Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar selam benim bir sorum daha olacak, sizi sorulara boğmuyorum inşallah :)
şimdi ilk sayfada spor puanları ile ilgili bir şey gördümde, her akşam yaptığımız sporun puanını oradan hesaplayıp ona göre yazacağız galiba dimi, yanlışsam düzeltin lütfen..

Evet canım mesela Leslie yapmanın dakikası 1 puan, 45 dk yaparsan 45 puan, bölgesel haraketlerin 5 adeti 1 puan 100 adet yaptığında toplam 20 puan gibi

Selam arkadaşlar nasılsınız. Oğlum düzeldi okula yolladım. İyi şimdi. Çok şükür kurtuldu. Bugün öğrendimki herpes virüsünden yatan çocuklarla doluymuş hastaneler. Salgın olmuş. Doktorumuz dedi bu da karşımıza çıktı artık salgın dedi.
Ufacıkta olmadı iyi o ama yinede ne olur ne olmaz. Bugünde beslenme günü bizdeymişti haberim yok 2 haftadır gitmedik okula. Hoca kızdı. Listeyi takip etseydiniz diye canım sıkıldı. Whatshaptan atmak zorunda değilim diyor. Bende daha önce attı yine atar sandım hemde zaten hastalıktan okula gidemedikti
Şimdi 20 çocuğa kantinden tost içecek söyleyecek ben parasını ödeyecem akşama

Aaa ne enteresan

Halıları Serince ben de başlayacağım. Kilim veya parke üzerinde olmuyor, ya kayıyorsun ya çok gürültü çıkıyor... Özledim Leslie bacımı..
Bende yatak odasında yapıyodum ortadaki halı çok kayıyodu topluyodum laminat üzerinde yapıyodum spor ayakkabılarım yumuşak çok ses yapmıyo

Bende leslie seviyorum ama çocuklarla çok da kolay olmuyor:)) En iyisi bebek arabasını da alıp onlarla yürüyüşe çıkmak parka gitmek koşturmak zıplamak falan heralde benim için:))

Geçmiş olun bacım ögretmen de pek anlayışlıymış maşallah ben olsam saç baş allah ne verdiyse girerdim 2hafta senin çocuk zatin okula gitmemiş ben onlamı ugraşıcam beslenme gününümü takip edicem bi zahmet haber etseymiş oda yok hem suçlu hem güçlü ukala güya egitimci tam sopalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…