Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Fırına kabak tatlısı koymuştum yanmış hep sizin yüzünüzden elim işte gözüm oynaşta size daldım fırını unuttum kokuya gittim 1tane bilem saglam kalmamış
Gitti gitti gitti

Uzun zamandır giymediğim etegim vardı beli baya büyük geldi düğmesini açmadan giydim senmişsin giyen namazda arkadan bi bastım etek aşa düştü az kalsın gülecektim abdestte gidecekti tek elinle çektim dedim iyiki yanımda kimse yok

Benim menü belli oldu kızlar

Kahvaltı 09:30
1 kivi
2 sigara böreği
1 tereyağda yumurta
Zeytin
kaşar
1 dilim tb ekmeği

Ara 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli

Akşam 17:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk Kurutulmuş patlıcan kavurması
1 bardak ayran
El içim kadar yufka ekmek

Patlıcan kavurması nasıl oluyo nasıl yapıyosun yazdan mı kurutuyon ve nasıl kavuruyon

Abbowwww hem sigara böregi hem ekmek ben sabah çocuklar kıymalı pide yerken çeyrek kadar yedim dedim akşama senden fırça gelir ama sen benden betermişsin sevindim

Patlıcan kavurması nasıl oluyo nasıl yapıyosun yazdan mı kurutuyon ve nasıl kavuruyon
Yazdan kurutmuştum biber domates ve patlıcan
,
Şimdi hepsini ayrı ayrı haşladım süzdüm..
Soğanı zeytinyağda soteledim salça pulbiber tuz koydum sonra biberle domatesi kattım 1-2 dk sonra da patlıcanı kattım 3 dk sonra da Altını kapattım canım

Nasıl oluyo peki güzelmi patlıcanı kızarmamış pek sevmiyorum ben

Abbowwww hem sigara böregi hem ekmek ben sabah çocuklar kıymalı pide yerken çeyrek kadar yedim dedim akşama senden fırça gelir ama sen benden betermişsin sevindim
Ama Benimkiler çook küçüktü

Aslında yemesem iyiydi ama dayanamadım çocuklara kızartmıştım

Ayrıca miktarı az sa kızmıyorum
Mahrum kalarak zayıflamak mantıksız geliyo
Porsiyonu az tuttuktan ve ikindin den önce olduktan sonra tadına bakılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…