Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Moralim bozuldu akşam hazırlıksız yakalandığım misafir için aldığımız kuru pastaları afiyetle yedim hemde öyle böyle değil. Eskiden böyle değildim şu emzirme işi bende aç gözlülük yaptı galiba. Yemicem yemicem dedim misafirle muhabbet ederken bile durmadan pastalarla tatlı tatlı bakıştık. Dayanamadım yedim de yedim. Çoook pişmanım. Dünkü squat beni fena hırpaladı diye bugün spor yapmicaktım ama kendime ceza bir saat spor yapıcam. Ben bugün menümü paylaşmasam olur mu?

17 Kasım Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1 litre limonlu su
1 litre tarçınlı su

30 dk leslie =30 puan
50 Squat=10 puan
1000 ip atlama =200 puan
500 side leg lift=100 puan

Toplam =340 puan

2. Niloyabebe

30 dk leslie :30 puan
60 dk yuruyus: 60 pua
50 mekik:20 puan

Toplam 110 puan

2litre su

Hoşbulduk canım inşallah birlikte zayiflayalim :) evet aslında çok kilolu değilim ama vücut yapımdan dolayı bölgesel fazlalıklarim çok batıyor bana

Valla bende buraya geldim geleli uğramamışım 12.takım bağımlılık yaptı bende:))

Kızlar hafta

Hoşgeldin canım ah o oturarak çalışmak mahvediyor bizi hareketsiz kalıyoruz
Hoşbulduk, kesinlikle öyle yaa elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum ama günde max 5000 adım oluyor :/

Hoş geldin canım ,ah o masa başında çalışmak çok fena yaa,ben de oturmaktan basen yaptım resmen
Yaa sorma zaten basenleri olan bir insanım, bende diyordum acaba oturmaktan iyice yayıldı mi bunlar :)) demekki yalnız değilmişim basenler için yaptığınız özel hareketler varsa paylaşırsaniz sevinirim :))

Günaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.
Yaaa geçmiş olsun kaptanmış noldu nasılsın şmdi

Günaydın canlarım. Ben çok fena hastayım. Zona olmuşum ama dışarı atamamış.. Çok ağrım var. 3 yıl önce de olmuştum ama onda dışarı atınca bu kadar zorlanmamıştım.

Canım çok geçmiş olsun 2 sene kadar evvel bende yaşadım hiç unutmam doktor neye üzüldün bu kadar demişti. Hiç bir şeyi sıkıntı yapma kendine moralini yüksek tut fiziksel görünse de psikolojimizden ortayaxçıkan bir hastalık zona Allahım acil şifalar versin

Günaydın kızlar şu an çok açım kahvaltı hazırlamaya başlasam iyi olacak artık bunkadar keyif yeter değil mi:)
Bugün içimden geçen iki yol var ilki diyor ki akşama kadar sarıl battaniyene kahve kitap film yap diğeri de önce temizlik sonra yürüyüş sonra zaman kalırsa kahve kitap film yap ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…