Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende leslie seviyorum ama çocuklarla çok da kolay olmuyor:)) En iyisi bebek arabasını da alıp onlarla yürüyüşe çıkmak parka gitmek koşturmak zıplamak falan heralde benim için:))
Kış geliyo havalar sogudu ne parkı kuzum en güzeli park ama Evde de alternatif çok leslie hem zevkli hem iyi calori yakıyor

Ayy çok sinirlendim öğretmene..
Ya çocuğun hasta olduğunu biliyor. Senin günlerdir hastanelerde koşturduğunu biliyor yani değiştirememiş mi gününüzü?
Bi de listeyi takip etseydiniz falan ne demek? bugün de gidemese çocuk okula o zaman ne olacaktı? Sinir oluyorum ben böyle şeylere. Bulduğu çözümde enteresan yani resmen dayatma..

Allah sabırlar versin.

Hakkaten farzetsin bugün sen okula gitmedin çocuklara kendi cebinden beslenmemi yaptıracaktı sanmam eee o zaman ögretmenin sorumsuzluğu kız gıcıklığına sende verme kantin parasını cebinden ödesin
Ay çok fenayım

o nasıl bir egitimci öyle. Önceden arayıp gelip gelmeyeceginizi sormasi gerekir. Birde hastalıkla kafanız yogunken bu tarz şeyleri dusunmenizi beklemesi çok saçma. Söylencek çok şey varda neyse sıkma canını.

Kızlar regl oldum hic kilo almadan ve canım hic tatlı istemedi birde sabah kontrol tartısında 100 gr. vermişim. Biraz göbeğim şiş zaten doğum sonrası göbeğim vardı.

İyi akşamlar kızlar
bi arkadaşıma çaya gitmiştim ordan geliyorum
4 çatal kek yedim küçük bi kareydi ama tatlı krizimi bi parça hafifletti .

Eve geldim ne yiyim diye baktım
Bugün de yenmezse yarına bozulacak ıspanağım vardı
Dünkü pırasalı Karatay böreğin ıspanaklısını yaptım şu an pişiyo.
Canım börek çikolata istiyo
Deliler gibi.
Bu börekte beni biraz hafifletir belki
Bi geçseydi şu regl krizleri

O kadarcıktan bişey olmaz kuzum kasma kendini o kadar

Kızlar bu arada diyetisyen benden kan tahlili istedi. Sonucunu aldım.serbest t4 değeri düşük çıktı. Ne demek olduğunu bilen var mı. Haftaya pazartesi dahiliye den randevu aldım sonucu göstermek için. Haftaya kadar merak ederim sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…