- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Bomba gibi geliyorum sakınıııınAha bi tane daha hayal peres çıktı ben varken siz rüyanızda görürsünüz
Aç tavuk kendini bugday ambarında sanırmış seninkide o hesap yazık ya üzüldüm şimdi
Bomba gibi geliyorum sakınıııın
Bencede hepimiz sabit gelecek boommmm olacakHepimiz patlıcaz bu Cuma
Booommm :) :)
Senin yaptığın sporu yapmam çok zor ama emzikli olmanın avantajı oluyor biraz daha dikkat edersem var ya çok güzel olcek inşallahHepimiz patlıcaz bu Cuma
Booommm :) :)
İnş bacım inş birimizin başarısı degil hepimizin başarısı olurBomba gibi geliyorum sakınıııın
Olur tabiki :)Kızlar valla börek yokmakarna pilav bu hafta listemde hiç yok:))
O zaman bugün itibariyle başlıyoruz harika:)
Aynen canım nyapm baktım kimse kale almadı ne etikerlendim ne ketildim, ben de iki gözdenin arasına daldım Allah Allah diyeİnş bacım inş birimizin başarısı degil hepimizin başarısı olur
Kızım bulsana kendine bi tane rakip... Lemonade var smy11 varAynen canım nyapm baktım kimse kale almadı ne etikerlendim ne ketildim, ben de iki gözdenin arasına daldım Allah Allah diye
Yok sen dediydin kapışek diye ben seni istiyomKızım bulsana kendine bi tane rakip... Lemonade var smy11 var
Hadi ya hiç hatırlamıyorumYok sen dediydin kapışek diye ben seni istiyom
Yok öyle değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum rüyalarımda sennen mi kspışoyom yoksaHadi ya hiç hatırlamıyorum
Kapışalım o zaman nasılsa ben yenerim
Gözde degiliz be kuzum atışıyoz öyle tatlı tatlı sizde araya girin muhabbetimiz bol olsun sadece diyet olarak düşünmeyin burası da bizim bi ailemiz sayılır hayatın sitresini sıkıntısını ben burda atıyorum vallaAynen canım nyapm baktım kimse kale almadı ne etikerlendim ne ketildim, ben de iki gözdenin arasına daldım Allah Allah diye
bireyselde 2. Yada 3. Oldun galiba :)Şimdiden diyim 9.takım 1ci yüzdesi 2,küsür maşallah keşke bizim olsa
He canım oda bana kalmıştıbireyselde 2. Yada 3. Oldun galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?