- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kuzum kendini o kadar sıkma ya afiyet şeker olsunAkşam çaya bi komşuma gittim ,
6 tane çiğ badem
1 tane kestane yedim
Akşam menüm hafif kalmıştı baya ağır oldu şimdi sanırım
size demeden yedim ya boğazıma durdu valla
Valla alışmışım 17 den sonra bişi yememeye kendimi ihanet ediyor gibi hissettimKuzum kendini o kadar sıkma ya afiyet şeker olsun
Hoşbulduk canım inşallah birlikte zayiflayalim :) evet aslında çok kilolu değilim ama vücut yapımdan dolayı bölgesel fazlalıklarim çok batıyor bana
Keşke benim kilom şuan senin kilonda olsa benden uzun ve zayıfsın kıskandım mı ne evet kıskandım hemde çok
Hoş geldin tekrar kuzum 10kilo bişey degil verirsin inş benim hedefim de 70 boy 1.68 güncel kilo 90
Hoşbulduk canım, inşallahHoşgeldin aramıza canımİnşallah bizimle hedefe ulaşırsın
Hoşbulduk canım, ayy ağzınizdan bal damlıyor insallahh:))Hoşgeldin tekrar canım 2 ay da verirsiniz o kiloları sen
Hoşbulduk, kesinlikle öyle yaaValla bende buraya geldim geleli uğramamışım 12.takım bağımlılık yaptı bende:))
Kızlar hafta
Hoşgeldin canım ah o oturarak çalışmak mahvediyor bizi hareketsiz kalıyoruz
Evliyim çocuk yok :) zayiflamadanda hamile kalmayı düşünmüyorumevli misin çocuk var mi canım
Yaa sorma zaten basenleri olan bir insanım, bende diyordum acaba oturmaktan iyice yayıldı mi bunlar :)) demekki yalnız değilmişimHoş geldin canım ,ah o masa başında çalışmak çok fena yaa,ben de oturmaktan basen yaptım resmen
Yaaa geçmiş olsun kaptanmış noldu nasılsın şmdiGünaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
Günaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?