- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
+900 gr
İnşallah Cuma'ya geçer kızlar
Yok canım ya , korumaya aldığın takdirde üstüne kilo koymazsın zannetmiyorum.Kızlar şimdi ben size birşey sormak istiyorum
Benim boyuma göre ideal kilom 55 civarı..
Ben 86 ydım
Şimdi hedefim 75 di ama ,o hedefe ulaşınca ben sonra ki hedefi 70 yapacam.
Sonra da kilomu 70 -75 arası korumak istiyorum .
hala 15 kilo fazlam olacak ya ,
Verdiğim kiloları geri mi alırım ideal kiloma ulaşmadığım için ..
yok ya canım evde internet yok bir de sanırım hamileyim eşim diyet falan yapma dio
İnşallah canımYok canım ya , korumaya aldığın takdirde üstüne kilo koymazsın zannetmiyorum.
Ayyy inşallah hamilesindir canımyok ya canım evde internet yok bir de sanırım hamileyim eşim diyet falan yapma dio
Bacım bence sen de ideal kilondasın ve gitmiyo gidecek birşey bulamıyor vücut..
Ödemdir canım sende bendensin bu haftaGünaydın kızlar..
Felaket yorucu bir hafta sonu oldu
Birazdan hafta sonu menülerimi yazarım.
Dün bende regli oldum bu sabah 65.9 cıktıminşallah ödemdir. Bu hafta spora asılmam lazım. 65 ten kurtulmalıyım bir an önce.
Ödemdir canım sende bendensin bu hafta
İmşallah Cuma'ya kadar atarız
imzana da koymuşsun kan testi falan verdin mi kesin var mı yoksa ihtimal miyok ya canım evde internet yok bir de sanırım hamileyim eşim diyet falan yapma dio
Cuma'ya kadar çabalarız inşallah canımAtmak zorundayız canım yaaa..
Ben çok sıkıldım bu 60 lı rakamlardann. Artık 50 leri görmek istiyorumm..
Hayırlı olsun canım. Takımdan iyice korkmaya başladım adımını atan hamileyim diyoryok ya canım evde internet yok bir de sanırım hamileyim eşim diyet falan yapma dio
Allah yardımcın olsun hastalığın nasıl ,Günaydın canlarımmm... Çok zor geçti hafta sonum. Kabus gibiydi. İnşallah hafta içim rahat geçer. Aramızda bekar kızlar varsa siz siz olun annenizden uzağa evlenmeyin kızlar. Vallahi çok zor oluyor.
Çok ağrılı canım maalesef. Çocuklarla kayınvalide koca birleşince kötü geçtiAllah yardımcın olsun hastalığın nasıl ,
Çocuklarla hastalık birleşince mi kötü geçti
Hmmmm , zor olur vallaÇok ağrılı canım maalesef. Çocuklarla kayınvalide koca birleşince kötü geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?