- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Aaa çok güzel kızlar
Aynen canım verdiğimiz 100 gr da aldığımız 100 gr da önemliYani takıma giriyoruz bu hafta cuma günü çıkan sonuçlarımız listeyi etkileyecek süperrr:)) İki katı azim geldi üstüme
Ben sana yazmim dedimAra öğün e bak allahım
Menümü yazayım kızlar
Sabah 08:00 ceviz suyu
Kahvaltı 08:30
1 tereyağda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Maydanoz tere yeşil soğan
3 tane ceviz
Öğlen 12:00
2 kaşık menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Marul
Peynir
Ara 15:30
1 mandalina
Akşam 17:30
1 kase tarhana çorbası
3 dilim pırasalı Karatay böreği
3 yk yoğurt
Ara 21:00
3 kuru kayısı
Canım 20 küsür serum dediğini hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam , giden onlar benceBen sana yazmim dedim
O ara ögün kaynanamlar da oldu çayın yanında malesef ama Allahtan almıyom kilo nasıl oluyo bende bilmiyom 1günde 1kşlo gitmiş ödem mi atıyorum nedir yada ilaçlarmı beni eritiyor bilmiyorum o kadar yedigim halde bu hafta 5kilo verdim
Ayy bugün regl oldum ve o kadar iştahım açıkki anlatamam
Bugün menün güzel olmuş kuzum dengeli ne eksik ne fazla
Evet dogru serumun etkiside vardı ama serumlar dan önce 3kilo almıştım diyeti bırakınca oda gitti şükür bide kanama olmamıştı sonradan başladı ondanda kurtuldum içim iyce temizlendi ya ben hangi derdime yanimCanım 20 küsür serum dediğini hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam , giden onlar bence
Evde pırasam var tarifini verirmisin yarın bende denerimBöreğin bi ucundan tadına baktım .
Harika olmuş
Yufkalı dan bi tek farkı Yok
Çok lezzetli olmuş valla .
Diyetteyim ama börek de yiyebiliyorum
Teşekkürler Karatay
Neyseki vakitli olmuş canımmvumaya birşey kalmaz:)Ayy bugün regl oldum ve o kadar iştahım açıkki anlatamam
Geçen aylarda böyle olmamıştım hiç
Bu ay gözümü döndürdü resmen
Su içmeye çalışıyorum acıktıkça
Tek sevindiğim şey Cuma'dan önce oldum da regl ödemi vs kalmaz inşallah
Böreğin bi ucundan tadına baktım .
Harika olmuş
Yufkalı dan bi tek farkı Yok
Çok lezzetli olmuş valla .
Diyetteyim ama börek de yiyebiliyorum
Teşekkürler Karatay
Evet dogru serumun etkiside vardı ama serumlar dan önce 3kilo almıştım diyeti bırakınca oda gitti şükür bide kanama olmamıştı sonradan başladı ondanda kurtuldum içim iyce temizlendi ya ben hangi derdime yanim
O kadar sancı çektim onamı yanim sag tüpüm gitti onamı yanim tek tüple gebelik olurmu onumu düşünim gebelik olursa tekrar dış gebelik olurmu 6aydan önce gebelik düşünme dendi bide o var 6aydan sonra ne zaman olur Allah bilir offff offff
Menümü yazayım kızlar
Sabah 08:00 ceviz suyu
Kahvaltı 08:30
1 tereyağda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Maydanoz tere yeşil soğan
3 tane ceviz
Öğlen 12:00
2 kaşık menemen
1 dilim çavdar ekmeği
Marul
Peynir
Ara 15:30
1 mandalina
Akşam 17:30
1 kase tarhana çorbası
3 dilim pırasalı Karatay böreği
3 yk yoğurt
Ara 21:00
3 kuru kayısı
Hmmm bir tüpünün gittiğini bilmiyordum ,Evet dogru serumun etkiside vardı ama serumlar dan önce 3kilo almıştım diyeti bırakınca oda gitti şükür bide kanama olmamıştı sonradan başladı ondanda kurtuldum içim iyce temizlendi ya ben hangi derdime yanim
O kadar sancı çektim onamı yanim sag tüpüm gitti onamı yanim tek tüple gebelik olurmu onumu düşünim gebelik olursa tekrar dış gebelik olurmu 6aydan önce gebelik düşünme dendi bide o var 6aydan sonra ne zaman olur Allah bilir offff offff
Geçmiş olsun canım 6 aydan onca dikkat et sonra insallah sorunsuz gebe kalirsinEvet dogru serumun etkiside vardı ama serumlar dan önce 3kilo almıştım diyeti bırakınca oda gitti şükür bide kanama olmamıştı sonradan başladı ondanda kurtuldum içim iyce temizlendi ya ben hangi derdime yanim
Afiyet olsunŞimdi karatayın pırasalı böreğini sürdüm fırına ,ilk defa denedim inşallah güzel olur
1 soğanEvde pırasam var tarifini verirmisin yarın bende denerim
Benimki mercimeksizdi canım ,gulenyuzumsunsen tatlım ben bu böreği yaptım bir harikaydı tadı ama adını mercimek keki biliyordum ondan anlamamışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?