Kaptanım bayanın biri beni özelden taciz ediyoBen kok atıyorum. Toz acı olmuyor mu
Kaptanım bayanın biri beni özelden taciz ediyo
Bu gruptan olur kendileri
A aaa yapmayın arkadaşlarKaptanım bayanın biri beni özelden taciz ediyo
Bu gruptan olur kendileri
Söz dinleyin bak Gardiyan kızıyo yapmayın çok ayıpA aaa yapmayın arkadaşlar
Çok ayıp
Burda çıkalı çok oldu ama nerden geliyor bilmiyorum tabii. Aralığa geldik kız ne zaman çıkacakHenüz çıkmadı burda olsa eşim kasayla getirirdi kaptanım daha zamanı degil demek istedim
Bizim eve gelmedi en azından öyle diyimBurda çıkalı çok oldu ama nerden geliyor bilmiyorum tabii. Aralığa geldik kız ne zaman çıkacak
Aaa bu hafta benim olduğum gibi yani14.takımda haftanın gurup içi 1.si olmuştum burda daha siftahım yok
Aynı gün bulgur makarna börek yemezsen yaparsın canım
Aaa aa olmaz elmira
Makarna
Bulgur sadece 3 er kaşık.
Börek de 3 ısırık ennnnn fazla
O zaman bugün itibariyle başlıyoruz harika:)Valla süper olur bana uyar hemen başlayalım bakalım canım
Niye kız bu hafta grup içi sen birinci oldun. Sonuçta 1 haftada 2.3 kilo verdin 1. sinŞimdiden diyim 9.takım 1ci yüzdesi 2,küsür maşallah keşke bizim olsa
Yazık yaa kız sen değil gulumse olduAaa bu hafta benim olduğum gibi yani
Yazık yaa kız sen değil gulumse oldu
Hııı sen kızı bi listeye sığdırama o sana tahtını açsın
Bende olmak istiyom banane
Gülümse birincilik tahtına ikimiz oturalım kız nolursun
Haklı söze ne denir kiHııı sen kızı bi listeye sığdırama o sana tahtını açsın
Senin de spor tahtın var canım. Bu haftada alamadı bence kimse. Bakamadım daha.Haklı söze ne denir ki
Aynen yA niye öyle 13. Takımda olıyordum falan diyorsun sen burda da birinci sin gülümsecimNiye kız bu hafta grup içi sen birinci oldun. Sonuçta 1 haftada 2.3 kilo verdin 1. sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?