Hamişin duası kabul olurmuş bana bol bol dua et kuzum
Güya bana yardıma geldi ama gelmese daha iyiydi. Kim kime baktı anlamadım. Bi de mutfakta bir suru bulaşıkla kaldımHmmmm , zor olur valla
İnşallah bi an önce iyi olursun
Ben de ideal kilomda olsam gerek. Baksana bı gidiyor bi duruyor bir artıyor... Anlamadım gitti bu işi.. tartı mi bozuk yoksa ben mi bozuldum acaba...Bacım bence sen de ideal kilondasın ve gitmiyo gidecek birşey bulamıyor vücut..
100 -200 gr dan öte gidemedin valla .
Boşa mOralini bozma
Elleme boşver.Güya bana yardıma geldi ama gelmese daha iyiydi. Kim kime baktı anlamadım. Bi de mutfakta bir suru bulaşıkla kaldımellemicem ama eşim toplasın. Ya da kurtlansın gitsin.
Kıyamam sana. Genelde öyle olur kendi annen dışında kim gelirse bakmaz kendine baktirirGüya bana yardıma geldi ama gelmese daha iyiydi. Kim kime baktı anlamadım. Bi de mutfakta bir suru bulaşıkla kaldımellemicem ama eşim toplasın. Ya da kurtlansın gitsin.
20 cmlik 3-4 pideden sonra tartının bozuk olduğunu düşünmüyorum canımBen de ideal kilomda olsam gerek. Baksana bı gidiyor bi duruyor bir artıyor... Anlamadım gitti bu işi.. tartı mi bozuk yoksa ben mi bozuldum acaba...
Canım gitmiyor ya, resmen takılıp kaldım,çocukluktan beri aa çok zayıfım ben dediğim bir zamanım olmadı, 2 sene önce bi düğün zamanında 55i gördüm tabi çok kısa bir süre içerisindeydi o da o kadar , bari pilates vs yapayım da sıkılaşayımBacım bence sen de ideal kilondasın ve gitmiyo gidecek birşey bulamıyor vücut..
100 -200 gr dan öte gidemedin valla .
Boşa mOralini bozma
Alma da sabit olduğun önemli değil daha Cuma'ya var canımHiç tık yok kilo vermemişim neden ki acaba.
Ama o gün ve pazar günü çok hafif yedim...20 cmlik 3-4 pideden sonra tartının bozuk olduğunu düşünmüyorum canım
Aman ellema canım ya rahatsızsın zaten, dinlen sen biraz.Güya bana yardıma geldi ama gelmese daha iyiydi. Kim kime baktı anlamadım. Bi de mutfakta bir suru bulaşıkla kaldımellemicem ama eşim toplasın. Ya da kurtlansın gitsin.
Kaç flo kaç
-2.2 öyle demiyor amaAma o gün ve pazar günü çok hafif yedim...
Abooo ne ettin öyle
Canım maşallah sana , çok iyi gidiyorsunEki Görüntüle 2069638 Günaydın kızlar pembe tartım ve ben geldik:)) Bugün 59.1 cumaya bakalım ne olacak:))
Her akşam yazıyoruz canım .Günaydıınlaar herkese iyi haftalar olsun inşallah :))
Benim haftasonu biraz kaçamaklıydı o yüzden yazmak istemedim ama bugünden itibaren aktif ne yediğimi ve sporumu yazacağım. Her aksam mı yazıyoruz ne yediğimizi? yoksa ertesi gün sabah mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?