Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş kuzum çok geçmiş olsunGünaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinGünaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
Kızlar ben yedikçe kilo veriyorum hayırdır inş yiyipte kilo almayanlara imreniyodum başıma mı geldi ne olduİşleri bitirdim oturdum şükür..Hadi bi 30 dklık Leslie gelsin bakalım
Bu hafta regl haftam inşallah olurum dA kiloma etki etmez
Oturdum derken...
Ne oturması ya...
Maşallah de maşallahKızlar ben yedikçe kilo veriyorum hayırdır inş yiyipte kilo almayanlara imreniyodum başıma mı geldi ne oldu
Maşallah de maşallah
Kınadığımız başımıza gelirmiş ya
O yiyip kilo almayanları hep kınardım ama henüz bişi olmadı başıma
Nasıl atlıyon kız iplemi ipsizmiLeslie için gitmiştim ama telefonun şarjı yokmuş ,
Şarja taktım ip atlayayım dedim
Tek seferde 200 atlatabiliyorum en fazla..
Bi 100 atladım bi bardak su içtim
Sonra bi başladım
VeeeeeeeeeMolasızzzzz
Tek sefer de 500 atladım
Çok mutluyummm
İlk başladığım da nefes nefese kalıyordum ama artık öyle değil
İpsiz canım çünkü çocuklar ipe takılıyor sürekli etrafımda oldukları için..Nasıl atlıyon kız iplemi ipsizmi
Öyle kolay olur aslında iple zor olur takılma çok oluyo ben iple atlayayım dedim bigün az kaldı ipi avizeye geçiriyodum son anda toparladımİpsiz canım çünkü çocuklar ipe takılıyor sürekli etrafımda oldukları için..
Ellerimi falan hareket ettirip ip var gibi yapıyorum
Aynen bi de o var ipsiz kolay olsa bile onu dA yapamıyordum önceden işteÖyle kolay olur aslında iple zor olur takılma çok oluyo ben iple atlayayım dedim bigün az kaldı ipi avizeye geçiriyodum son anda toparladım
Çok geçmiş olsunGünaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?