ceviz suyu emzirirken kullanilir mi detoks etkisi var ya kafama takıldıSabah kahvaltıda mantarı çok yemiştim onun tokluğu sürüyordu o yüzden hafif geçirmek istedim canım...
1 tane ceviz içini 1 bardak ılık suya akşamdan koyuyorum , sabah cevizi yiyip suyunuda içiyorum ..
Kabızlık için çare ararken rastlamıştım gerçekten de işe yaradı kayısıyla ikisini kullanıyorum...
Ceviz Suyunun Sağlığa Faydaları Nelerdir?
Ceviz suyunun en önemli faydalarından biri de lif açısından zengin içeriği sayesinde kronik kabızlıkla savaşmasıdır, düzenli olarak ceviz suyu tüketerek kabızlıktan kurtulabilirsiniz.
Ceviz suyu tüketmek uzun süre tokluk sağlar, hızlı zayıflatır.
bağırsakları çalıştırıp, karın şişkinliği ve gaz problemine çözüm olur
Ceviz suyu detoks etkisi sayesinde vücudu toksinlerden, zehirli atıklardan arındırır
Ceviz suyu enerji seviyenizi artırıp, yorgunluk ve halsizliği giderir, kendinizi çok enerjik hissetmenizi sağlar.
Ceviz suyu yüksek protein minerali içermesi sayesinde yağ yakımını hızlandırır, kısa sürede fit bir görüntüye kavuşmanızı sağlar.
Ceviz suyu en güçlü detoks içeceklerindendir, karaciğeri temizleyip karaciğer detoksu sağlar
Hoş geldin canım ,ah o masa başında çalışmak çok fena yaa,ben de oturmaktan basen yaptım resmenMerhaba,
26 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum sabah 8 akşam 6tabi masa başı iş, sürekli oturarak çalışma bana kilo olarak geri döndü
Bunun yanında hayatım hep kilo alıp vererek geçti. Ben artık ideal kiloma ulaşıp, sabitlenmek istiyorum :)
Boy: 173
Kilo:70
Hedef:60
Son iki haftadır abur cubur yememeye ve haftada en az 3 akşam spor yapmaya gayret ediyorum. Sizinle birlikte zayıflamak istiyorum inşallah :))
Sevgilerimle
menünü beğendim çok güzelmiş canım.Menüm
Sabah 08:00 domates ve peynirli tam buğday ekmeğine tost
Ara 10:00 probiyotik yoğurt ,3 adet kuru kayısı
Öğle 12:30 Bir adet karnıyarık ,4yk bulgur pilavı,yarım dilim ekmek,ayran
Ara 14:30 Bir adet yeşil elma,bir avuç badem
Akşam 18:30 Bir kase kabak çorbası ve bir kase yoğurt
Teşekkürler canım çok yararlıSabah kahvaltıda mantarı çok yemiştim onun tokluğu sürüyordu o yüzden hafif geçirmek istedim canım...
1 tane ceviz içini 1 bardak ılık suya akşamdan koyuyorum , sabah cevizi yiyip suyunuda içiyorum ..
Kabızlık için çare ararken rastlamıştım gerçekten de işe yaradı kayısıyla ikisini kullanıyorum...
Ceviz Suyunun Sağlığa Faydaları Nelerdir?
Ceviz suyunun en önemli faydalarından biri de lif açısından zengin içeriği sayesinde kronik kabızlıkla savaşmasıdır, düzenli olarak ceviz suyu tüketerek kabızlıktan kurtulabilirsiniz.
Ceviz suyu tüketmek uzun süre tokluk sağlar, hızlı zayıflatır.
bağırsakları çalıştırıp, karın şişkinliği ve gaz problemine çözüm olur
Ceviz suyu detoks etkisi sayesinde vücudu toksinlerden, zehirli atıklardan arındırır
Ceviz suyu enerji seviyenizi artırıp, yorgunluk ve halsizliği giderir, kendinizi çok enerjik hissetmenizi sağlar.
Ceviz suyu yüksek protein minerali içermesi sayesinde yağ yakımını hızlandırır, kısa sürede fit bir görüntüye kavuşmanızı sağlar.
Ceviz suyu en güçlü detoks içeceklerindendir, karaciğeri temizleyip karaciğer detoksu sağlar
Afiyet olsun canimMenüm (17 kasım)
1 bardak limonlu su
1 kuru kayısı
Kahvaltı (08.00)
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Bol yeşillik
1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz cay.
