- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Listeye ekleEki Görüntüle 2069638 Günaydın kızlar pembe tartım ve ben geldik:)) Bugün 59.1 cumaya bakalım ne olacak:))
2 günde 900 Gr Alman imkansız odemdir o. 2 gün detox suyu iç bisiciiin kalmaz+900 gr
İnşallah Cuma'ya geçer kızlar
Aynen canım reglim o yüzden oldu2 günde 900 Gr Alman imkansız odemdir o. 2 gün detox suyu iç bisiciiin kalmaz
Bugün yüzde hesaplamıyoruz zaten canım üzülmeYüzde işini yapamadım kızlar hesap makinesiyle yaptım ama olmadı ya çok üzgünüm(
tebrik ediyorum mükemmelEki Görüntüle 2069638 Günaydın kızlar pembe tartım ve ben geldik:)) Bugün 59.1 cumaya bakalım ne olacak:))
Ben tartıldığımızı bilmiyordum kahvaltı yaptım canım malesef öğleye tartılayım olmaz mı geç mi kalırım
menülerin gayet güzeldi bence reglden dolayıdır. Hatta cumaya odemini fazlasıyla atarsin+900 gr
İnşallah Cuma'ya geçer kızlar
İnşallah canımmenülerin gayet güzeldi bence reglden dolayıdır. Hatta cumaya odemini fazlasıyla atarsin
KalmaZsın canım öğlen tartılabilirsinBen tartıldığımızı bilmiyordum kahvaltı yaptım canım malesef öğleye tartılayım olmaz mı geç mi kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?