Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende dün hamburger yedigim halde almamışım bende ona sevindim hatta gazına geldim diyetime başladım yedim almıyorum yemesem daha çok vericem demekki inş öyle olur hadi bismillah
Fevzi özgönülde öyle söylüyor. Arada yaptığın kaçamakları rutine çevirmedikçe vücut kilo yapmaz diyor

Kızlar dün sinemaya gittik AYLA filmine muhteşem bir filmdi vaktiniz varsa gitmenizi tavsiye ederim yaşanmış gerçek bir hikaye çıkışta salya sümük agladım
Herkes böyle söylüyor
Günaydın canım
İyi olmana sevindim
Hadi izne çıkmadan önceki kilo na dönde gel aramıza artık

Kızlar bugün işyerinde koşturmacayla geçti yürüyüşe gidecek fırsatım olmadı akşam eve 7de ancak gideceğim yemeğimi de tam 19.da yiyeceğim. Sadece 2500 adım olmuş daha bugün benim için çok karlı bir gün olmadı sanki. Siz nasıl başladınız pazartesiye?

Sabahtan beri oturuyorum desem yalan olmaz, 08.30'da başladım işte hala masa başındayım.Akşam eve giderken bi 15 dklık yürüme mesafem var onun dışında yürümediğim için eve gidip leslie yapacağım.

benim de pek iyi yürüdüğüm söylenemez, genelde 5 km yürüyordum bugün maalesef 2,5la kaldı. leslie hangisini yapıyorsunuz arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…