- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Yaaa olamaz
Yaaa olamaz
Harikasınız böyle giderse kim tutar siziAyy göbeğim çatladı tatlımSabaha menemen hayaliyle yatıyorum artık iyi geceler canım kaçamaksız bol sporlu günümüz çok güzel oldu kaldı 6 gün
Günaydın kızlaaaar
İnşallah canımGünaydın canım:) günsydın kızlar bugünde bol sporlu kaçamaksız geçer inşallah
Tamam canım o hareket bana da zor gelir oldum olası bugün yapayımEki Görüntüle 2074193 Beni bu hareket çok yordu zor değil ama tempolu yapınca zorlandım birde mekik canım.
Sağol tatlım:))
60 kaloricik demedin sabahı bekledin ya sen istediğin her kiloya düşersin maşallahKahvaltı mı yaptım
Ve geceden beri resmen aşerdiğim kiviyi yedim
60 kaloriymiş kendileri
Ayyyyyyyyy ağzın bal yesin diyeceğim ama korkuyorum çok yeme az ye tamam mı60 kaloricik demedin sabahı bekledin ya sen istediğin her kiloya düşersin maşallah
Aynı şeyi yaşamışız akşam eşim mandalinanın tadı güzel demi dedi yemedim ki dedimAyyyyyyyyy ağzın bal yesin diyeceğim ama korkuyorum çok yeme az ye tamam mı
İnşallah canım ya
Kesinlikle akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum .
Dün akşam 9 da eşim mandalina soydu hayır dedim
Bu kadar abartma bi mandalina sonuçta dedi
Kafam karışıp bir dilim alsamda devamını yemedim
Hepimiz zayıflarız hedefimize ulaşırız inşallah kızlar
Ben spor yapamıyorum halamışım yesen de sen eritirsin senin spor şansın var benim bacaklarım agrıyo Dünki leslie den hala yataktan çıkamadım akşam eskiler aklıma geldi başım agrıdı herşeyden hevesim kaçtı saglıktan ötesi hep boş canımız sag olsun gerisi çokta önemli degil vallaperşembe günü dE eve baklava almıştı yine....
Cuma günü tartıdan sonra yiyecektim ama
Gülümse benden çok kilo verince yiyesim kaçtı
Gulumse24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?