Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Üfff sonunda annelik mesaim bitti. Menüm
Aç karna aspir yağı
Sabah 11:30
1 dilim ekmek
1 çk bal
2 haşlanmış yumurta
1 havuç, 1 domates, 1 salataliktan limonlu salata
2 YK lor

Akşam 18:00
7 YK pırasa (pirincsiz)
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
Bu arada kerevizin salatasının da yapıyorlar, cevizli yoğurtlu. Tariflere bir bakın derim. Evde bir ben bir de ortanca oğlan yiyince çeşit yapmıyorum. Salatası süper oluyor.

Kertelim o zaman sizi. Diyette sporda yarışın kıyasıya
Ben genellikle spor yaptığım zaman şöyle bir planım var:
10 dakka ısınma (cardio)
30 dakka calıştırmak istediğim bölgeler (her 2 gün değiştiriyorum. Herzaman 3 bölge calıştırıyorum)
5-10 dakka esneme
Şimdi ben bunu nasıl hesapliyacam puan olarak?

Sonunda belime korsemi taktım dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Attım çocuğu babasının kucağına teri maksimuma çıkarmak için taytımı giyip bir yarım saat evde yürüyüp basen göbek çalışıcam. Dışarıda yürüyünce insan enerji doluyor

Verirmişim inşallah ya ben daha ikinci gün olunca mı bilmiyorum hala alışamadım ağzıma atıveriyorum bişeyler gelip geçerken
Ben kafada yeme işini bitirdim. Ama yememekle de olmuyor metabolizma yavaşlıyor. O yüzden az ve sık yemek lazim. Abur cubur yememek lazim.

16 kasım Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1000 Side leg lift =200 puan
1000 ip atlama=200 puan
100 bridge=20 puan
100 Donkey kick=20 puan
100 plie slides=20 puan

Toplam=460 puan

2.Niloyabebe
45 dk leslie;45 puan
50 mekik ; 20 puan
30 dk yürüyüş:30
400 ; 80 puan

3lt su

3. Jane eyre _
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
50 donkey kick:10 puan
200 Side leg lift:40 puan
50 bridge:10 puan
50 jumping jack:10 puan
Toplam:100 puan

2 lt su
700 ml dukan birası[/QUOTE]

Allah ım ölüyorum. Ne kadar hammışım yahu. Normalde hep yarım saatlik squatgirl ile 200 kalori videosuyla spor yapardım. Baktım 38dklık 300 kalori videosu da varmış. Atladım tabi. Squata boğdu kadın 38 dk boyunca. Yanıyorr bacaklarım yanıyorrrr

Hoşgeldin canim umarım en kısa zamanda istediğin hedefe ulasirsin

Benimde çok severek aldığım kötüm vardi hamile kalınca giyinmedim doğumdan sonra dedim ama nafile olmadı umarım bende sende kotlarımızı giyeriz

Ilk sayfada puanlar var canim bende oradan bakarak hesap yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…