Sağol canım sana da... Kaçamak yapmak isredikçe benim sopamı hatırla. Şuraya koyayımHerkese selam :) bu hafta liste bana kısmet olmadı haftaya daha fazla eksiyle gelmek istiyorum inşallah :)
Bu haftasonu eşimin ailesini ziyarete gideceğiz şehir dışına. O yüzden menulerim bir miktar kaçamak içerebilir şimdiden söylüyorum. Mümkün mertebe yememeye çalışacağım tadına bakarim en fazla. Hafta içi de kacamaksiz telafi ederim diye düşünüyorum:)
Herkese şimdiden iyi haftasonlari
Ben Yapmadım hiç tadım Yok yaKızlar bugün hic spor yapasım yok. Sizler yaptınız mi. Sizlere bakıp biraz gaza geliyim
Valla bebek uyusa eklerim ama uyumadı ki sabahtan beri. PC görünce tuşlara basıp duruyor açamıyorum uyumadan.Ben Yapmadım hiç tadım Yok ya
Bende belki birilerine bakar gaza gelirim
Yada spor listesi gelse de oraya bakıp bari gaza gelsek kaptanım
Takım bugün ölü
Ben Yapmadım hiç tadım Yok ya
Bende belki birilerine bakar gaza gelirim
Yada spor listesi gelse de oraya bakıp bari gaza gelsek kaptanım
Takım bugün ölü
Anladım canım kaptanım haklısınValla bebek uyusa eklerim ama uyumadı ki sabahtan beri. PC görünce tuşlara basıp duruyor açamıyorum uyumadan.
valla şu an tüm ofis börek yiyor ben yemiyorum :) cıtırttt diye sesler geliyorSağol canım sana da... Kaçamak yapmak isredikçe benim sopamı hatırla. Şuraya koyayımElektrikli sopadır haa ona göre.
Salıncakta bebişi sallıyorum o sırada Side leg lift yapayım baribenim 250 bölgesel hareketler bitti :) hadi sende en azından oturduğun yerde bir şey izlerken falan yap bir şeyler canım :)
valla şu an tüm ofis börek yiyor ben yemiyorum :) cıtırttt diye sesler geliyorbugun kaç tane çikolata bisküviye hayır dedim :)) sopa gözümün önünde
Veee anne seninle Boyama yapmak istiyorum diye 2.çocuk geliiiir anne spor yapamazSalıncakta bebişi sallıyorum o sırada Side leg lift yapayım bari
Sağol canım
Kert canım da ben şu sabit zincirini kırana kadar liste dışı mi takılsam...
Gönül tahtım senindir ama birincilik tahtımı mezardan dedem gelse vermem
Bende olmak istiyom banane
Gülümse birincilik tahtına ikimiz oturalım kız nolursun
Konuş kaptanımHııı sen kızı bi listeye sığdırama o sana tahtını açsın
Gönül tahtım senindir ama birincilik tahtımı mezardan dedem gelse vermem
Yooooooooo valla hiç güzel olmazBugün misafir vardı ondan giremedim
Kızlar bana çok iyi geldiniz pazartesi den cumaya 1.100 verdim bu benim için rekor öyle ahım şahım spor da yapmadım
gulenyuzumsunsen
Gulumse24
Siz kapışır mısınız ben birinci olurmuşum ne güzel olur he mi
Aç tavuk kendini bugday ambarında sanırmış seninkide o hesap yazık ya üzüldüm şimdiAaa bu hafta benim olduğum gibi yani
Aha bi tane daha hayal peres çıktı ben varken siz rüyanızda görürsünüzBugün misafir vardı ondan giremedim
Kızlar bana çok iyi geldiniz pazartesi den cumaya 1.100 verdim bu benim için rekor öyle ahım şahım spor da yapmadım
gulenyuzumsunsen
Gulumse24
Siz kapışır mısınız ben birinci olurmuşum ne güzel olur he mi
Güzelim anka_misali seni durum yapmış ya bundan büyük paye mi olur sen sen birincimiz ol yetmez miYooooooooo valla hiç güzel olmaz
Benim adıma
Yooooooooo valla hiç güzel olmaz
Benim adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?