Amenna kuzum hamdolsun yinede bu günümeHmmm bir tüpünün gittiğini bilmiyordum ,
Hiç birine yanma canım
Herşeyde bir hayır vardır
Allah yeterki ol desin tek tüple de olur tabi
Sen tevekkül et.
Allah iyisini bilir canım
Hamişin duası kabul olurmuş bana bol bol dua et kuzumBencede hiç birine yanma canım vardır bunda da bir hayır. Bizim iş yerinde bi bayan var o da dış gebelikten bi tüpü alınmış, hiçbir hormonları çalışmıyor devamlı ilaç kullanıyor, anksiyete bozukluğu var bir sürü psikoloji ilaçları kullanıyor ona rağmen iki tane çocuğu var ve bir tanesi 40 yaşından sonra oldu. O yüzden olmaz diye düşünme canım nasipte varsa her türlü olur inşallah
Haftada 4kilo bana çok inandırıcı gelmiyor ben ayda veriyordum 4kşlo insan aç karna yemeden içmeden 1hafta geçirse yine veremez benceKızlar bireysel 1. likte arkadaş 4 kilo vermiş aman Allahım darısı başımıza
Kız şakamısın sen bu nasıl diyet menü hayal menümü gerçekmi döner ekmek lavaş döner sabah 3dilim ekmekMenü
Sabah 11:00
3zeytin
1yk kavurma
2kk peynir
Bir haşlanmış yumurta
Bir sigara böreği
3dilim ekmek
15:00
Bir tane hurma meyve olanından
Bir fincan ada çayı
17:00
Bir ekmek arası döner yuvarlak ekmek 8cm eninde
Yarım lavaş döner
Bir bardak ayran
Yarım saat rutin yürüyüş
Su 2.5 lt ( şu anki içtiğim muhtemelen Yatıncaya kadar üç lt olur )
Menün çok güzel ve doyurucu ama ekmek çok fazla her ögün de ekmek var günde 4dilim olmamış sabah akşam şeklinde ye kuzum zamanlada hepten bırakMenü 19 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmek
2kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 salatalik
2 fincan şekersiz çay
Ara 12.30
6 çiğ badem
1/4 deveci armutu
Öğlen 14.30
5 yk kabuska
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız
Ara 17.00
Meyveli
Aksam 19.15
5 yk kabuska
1 bardak kefir
1 dilim tb ekmek
Bol salata yağsız
Ara 21.45
Tarçınlı süt
3 kuru hurma
2 lt su.
Bu arada kabuskayi o kadar çok yapmisim ki bu gidişle yarında öğlen ve aksam yerim. Diyetisyen bu ara sabah aksam sebze verdi evdekiler sıkılmasın diye onlara aksam etli yemek yaptım. Kabuska bana kaldi
bilemedim valla ama doğru ise bende istiyorumHaftada 4kilo bana çok inandırıcı gelmiyor ben ayda veriyordum 4kşlo insan aç karna yemeden içmeden 1hafta geçirse yine veremez bence
Yok kuzum az olsun öz olsun haftada 4kilo normal degil 110kilonun üzerinde bir insan ancak o kadara kilo vere bilirbilemedim valla ama doğru ise bende istiyorum
sende haklısın yavaş yavaş gitsin birden giderse hamur gibi vucud olur.Yok kuzum az olsun öz olsun haftada 4kilo normal degil 110kilonun üzerinde bir insan ancak o kadara kilo vere bilir
Baktım 59.9kilodan 55.9düşmüş bu kadar zayıf bi kişi haftada 4kilo imkansızsende haklısın yavaş yavaş gitsin birden giderse hamur gibi vucud olur.
Belkide ayrılmak içindir.Baktım 59.9kilodan 55.9düşmüş bu kadar zayıf bi kişi haftada 4kilo imkansız
Bilemiycem öyleyse hayırlı olsun diyelimBelkide ayrılmak içindir.
Evet. 10.250 ip atliyormus maşallah. Hergun hemdeBilemiycem öyleyse hayırlı olsun diyelim
Yaa valla hep dışarda yemekten bunlar yarın çok önemli bi sınavım var ne geldiyse onu yedim bugünlük beni affedin yazmadan da edemedimKız şakamısın sen bu nasıl diyet menü hayal menümü gerçekmi döner ekmek lavaş döner sabah 3dilim ekmek
normalde bana kalsa sabah sadece 1 dilim yerim bi daha ekmek falan yemem. Ama metabolizmam yavaş çalışıyor diye diyetisyen verdi. Kahvaltı hariç öğünlerde ya 1 kepçe çorba ya da 1 dilim ekmek. İlk baslarda ekmeği yerken zorlandim. Bide oldum olası ekmekle aram yok.Menün çok güzel ve doyurucu ama ekmek çok fazla her ögün de ekmek var günde 4dilim olmamış sabah akşam şeklinde ye kuzum zamanlada hepten bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?