Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu ara işler iyi degil eşimin onuda zora sokmak istemiyorum herşey ha diyince olmuyo bi kaç gün daha idare ederim sonra belki çıkarım alış verişe kuzum oda bi taraftan iş bi taraftan okul zorlanıyo onada kıyamıyorum akşama kadar çalışıyo okula zor gelip yetişiyor Allah herkezin yardımcısı olsun

Amin canım anlıyorum, O zaman daha çok toparlanmalısın moral olarak ..

Sabah kahvaltı mı geç yaptım ders çıkışına ancak oldu rakibimin dün akşam son dakika yaptığı golden sonra şimdiden spora başladım kvdemde lavaboya gittikçe boş oda buldukça başlıyorum ipe bu Hafta günlerden paçayı yine kurtaramadım bana şans dileyin birazdan bidaha gidicem güne :) ama sporumu yaptıgım için ve 10. Görünce kendimi sorumlu hissettim listeye etkisi olmasada iyiki varsınız Kızlar siz olmasanız ben bu kadar da devam edemeZdim takım ruhu gaza getiriyor beni gerçektende:)

İnşallah canım
Sporun bi Harika tebrik ederim

Çok teşekküler başta seni ve tüm spor yapan arkadaşları örnek alıyorum kendime sayenizdenyani:)

perşembe günü dE eve baklava almıştı yine....

Cuma günü tartıdan sonra yiyecektim ama
Gülümse benden çok kilo verince yiyesim kaçtı
Gulumse24

Bu irade kilo verdirir bende yemiyorum akşam yemeğinden sonra hiçbirşey bu hafta:)

Bize yakışanı yapalım kızlar hadiii:)

Bugün cumartesi millette bi pazar sendromu var hayırdır neredeler kızçeler

Ben burdayım canım ama çalışıyorum:)

Artık bulduğum her fırsatta boş vakitte spor sabah 1000 ip atladım 200 puanı garantiledim rakibime göz dağı vereyim gaza getireyim azıcık bak hiç sesi çıkmıyor kesin 500 mekik tamamlıyor P Poouh

Artık bulduğum her fırsatta boş vakitte spor sabah 1000 ip atladım 200 puanı garantiledim rakibime göz dağı vereyim gaza getireyim azıcık bak hiç sesi çıkmıyor kesin 500 mekik tamamlıyor
A sana inanmıyorum ya valla süpersin maşallah

Hangi hareketi yapsam bana ne getirir diye hesap yapıyordum :) mekik ne kadar hakikaten yazmıyor listede

Kızlar az önce sitede gece kızı bitki çayı gördüm araştırdım içinde yeşil limon kabuğu kiraz sapı ıhlamur avakado yaprağı var bizde aktaran bunları alıp yapsakmı çok kilo veren var ödem ve toksin için çok iyiymiş aklıma taktım ben bunu kutusu 40lira aylık 80liraymış aktaran tek tek alsak nasıl olur acaba biz kendimiz karıştırsak içindekiler zararlı bişey degil kafama yattı

Miniimalistt
Maşallah sporuna

Kesinlikle artı gelmemeye gayret etmeliyiz kızlar artık şeytanın bacağını kırmalıyız.
100 gr bile bizim için önemli .
Birşey yerken onu düşünüp yiyelim lütfen ...

P Poouh
Bu hafta listeye girememiştin demi canım ,
Onu düşün günde ona göre lokma ye aramızda olup kilo vermemiz lazım ..

Hem sizin kilolarınızın yüzdesi bize göre daha yüksek oluyor, sizin 500 grla benim gibi 75 lerde olanın 500 grminın yüzdesi aynı değil.

Gulumse24
Onlar sadece ödem atan şeyler canım,
Evde maydanoz sapından, limondan , tarçından yap aynı etkiyi gösterir..5 li 7 li çaylar bana sadece para tuzağı gibi geliyo, çünkü bitkilerin demleme veya kaynama süresi hep farklı ama biz o çayı yaparken hepsini aynı anda suyla buluşturuyoruz .ama kiraz sapını vs tek başına ödem atıcı olarak kullanabilirsin

Evet canım kesinlikle bu hafta hem listeye girmem heöde aldığım içinde çok önmeli dikkat etmem haklısın

Selam kızlar napıyosunuz. Ben bizim sıpanın doktor kontrolu vardı doktora götürdüm. Antibiyotiği 10 güne tamamlayalım dedi tamam dedi. İştahsızlığından bahsettim ama bizim oğlan 5 buçuk yaşında 1 metre 20 santim boyunda 26 kilo. Doktor yaşına göre gelişiminin tavan sınırında olduğunu benim pinpirikli olduğumu çok üzerine düşmemem gerektiğini söyledi. Biraz zayıflamış hastalıktan dedi toparlar dedi. 26 kilodan 24 e düşmüş. Boyu yaşına göre çok uzunnmuş. Kansızlığı içinde biraz var ama gelişimi en üst seviyede gerek yok dedi ama ben yinede demir ilacına başladım elleri ayakları buz gibi çünkü.

Arkadaşlar bişey sorcam bilen varmı. Bizim mahallede kız yurdu var. Sahibi böyle pitbul tarzı vahşi köpekler varya onlardan almış yurdun bahçesinde duruyor ama çoğu kez salık görüyorum koşturup duruyo köpek. Yani birine saldırsa paramparça eder kimse kurtulamaz. Ağzında kafeside yok. Bu köpekleri beslemek yasak değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…