- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Leslie 4 tane farklı hareketleri var her gün bir videosunu yapiyorumKarışık derkene bacım
Kış geliyo havalar sogudu ne parkı kuzum en güzeli park ama Evde de alternatif çok leslie hem zevkli hem iyi calori yakıyorBende leslie seviyorum ama çocuklarla çok da kolay olmuyor:)) En iyisi bebek arabasını da alıp onlarla yürüyüşe çıkmak parka gitmek koşturmak zıplamak falan heralde benim için:))
Bugünde beslenme günü bizdeymişti haberim yok 2 haftadır gitmedik okula. Hoca kızdı. Listeyi takip etseydiniz diye canım sıkıldı. Whatshaptan atmak zorunda değilim diyor. Bende daha önce attı yine atar sandım hemde zaten hastalıktan okula gidemedikti
Şimdi 20 çocuğa kantinden tost içecek söyleyecek ben parasını ödeyecem akşama
Leslienin bütün hareketleri aynı bacım hergün tek hareketinimi çalışıyorsunLeslie 4 tane farklı hareketleri var her gün bir videosunu yapiyorum
Hakkaten farzetsin bugün sen okula gitmedin çocuklara kendi cebinden beslenmemi yaptıracaktı sanmam eee o zaman ögretmenin sorumsuzluğu kız gıcıklığına sende verme kantin parasını cebinden ödesinAyy çok sinirlendim öğretmene..
Ya çocuğun hasta olduğunu biliyor. Senin günlerdir hastanelerde koşturduğunu biliyor yani değiştirememiş mi gününüzü?
Bi de listeyi takip etseydiniz falan ne demek? bugün de gidemese çocuk okula o zaman ne olacaktı? Sinir oluyorum ben böyle şeylere. Bulduğu çözümde enteresan yani resmen dayatma..
Allah sabırlar versin.
Teşekkürler canım, aksam olsa da spor yapsam :))Evet canım mesela Leslie yapmanın dakikası 1 puan, 45 dk yaparsan 45 puan, bölgesel haraketlerin 5 adeti 1 puan 100 adet yaptığında toplam 20 puan gibi
o nasıl bir egitimci öyle. Önceden arayıp gelip gelmeyeceginizi sormasi gerekir. Birde hastalıkla kafanız yogunken bu tarz şeyleri dusunmenizi beklemesi çok saçma. Söylencek çok şey varda neyse sıkma canını.Selam arkadaşlar nasılsınız. Oğlum düzeldi okula yolladım. İyi şimdi. Çok şükür kurtuldu. Bugün öğrendimki herpes virüsünden yatan çocuklarla doluymuş hastaneler. Salgın olmuş. Doktorumuz dedi bu da karşımıza çıktı artık salgın dedi.
Ufacıkta olmadı iyi o ama yinede ne olur ne olmaz. Bugünde beslenme günü bizdeymişti haberim yok 2 haftadır gitmedik okula. Hoca kızdı. Listeyi takip etseydiniz diye canım sıkıldı. Whatshaptan atmak zorunda değilim diyor. Bende daha önce attı yine atar sandım hemde zaten hastalıktan okula gidemedikti
Şimdi 20 çocuğa kantinden tost içecek söyleyecek ben parasını ödeyecem akşama
Aynı değil canim. Lastikle var koşarak var yuruyerekLeslienin bütün hareketleri aynı bacım hergün tek hareketinimi çalışıyorsun
Hoşgeldin canım. Başka takım çağırsaydı oraya gitseydin kızardım tabiiBen bu takımı iyi biliyorum hep takip ettimAnka n den
Hiç yabancılık çekmem ama anka ne der bakalım bana kızgın olabilir
Hoşgeldin canım. Başka takım çağırsaydı oraya gitseydin kızardım tabii
Onları biliyom kız hep aynı şeyler leslie 1.2.3.4.5. bütün hareketler aynı onu demek istedim sadece süreleri uzunAynı değil canim. Lastikle var koşarak var yuruyerek
Ha evet tempo olarak farklı birgün lastikli olanı yapıyorum birgün koşarak olanı en fazla yaptığım yuruyerek olanı o daha kolayOnları biliyom kız hep aynı şeyler leslie 1.2.3.4.5. bütün hareketler aynı onu demek istedim sadece süreleri uzun
O kadarcıktan bişey olmaz kuzum kasma kendini o kadarKahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Maydanoz yeşil soğan marul
3 tane ceviz
Ara 10:00
Mandalina
Öğlen 12:00
1 kase tarhana çorbası
4 tane köfte
Salata
1 bardak ayran
Ara 15:00
4 çatal kek
3 bardak çay
Akşam 17:30
3 dilim ıspanaklı Karatay börek
3 kaşık yoğurt
Ha evet tempo olarak farklı birgün lastikli olanı yapıyorum birgün koşarak olanı en fazla yaptığım yuruyerek olanı o daha kolay
Bende sağa sola iki adım atıyor onu çok seviyorum onu birde koşarak yapıyor bir görseniz beni gülmekten karnıma ağrılar giriyor
Bende bacağı arkaya katlıyor ya onu seviyorum birde dizi karnına kadar çekiyor onu sefiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?