- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bu ara işler iyi degil eşimin onuda zora sokmak istemiyorum herşey ha diyince olmuyo bi kaç gün daha idare ederim sonra belki çıkarım alış verişe kuzum oda bi taraftan iş bi taraftan okul zorlanıyo onada kıyamıyorum akşama kadar çalışıyo okula zor gelip yetişiyor Allah herkezin yardımcısı olsunE heralde gitmez aç kalarak
Çık alışverişe yeşilliğini sebzeni al gel toparlanman lazım canım
Ertelemeden hemde..
Çünkü insana bi miskinlik gelince bir daha gitmiyor.
Spora bu kadar takılma..
Senin çok kan kaybın vitamin kaybın oldu
Güçsüzlüğün ondandır. Biraz protein ye sabahları meyveni cevizini ye . Depoları doldur ondan sonra spor kolay. vücut kendi hareket etmezse sen sürüsende nafile olmuyor
Amin canım anlıyorum, O zaman daha çok toparlanmalısın moral olarak ..Bu ara işler iyi degil eşimin onuda zora sokmak istemiyorum herşey ha diyince olmuyo bi kaç gün daha idare ederim sonra belki çıkarım alış verişe kuzum oda bi taraftan iş bi taraftan okul zorlanıyo onada kıyamıyorum akşama kadar çalışıyo okula zor gelip yetişiyor Allah herkezin yardımcısı olsun
Şimdi duş aldım namazımı kılim Allah büyüktür kuzum iyiki varsınız valla ailem gibisiniz hepinizi çok seviyorum
İnşallah canım
Sporun bi Harika tebrik ederim
perşembe günü dE eve baklava almıştı yine....
Cuma günü tartıdan sonra yiyecektim ama
Gülümse benden çok kilo verince yiyesim kaçtı
Gulumse24
Valla derece yapanların bizden bi fazlası olduğunu düşünmüyorum belki kiloları fazladır o kadar...
Ama bizde kilo versek derece alsak artık ne yapsak da kilo versek diyecek duruma geliriz..
Sporu baya güzel arttırdık onda sıkıntı kalmadı ,
Çarşamba yı Perşembe'yi beklemelim kızlar bugünden sıkı tutalım lütfen bizde birinci ikinci üçüncü olalım
Çünkü bize o yakışır
Bugün cumartesi millette bi pazar sendromu var hayırdır neredeler kızçeler
A sana inanmıyorum ya valla süpersin maşallahArtık bulduğum her fırsatta boş vakitte spor sabah 1000 ip atladım 200 puanı garantiledim rakibime göz dağı vereyim gaza getireyim azıcık bak hiç sesi çıkmıyor kesin 500 mekik tamamlıyor
Evet canım kesinlikle bu hafta hem listeye girmem heöde aldığım içinde çok önmeli dikkat etmem haklısın
Hayır hayır doğru yoldasın demektirYememek motive mi bozmamak için günde durup durup burayı okuyorum :) halim içler acısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?