Bence dayanamıyorum kendi kendimin farkında değilimSen iyi ayakta duruyon bacım hergünün bi sıkıntılı geçiyo şükret ayaktasın iyi dayanıyon valla
Reçel ne alaka ya pişi peynir tamamda çocuklara çay niye ayran olsaydı ne acayip ögretmeniniz var bacım sanki sana garezi var bu ögretmeninBence dayanamıyorum kendi kendimin farkında değilim
Öğretmen beslenme listesi vermiş. Bize pişi peynir reçel çay elma var. 25 tane pişi yapcam 2 kilo peynir alcam 25 elma şeker çay alcam off offf çıldırıciiim
Sende benim gibi tırtıklıyon hamur işlerini dayanamıyosun ben hamile kalmadan önce yemiyordum şimdi dayanamıyorum azıcık koparıyom gözüm orda kalıyo yiyenlere bakıyom bogazlarına diziyom1 Aralık Menum
Saat11e kadar yemedim ekşi çıkarım diye. Zencefil kuru
Zeytin
Peynir
Yarım puaca
Bir çatal kek
14:00
Piyaz
Yarım puaca
17:00
Pırasa
Yoğurt
Elma
2 lt su
1 lt yeşil çay
Spor 25 ek koşu daha da
YaparimAnka de ne durumdasin
Zorun neydi daha bugün tartı günüydü yarın ayaga kalkamazsın bende koşu bandının önünde oturuyom o bana bakıyo ben ona yapsam mı yapmasammı diye gözüm kesmiyor hiçYaa kızlaaar60 dk aralıksız Leslie yaptım 3 fast milesini...iç bacaklarım kopuyorrrr
Ay ne bileyim yaaa koptu bacaklarımZorun neydi daha bugün tartı günüydü yarın ayaga kalkamazsın bende koşu bandının önünde oturuyom o bana bakıyo ben ona yapsam mı yapmasammı diye gözüm kesmiyor hiç
Canım hiç bişey istemiyo kendimi yorgun hissediyorumAy ne bileyim yaaa koptu bacaklarım
Günlük yaptığım hareketlerin 100 er tanesini zor yaptım şu an
Aman demle çayını otur kız napacan :)Canım hiç bişey istemiyo kendimi yorgun hissediyorum
Dizi başlamadan 200 daha ip sıralamam lazım benim rakipAman demle çayını otur kız napacan :)
Ben dizinin başına oturdum
Dizim yok önceden aşk ve maviyi izliyodum sıkıldım bıraktım sadece pazartesi söz izliyorum çayı boş içemiyorum yanında abur cubur olacakki keyfi çıksınAman demle çayını otur kız napacan :)
Ben dizinin başına oturdum
Dizi başlamadan 200 daha ip sıralamam lazım benim rakipMiniimalistt den ses çıkmıyor belkide spor yapıyordur ondan yazamıyordur
Sen nerdesin canım benim özlettin kendiniMerhaba kizlar 2 gündür kayinbabamgildeydik net yoktu giremedim catladim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?