- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Aynen haklısın, bundan sonra öyle yapacağım :))Her akşam yazıyoruz canım .
Kaçamaklı da olsa yazsan iyi olurdu cumartesi yapıp yazınca bizde kızsak pazar yapmazdın belki .
Pazartesi ye erteleme canım
Bulunduğun anı kurtar
amin inş canım grup ugurlu geldi banaAyyy inşallah hamilesindir canım
Gebelik olsunda sende gelme napalımm
Uğurlu gelmişizdir inşallah
Dün 35 dkgulenyuzumsunsen 60 dakika yuruyuş cezası vermiştik floya yapıyor mu ben takip edemedim.
Sen diyetisyene bakma ekmek metabolizmayı çalıştırmaz kuzum çalışsa benimki çalışırdı çok ekmek tüketiyodum üzerine birde kabızlık çekiyodum diyetisyen banada günde 6dilim ekmek vermişti sen kendi vücudunu tanıyo san sorun yok bence ekmekle aran yoksa yeme Çünki yedikçe yediriyor ekmek alışma bence diyette ekmekten uzak durmak gerek ölçülü yemek en güzeli 4dilim çok fazla bazen kendi kendimizin doktoru olmak gerek kuzumnormalde bana kalsa sabah sadece 1 dilim yerim bi daha ekmek falan yemem. Ama metabolizmam yavaş çalışıyor diye diyetisyen verdi. Kahvaltı hariç öğünlerde ya 1 kepçe çorba ya da 1 dilim ekmek. İlk baslarda ekmeği yerken zorlandim. Bide oldum olası ekmekle aram yok.
O şişlik dönerken olsa gerekKızlar günaydın iki gündür çok fena bi şişlik var çok rahatsızım bugün çok önemli bi sınavım var duaarınızı beklerim akşama inşallah diyet gibi yemekler yapılacak yemek için
Kız filo 2kilo aldınmı sen naptın bacım verirken gıdım gıdım alırken kilo kilo bu hiç iyi olmamış valla onca çabaya yazık valla tutun şu bogaz ları biraz
Koruduğun sürece almazsın canım :)Kızlar şimdi ben size birşey sormak istiyorum
Benim boyuma göre ideal kilom 55 civarı..
Ben 86 ydım
Şimdi hedefim 75 di ama ,o hedefe ulaşınca ben sonra ki hedefi 70 yapacam.
Sonra da kilomu 70 -75 arası korumak istiyorum .
hala 15 kilo fazlam olacak ya ,
Verdiğim kiloları geri mi alırım ideal kiloma ulaşmadığım için ..
Canım maşallah sana , çok iyi gidiyorsun
Anam grupta yeni hamiş mi varamin inş canım grup ugurlu geldi bana
Günaydın canim nasılsın?Şükür geçmiş bitti eeeeeeee
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn o zaman
Hayırlı nurlu sabahlar kızçeler
Hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahamin inş canım grup ugurlu geldi bana
Çok şükür kuzum gün geçtikçe dahada iyi oluyorum hamdolsun hatta bugün diyetime kaldığım yerden devam etmeye karara verdim ilaçlarım bitti kendimi iyi hissediyorum yarın dikişlerim alınacak ve kontrolüm var bakalım doktor ne diyecekGünaydın canim nasılsın?
Bende dün hamburger yedigim halde almamışım bende ona sevindim hatta gazına geldim diyetime başladım yedim almıyorum yemesem daha çok vericem demekki inş öyle olur hadi bismillahGünaydın kızlarrr. Dün yediğim pastayla düşen yüzüm bugün tartıdaki eksilerle güller açıyor. Cuma 65.8 dim 65.3 ü gördüm. Eksileri gördükçe şevk geliyor arkadaş
Maşallah, darısı başımıza inşallah :))Günaydın kızlarrr. Dün yediğim pastayla düşen yüzüm bugün tartıdaki eksilerle güller açıyor. Cuma 65.8 dim 65.3 ü gördüm. Eksileri gördükçe şevk geliyor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?