedense. Almanyadan katılıyorum
İş: Alman pastanesi ve fırın satıcı olarak (yani hep koştur koştur)
Hedef kilom: 55
Başka bilmek istediğiniz?
Benimde çok severek aldığım kötüm vardi hamile kalınca giyinmedim doğumdan sonra dedim ama nafile olmadı umarım bende sende kotlarımızı giyerizKızlar ya bir top shopdan yıllarrrönce çokk beğenerek bir kot almıştım ayıla bayıla sene 2007 hatırladım şimdi 10 sene önce yanı kilom 51,52 civarı işte o pantolonumu sadece 1 defa giyebildim sonra dolabımdaki herşey değilti geldi gittiama bunca zamana rağmen onu ne vermeyene atmaya kıyamadım bugün denedim olmadı tabi ama olacak ve ben size giyip burdan fotosunu göstereceğim bakalım sizde beğenecek misiniz:)) En son hedefim bu pantolonumu doya doya giyebilmek her kilo verdiğim hafta deneyeceğim ama 53,54 den önce olmaz gibi neyse sabredeceğiz bu kiloları bir gündealmadık bir günde verelim değil mi
Ilk sayfada puanlar var canim bende oradan bakarak hesap yaptimBen genellikle spor yaptığım zaman şöyle bir planım var:
10 dakka ısınma (cardio)
30 dakka calıştırmak istediğim bölgeler (her 2 gün değiştiriyorum. Herzaman 3 bölge calıştırıyorum)
5-10 dakka esneme
Şimdi ben bunu nasıl hesapliyacam puan olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?