Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Açlık otu metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor bağırsak çalıştırıyor yağ yakıyor. Menü sayfasın da sormuşsun orda yazılmıyor.
Ya orayı burası zannettim herkes bi anda menü paylaşmaya başladı diyorum sorma :)

Kaptancığım ayıptır söylemesi ben 64 den 63 e düşmüşüm de nasıl yapıyoruz bu hesap işini ne olacak benim durumum :)

Galiba ailenle yaşıyorsun,
Ben yemekleri kendim yapıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar bende aynı durumu yaşıyordum akaşm eve gidiyorum yemek yok. Ertesi güne tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Çok zor oluyordu. Dışardan yemek söylüyorduk çoğu zaman.
Artık hafta sonu kendimi mutfağa kapatıp en az iki çeşit ve fazla miktarda pişiriyorum. Koyuyorum buz dolabına genelde çarşamba perşembe gününe kadar gidiyor. Sadece yiyeceğimiz kadar ısıtılıyor. Çocuklar okuldan gelince bakıcı ısıtıp yediriyor. Bende sabah evden çıkarken koyuyorum kaplara getiriyorum. Şirketin verdiği yemek kartından yediğimde oluyor ama evden getirdiysem ondan da tasarruf edip markette harcıyorum. Hem sağlıklı hemde karlı oluyor evden getirmek.
Benim sıkıntım akşam yemeği ile. İş yerine birde akşam için yemek getiremiyorum zaten burda yemem tuhaf karşılanabilir. İşten 19:00 da çıkıyorum eve varmak 1 saat hazırda yemek olsa bile yedim kalktım demek 20:30 u buluyor. Tabi o saatten sonra yediklerim bana kalıyor.

Benim tatlı sorunum var valla tarcını deneyeyim. Canim tatlı istediğinde banyo yapiyordum

Sütlede tarçın güzel oluyor canım. Birde ben yoğurdun içine kuru kayısı doğrayıp yiyordum az da tarçın. :)

Rica ederim canım haklısın toparlanma vakti öyleyse:))

Ben bazı açılardan avantajlıyım kızlar işyerim evime yürüyüş mesafesinde 7 dakika sabah kahvaltımı evden çıkmadan yapıyorum, öğlen eve gelip yiyorum akşamda öyle. İşte günlük 30 dakika bu şekilde yürüyüş yapıyorum zaten ama çok yetersiz tabi 10 bin adım atmak lazım deniyor benim hep 4 binlerde kalıyor bende fırsat buldukça yürüyüşü arttıracağım yarın ve pazar günü yürüyüş yapmak istiyorum en az 45 dakika ilk haftanın gazı geçmesin devam hedefe varana kadar devam kızlar ben yeni yıla girerken okumak istiyorum burda başarı öykülerimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…