Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bence örnek menü burda
Harikasın canım

Nette dolaşırken bi de tarçınlı Türk kahvesi gördüm
En kısa zamanda onu dA deneyeceğim
Şeker yerine tarçın konuluyormuş..

Deneyelim kızlar .

Hatta bi tarifide yağ yakan başlığı altında yayınlamışlar .

Yağ yakıcı kahve nasıl yapılır?

Malzemeler:

- 1 su bardağı süt
- 1 adet çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı gold veya klasik kahve

Hazırlanışı:

Yağ yakıcı kahve için kullanacağınız sütü mutlaka geceden hazırlamayı unutmayın. Geceden sütü ve çubuk tarçını küçük bir tencereye alıp kısık ateşte kaynatın. Bunu yapmanızın amacı, tarçının özlerini iyice süte bırakmasını sağlamaktır. Süt, bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan indirin ve sabaha kadar içinde tarçını da bırakıp bekletin.

Yağ yakıcı kahvenizi içmek için en ideal saat akşamüstü 4 veya 5 saatleridir; çünkü bu saatlerde enerji düşer ve kişi akşam yemeğinde aşırı miktarda yemek ister. İşte, hem bunu önlemek hem de yağ yakımına katkı için saat 4 veya 5 gibi kahvenizi için. Kahveyi ise, geceden hazırladığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir tatlı kaşığı kahve ekleyip karıştırarak yapın.

Dikkat etmeniz gerekenler

- Kahvenin yanında mutlaka 2 büyük bardak su içmelisiniz ki yakılan yağlar ter veya idrar yoluyla dışarı atılsın.

- Bu kahveyi asla ikisi, üçü bir arada kahvelerle yapmayın; onlar gerçek kahve değil; kimyasal karışımlardır. Gold, klasik veya filtre kullanabilirsiniz. 3. Kahvenin vücutta etki gösterebilmesi için en az 1 hafta düzenli kullanmalısınız, 2 gün içip bırakmak yok.

- Çubuk tarçın kullanım açısından çok rahat ama eğer evde yoksa, bir çay kaşığı toz tarçınla da sütü kaynatabilirsiniz.

menü harika canım afiyet olsun.

haftasonu olmasına rağmen menü cok güzel canım. Bu hafta takimi çok iyi temsil edeceksiniz. İlk 3 te olucaz inşallah.

tarife bayıldım. Yapabilirsem bende deneyeyim. Bu arada kaç derece fırında pişirdin

Bunu mutlaka yapacagim

Tarife gel

Afiyet olsun menune bayildm

19 Kasım Su /Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1,5 litre su
1500 ip atlama=300 puan
200 Side leg lift =40 puan
50 bridge =10 puan

Toplam =350 puan

2. Niloyabebe

3 lt su

30 dk leslie 30 puan
60 dk yürüyüş 60 puan
50 mekik 20 puan
200 ip 40 puan

Toplam 150 puan

Menü 19 kasım

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 10.00
2 dilim tb ekmek
2kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 salatalik
2 fincan şekersiz çay

Ara 12.30
6 çiğ badem
1/4 deveci armutu

Öğlen 14.30
5 yk kabuska
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız

Ara 17.00
Meyveli

Aksam 19.15
5 yk kabuska
1 bardak kefir
1 dilim tb ekmek
Bol salata yağsız

Ara 21.45
Tarçınlı süt
3 kuru hurma

2 lt su.
Bu arada kabuskayi o kadar çok yapmisim ki bu gidişle yarında öğlen ve aksam yerim. Diyetisyen bu ara sabah aksam sebze verdi evdekiler sıkılmasın diye onlara aksam etli yemek yaptım. Kabuska bana kaldi

Afiyet olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…