- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Cook teşekkür ederimÇok gözel çok begendim
Çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine canım.Kızlar napıyorsunuz. Benim ağrılarım git gide çoğalıyor sankibir sürü iğne vuruluyorum hiç faydası yok. Yarın tıpa gideceğiz bir de bakalım Hiç bakamıyorum buraya da sürekli yatıyorum. Çocuklar da mahvoldu.. Bebek sürekli kucağıma gelmek istiyor taşıyamıyorum.
Okul çocukları ilı yıl böyle oluyorNabıyonuz kızlar ben 22 den bu saate dek mantı sıktım çocuklara
Porsiyonluk bölüp buzluğa attım onlar için.
Sapasağlam okula götürdüğüm çocuk akşam ya öksürüyo ya ateşleniyo valla bişey anlamadım
Şimdide öksürüyo
Bu sene hastalıkla geçecek heralde ilk yılımız
20 Kasım Su/Spor Listesi
1.lemonade17
100 tane Twist ( puan 100)
150 tane kalça-kol-bacak egzersizi (puan 150)
5000 adım / 3.75 km ( bunun puanını nas hesaplayacagım bilemedim
3 lt su ve 1 fincan yeşil çay
Bugün benim için bitmiştir sanırım :))
2.gulenyuzumsunsen
1000 ip atlama=200 puan
2 litre su
3.Niloyabebe
30 dk leslie 30 puan
500 ip 100 puan
100 mekik 40 puan
3lt su
4.Jane eyre_
Leslie 3 Mile:45 puan
Toplam:45 puan
2 lt su
Tarçınlı elmalı detoks suyu 500 ml
Spor listesinden alıntı yap Yukarda QUOTE den başla hepsini sil cevaplaOlmadı sanırım nasıl yapıyoruz
Hallettim benOlmadı sanırım nasıl yapıyoruz
Teşekkür ederim canımHallettim ben
Önemli değil, hoşgeldin bu arada. Dün akşam rahat tlrahat yazarım diye düşünüyordum, en küçük oğlum habire kusmaya başladı yatak yorgan yikamaktan bakamadım buralara hiç...Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifa versin çocuklara çok üzülüyorum ya yine biz derdimizi anlata biliyoruz kıyamam onlaraÖnemli değil, hoşgeldin bu arada. Dün akşam rahat tlrahat yazarım diye düşünüyordum, en küçük oğlum habire kusmaya başladı yatak yorgan yikamaktan bakamadım buralara hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?