Ara (11.00)
2 ceviz
1 elma
Öğlen (14.00)
5 yk ıspanak
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
Bol yeşillik
Ara (16.30)
1/3 deveci armutu
1 kase yoğurt
Akşam (20.00)
5 yk ıspanak
1 kepçe yayla çorbası
1 kase yoğurt
Yağsız salata
Ara (21.45)
1 bardak tarçınlı süt
Afiyet olsun canim.Menüm
Sabah 08:00 domates ve peynirli tam buğday ekmeğine tost
Ara 10:00 probiyotik yoğurt ,3 adet kuru kayısı
Öğle 12:30 Bir adet karnıyarık ,4yk bulgur pilavı,yarım dilim ekmek,ayran
Ara 14:30 Bir adet yeşil elma,bir avuç badem
Akşam 18:30 Bir kase kabak çorbası ve bir kase yoğurt
menü güzel olmuş canım. Tam bilmiyorum ama meyveyi ara öğünde yersen daha iyi olur. Aksam yemeğinden sonraki üzüm için diyorumMenüm
Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Bi dilim tam buğday
Bir bardak çay
11:30 bir bardak ayran
13:30
Domates ve biberli menemen
Bir haşlanmış baget tavuk
Yoğurt
Bir dilim Ekmek
Bir yemek kaşığı kısır
16:30
Yarım muz
Yarım avuç fındık
Yeşil çay
19:30
Bir tabak bulgur pilavı
Ayran
Salata
Turşu
Küçük salkım üzüm (7-8 tane kadar)
2.5lt su
Spor ve yürüyüş yok
Tatlı niyetine yedim canım bugün çok tatlı çekti canım ama çikolata vardı sadece evde hiç risk almadım tarçında var ama çubuk tarçın şekeri düşüyor diye biliyorum ne önerirsiniz kızlarmenü güzel olmuş canım. Tam bilmiyorum ama meyveyi ara öğünde yersen daha iyi olur. Aksam yemeğinden sonraki üzüm için diyorum
Sorun olmaz kuzum bende ara ögün olarak akşam saat 9da ara ögün yapıyodum elma yada avuç içi üzüm yiyordum o kadar sıkmamak lazım diyet degil saglıklı yaşam adınaltında yiyoruz meyveden zarar gelmez miktarını ayarladıktan sonraTatlı niyetine yedim canım bugün çok tatlı çekti canım ama çikolata vardı sadece evde hiç risk almadım tarçında var ama çubuk tarçın şekeri düşüyor diye biliyorum ne önerirsiniz kızlar
Yaaa neden ki bu agrı gidin ya ihmal etmeyinKızlar napıyorsunuz. Benim çok şiddetli kolum karnım ağrıyor.. Kalbim desen iyice değişik atmaya başladı sanki. Eşim acile gidelim diyor ama bakalım geçmezse acile gideceğim. Bu 2017 hiç yaramadı bana. Resmen her organımdan hastalık geçirdim
Çok geçmiş olsunKızlar napıyorsunuz. Benim çok şiddetli kolum karnım ağrıyor.. Kalbim desen iyice değişik atmaya başladı sanki. Eşim acile gidelim diyor ama bakalım geçmezse acile gideceğim. Bu 2017 hiç yaramadı bana. Resmen her organımdan hastalık geçirdim
Aynen tatlım böyle sıkıp sıkıp sonra kendim sıkılmaktan korkuyorum :)Sorun olmaz kuzum bende ara ögün olarak akşam saat 9da ara ögün yapıyodum elma yada avuç içi üzüm yiyordum o kadar sıkmamak lazım diyet degil saglıklı yaşam adınaltında yiyoruz meyveden zarar gelmez miktarını ayarladıktan sonra
Neden ki acaba gitsen acile ıyi olur. Geçmiş olsunKızlar napıyorsunuz. Benim çok şiddetli kolum karnım ağrıyor.. Kalbim desen iyice değişik atmaya başladı sanki. Eşim acile gidelim diyor ama bakalım geçmezse acile gideceğim. Bu 2017 hiç yaramadı bana. Resmen her organımdan hastalık geçirdim
geçmiş olsun. Bi doktora gitmekte fayda var. Bizi de bilgilendirin merakta bırakmayınKızlar napıyorsunuz. Benim çok şiddetli kolum karnım ağrıyor.. Kalbim desen iyice değişik atmaya başladı sanki. Eşim acile gidelim diyor ama bakalım geçmezse acile gideceğim. Bu 2017 hiç yaramadı bana. Resmen her organımdan hastalık geçirdim
Evet ailemle yaşiyorum:) şimdi işten geldim inanırmısınız daha kahvaltıdan beri bişey yiyemedim iş çoooook yoğunduuuuu mola yapamadık malesef.Galiba ailenle yaşıyorsun,
Ben yemekleri kendim yapıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar bende aynı durumu yaşıyordum akaşm eve gidiyorum yemek yok. Ertesi güne tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Çok zor oluyordu. Dışardan yemek söylüyorduk çoğu zaman.
Artık hafta sonu kendimi mutfağa kapatıp en az iki çeşit ve fazla miktarda pişiriyorum. Koyuyorum buz dolabına genelde çarşamba perşembe gününe kadar gidiyor. Sadece yiyeceğimiz kadar ısıtılıyor. Çocuklar okuldan gelince bakıcı ısıtıp yediriyor. Bende sabah evden çıkarken koyuyorum kaplara getiriyorum. Şirketin verdiği yemek kartından yediğimde oluyor ama evden getirdiysem ondan da tasarruf edip markette harcıyorum. Hem sağlıklı hemde karlı oluyor evden getirmek.
Benim sıkıntım akşam yemeği ile. İş yerine birde akşam için yemek getiremiyorum zaten burda yemem tuhaf karşılanabilir. İşten 19:00 da çıkıyorum eve varmak 1 saat hazırda yemek olsa bile yedim kalktım demek 20:30 u buluyor. Tabi o saatten sonra yediklerim bana kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?