- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Her sabah bir önceki günün listesini özelden mesaj at canım aramak zorunda kalmazsın kolay olur öyle ..Yürüyüş tamam da spor listesinn son hali miii? Abowww. Ben 1.5 saat yuruyum listeyi sen bul kaptanım yaaa.
Ya orayı burası zannettim herkes bi anda menü paylaşmaya başladı diyorum sorma :)Açlık otu metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor bağırsak çalıştırıyor yağ yakıyor. Menü sayfasın da sormuşsun orda yazılmıyor.
Bendede iş yeri sorunu var bütün günüm işyerinde geçiyor mesela bugün saat 12-19 kadar ordayım 20 de evdeyim. İşyerimdr sadece sağlıksız şeyler var ekmek tatlı pasta felan. Coğu zaman bi ekmek arası yapiyordum molamda hani ne yiyeceğimi bilemiyorum. Annem öğle yemeğini 13 14 gibi yapiyor e dündende coğu zaman yemek kalmiyor bitiyor. Şöyle yapcam bende artık: sabahları yoğurt yiycem medela bugün ev yapımı yoğurd ve 3 kaşık yulaf döktüm üzerine. Öğleyede yani iş için kendime kahvaltı tıpası hazırlayacağım salatalık zeytin peynir ve wasa kıtır ekmek. Akşam ne yapsam bilmiyorumBide bende Hypertroidi var onu da belirtmek istedim tanıtımda belirtmedim komple ailem zayıf mesela ksrdeşim 2 3 tabak yiyor ben 1 tabakla sanki 5 kilo aliyormuşum gibi oluyorum benden 10 kilo zayıf. Zamanında fazla yemediğim halde kilo alınca hasta olduğum ortay cıktı.
Benim tatlı sorunum var valla tarcını deneyeyim. Canim tatlı istediğinde banyo yapiyordum
Akşam belli oluyor sonuçlar canım
Kaptanımız haber veriyor bize
Desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
Sohbet muhabbet güzel sadece biraz daha motive olup takımımıza katkı sağlamamız gerek.
Birbirini hiç tanımadan birbirimiz için takım için çabalıyoruz Ne güzel bi ortam var kıymetini bilip asılmamız gerek.
Bi kaçamak yapacaksak burda emeği olan herkesi düşünmemiz gerek.
Takımın amacı da bu zaten .
Kaptancımı kaç hafta oldu üzüyoruz
Artık bi son vermeliyiz bence.
Laflarım ben de dahil yeni gelen gelmeyen herkese..herşey bizim için
:) tafsiye ederim canim dene çok iyi yağ yakiyorYa orayı burası zannettim herkes bi anda menü paylaşmaya başladı diyorum sorma :)
Bende oyle denerim bundan sonraSütlede tarçın güzel oluyor canım. Birde ben yoğurdun içine kuru kayısı doğrayıp yiyordum az da tarçın. :)
Rica ederim canım haklısın toparlanma vakti öyleyse:))
Yinede ıyi zayıflamışsın bende bir adapte olabilirsen daha hızlı gider kilolarda bakalım hayirlisiEki Görüntüle 2068559
Kendime bi tablo yaptım da
Arkadaş 900 grlar peşimi bırakmamış ki daha güzel kilo veriyim ya :)
Merhaba canim hoşgeldin. Kaptanların biraz işi var. Tabiki yerimiz var .:)Merhaba,
bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum :)
takımınızda bana da yer var mı?
Herkese iyi günler
Hoş geldin kuzum kimsin necisin nerden gelir nereye gidersin kilo boy hedef nedir kısaca gebeteni sorgulayalımMerhaba,
bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum :)
takımınızda bana da yer var mı?
Herkese iyi günler
Hoşgeldin canimBende gelmek isterim
yılbaşına kadar kilo vermek istiyorum
pazartesinden beri ekmek pilav makarna tatlı çokgenlerini hayatımdan çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?