Neskafeyi çıkar gerisi güzel afiyet olsun. Leslinin çok videosu var. Ben 45 dakikalık 3 fast miles videosunu yapıyorumMenü
Sabah 8:30
Kk peynir
Beş tane zeytin
Yeşillik
Domates
Salatalık
Süt
Ara 11:00
Bir neskafe
Öğle 14:00
Bir kase yayla çorbası
Salata
16:00
Yeşil çay
Akşam 18:00
Bir kase çorba
Üç tane köfte
Salata
2lt su
45 dk yürüyüş (bu akşam ip atlamayı düşünüyorum bir de internetten leslieye baktım on beş dallık bi video buldum o değil mi sizin dediğiniz leslie
Pişman oldum zaten tek kahvesi yapacaktım evde bitmiş sonra aklıma geldi zararlı olduguNeskafeyi çıkar gerisi güzel afiyet olsun. Leslinin çok videosu var. Ben 45 dakikalık 3 fast miles videosunu yapıyorum
Çay değil çorba1kase limonlu çay ne gıııııı çayı kaseylemi içtin
Sabaha yumurta koyarsak akşama salata daha güzel olur sankiİyi akşamlar :)
23 Kasım perşembe
Kahvaltı 8.30
1 dilim köy ekmegine domates ve peynirli tost
(İçine 1 cerry domates 1 kk peynir koydum)
Çay
Ara 10.30
Limonlu yeşil çay
Öğlen
4 YK Sebze güveç
1 çorba kasesi Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 16.30
1 activia
1 yemek kaşığı chia ve yulaf karışımı
5 badem
Akşam 19.30
5 kabak mücveri
2 YK Yoğurt
1 kk peynir
1 bardak çay
2.5 lt su
Bu saatten sonra bir şey yiyip içmeyi düşünmüyorum yarınki tartı için heyecanlıyım
Dehşet selulit varis felan yapıyor neskafe.Pişman oldum zaten tek kahvesi yapacaktım evde bitmiş sonra aklıma geldi zararlı oldugu
Bende çok heyecanlıyım ki nasılBen de heyecanlayımmm canlarımmmm ilk haftanız bakalım sabaha ne çıkacak
Maalesef canım, uyurken yürüyüş bandının sesine uyanıyor. Kontrol paneline tırmanıyor. Ya TV açıyorum ya telefon..valla bende kızdım bdvye gerek yok. uyuyunca yap ya da yapma ama tel verme eline
Evet güzel olurdu fakat yumurta yemiyorum ne yazık kiSabaha yumurta koyarsak akşama salata daha güzel olur sanki
Aslında perşembe çok spor yapmak iyi değil. Kaslar şişiyor. Dinlendirmek lazım.30 dk daha Leslie yaptım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?