Fevzi özgönülde öyle söylüyor. Arada yaptığın kaçamakları rutine çevirmedikçe vücut kilo yapmaz diyorBende dün hamburger yedigim halde almamışım bende ona sevindim hatta gazına geldim diyetime başladım yedim almıyorum yemesem daha çok vericem demekki inş öyle olur hadi bismillah
İnnnşallah canımmMaşallah, darısı başımıza inşallah :))
Herkes böyle söylüyorKızlar dün sinemaya gittik AYLA filmine muhteşem bir filmdi vaktiniz varsa gitmenizi tavsiye ederim yaşanmış gerçek bir hikaye çıkışta salya sümük agladım
Yediklerim ortada, elbette gider onlar..
Çabam o kuzum inş 2haftaya sahalara dönerimHerkes böyle söylüyor
Günaydın canım
İyi olmana sevindim
Hadi izne çıkmadan önceki kilo na dönde gel aramıza artık
Spor listesini etiketleyip yolluyorum yagulenyuzumsunsen 60 dakika yuruyuş cezası vermiştik floya yapıyor mu ben takip edemedim.
Ben de çok beğendim, kesinlikle izlenesi bir film.Kızlar dün sinemaya gittik AYLA filmine muhteşem bir filmdi vaktiniz varsa gitmenizi tavsiye ederim yaşanmış gerçek bir hikaye çıkışta salya sümük agladım
Bana etiket gelmemiş ki... Özelden yollayacaktın zaten. Sadece alıntıları gördüm ben etiket yoktu. Geçmişe de bakmadım telefon atıp duruyor internettenSpor listesini etiketleyip yolluyorum ya
Hmm bir ara geçmişten bulup yollayim o zamanBana etiket gelmemiş ki... Özelden yollayacaktın zaten. Sadece alıntıları gördüm ben etiket yoktu. Geçmişe de bakmadım telefon atıp duruyor internetten
Kaptanım nasılsınız nasıl oldunuz iyisiniz inş Allah merak ettim siziBana etiket gelmemiş ki... Özelden yollayacaktın zaten. Sadece alıntıları gördüm ben etiket yoktu. Geçmişe de bakmadım telefon atıp duruyor internetten
amin inş tesekkür ederimHayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Anam grupta yeni hamiş mi var
Hakkında hayırlısı olsun canım bizim topik ugurlu dur inş sanada ugur getirirgalibası kan verdim sonucu bekliyorum
Çok iyi çok şükür sevindimÇok şükür kuzum gün geçtikçe dahada iyi oluyorum hamdolsun hatta bugün diyetime kaldığım yerden devam etmeye karara verdim ilaçlarım bitti kendimi iyi hissediyorum yarın dikişlerim alınacak ve kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Sagol kuzum Allah razı olsun önce saglıkÇok iyi çok şükür sevindim
Sabahtan beri oturuyorum desem yalan olmaz, 08.30'da başladım işte hala masa başındayım.Akşam eve giderken bi 15 dklık yürüme mesafem var onun dışında yürümediğim için eve gidip leslie yapacağım.Kızlar bugün işyerinde koşturmacayla geçti yürüyüşe gidecek fırsatım olmadı akşam eve 7de ancak gideceğim yemeğimi de tam 19.da yiyeceğim. Sadece 2500 adım olmuş daha bugün benim için çok karlı bir gün olmadı sanki. Siz nasıl başladınız pazartesiye?
amin inş canım Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun canım bizim topik ugurlu dur inş sanada ugur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?