Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ceviz suyu emzirirken kullanilir mi detoks etkisi var ya kafama takıldı

Hoş geldin canım ,ah o masa başında çalışmak çok fena yaa,ben de oturmaktan basen yaptım resmen

menünü beğendim çok güzelmiş canım.

Teşekkürler canım çok yararlı

Menüm (17 kasım)

1 bardak limonlu su
1 kuru kayısı

Kahvaltı (08.00)
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Bol yeşillik
1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz cay.

Ara (11.00)
2 ceviz
1 elma

Öğlen (14.00)
5 yk ıspanak
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
Bol yeşillik

Ara (16.30)
1/3 deveci armutu
1 kase yoğurt

Akşam (20.00)
5 yk ıspanak
1 kepçe yayla çorbası
1 kase yoğurt
Yağsız salata

Ara (21.45)
1 bardak tarçınlı süt

Afiyet olsun canim

Menüm

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Bi dilim tam buğday
Bir bardak çay

11:30 bir bardak ayran

13:30
Domates ve biberli menemen
Bir haşlanmış baget tavuk
Yoğurt
Bir dilim Ekmek
Bir yemek kaşığı kısır

16:30
Yarım muz
Yarım avuç fındık
Yeşil çay

19:30
Bir tabak bulgur pilavı
Ayran
Salata
Turşu
Küçük salkım üzüm (7-8 tane kadar)

2.5lt su
Spor ve yürüyüş yok

Afiyet olsun canim.

menü güzel olmuş canım. Tam bilmiyorum ama meyveyi ara öğünde yersen daha iyi olur. Aksam yemeğinden sonraki üzüm için diyorum

menü güzel olmuş canım. Tam bilmiyorum ama meyveyi ara öğünde yersen daha iyi olur. Aksam yemeğinden sonraki üzüm için diyorum
Tatlı niyetine yedim canım bugün çok tatlı çekti canım ama çikolata vardı sadece evde hiç risk almadım tarçında var ama çubuk tarçın şekeri düşüyor diye biliyorum ne önerirsiniz kızlar

Tatlı niyetine yedim canım bugün çok tatlı çekti canım ama çikolata vardı sadece evde hiç risk almadım tarçında var ama çubuk tarçın şekeri düşüyor diye biliyorum ne önerirsiniz kızlar
Sorun olmaz kuzum bende ara ögün olarak akşam saat 9da ara ögün yapıyodum elma yada avuç içi üzüm yiyordum o kadar sıkmamak lazım diyet degil saglıklı yaşam adınaltında yiyoruz meyveden zarar gelmez miktarını ayarladıktan sonra

Kızlar napıyorsunuz. Benim çok şiddetli kolum karnım ağrıyor.. Kalbim desen iyice değişik atmaya başladı sanki. Eşim acile gidelim diyor ama bakalım geçmezse acile gideceğim. Bu 2017 hiç yaramadı bana. Resmen her organımdan hastalık geçirdim

Yaaa neden ki bu agrı gidin ya ihmal etmeyin

Çok geçmiş olsun

Aynen tatlım böyle sıkıp sıkıp sonra kendim sıkılmaktan korkuyorum :)

Neden ki acaba gitsen acile ıyi olur. Geçmiş olsun

geçmiş olsun. Bi doktora gitmekte fayda var. Bizi de bilgilendirin merakta bırakmayın

Evet ailemle yaşiyorum:) şimdi işten geldim inanırmısınız daha kahvaltıdan beri bişey yiyemedim iş çoooook yoğunduuuuu mola yapamadık malesef.
Menüm;
Sabah: 1 kase ev yapımı yoğurt ve üzerine 3 kaşık yulaf ve 1 k. Pekmez
Öğle: 2 kurabiye
Akşam: yarım tabak havuçlu pırasa yemeği, nohut salata
Su: İşyerinde su icecek zamanım bile yoktu en fazla 1 litre bugünlük.
Spor: bugün yapamiyacam daha şimdi geldim eve koşturmaktan bacaklar ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…