Tabağı kaldırdım önümden üzerimden yük kalktı çok şükür bu gümüş zayiat vermeden atlattım sayılır yarım kurabiye sadece. Nasıl :)
Aglanacak halimize gülüyoruz Rabbim gülmekten geri koymasın
Nazar var nazar oku bol bol bacımAglanacak halimize gülüyoruz Rabbim gülmekten geri koymasın
Ne nazarı kız nazar degecekse bana degsin erim biraz dahaNazar var nazar oku bol bol bacım
Kiloyu çok verdin ondan oldu
Acaba kimin nazarı değdi
Allah iyiliğini versin emiUzun zamandır giymediğim etegim vardı beli baya büyük geldi düğmesini açmadan giydim senmişsin giyen namazda arkadan bi bastım etek aşa düştü az kalsın gülecektim abdestte gidecekti tek elinle çektim dedim iyiki yanımda kimse yok
Patlıcan kavurması nasıl oluyo nasıl yapıyosun yazdan mı kurutuyon ve nasıl kavuruyonBenim menü belli oldu kızlar
Kahvaltı 09:30
1 kivi
2 sigara böreği
1 tereyağda yumurta
Zeytin
kaşar
1 dilim tb ekmeği
Ara 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk Kurutulmuş patlıcan kavurması
1 bardak ayran
El içim kadar yufka ekmek
Abbowwww hem sigara böregi hem ekmek ben sabah çocuklar kıymalı pide yerken çeyrek kadar yedim dedim akşama senden fırça gelir ama sen benden betermişsin sevindimBenim menü belli oldu kızlar
Kahvaltı 09:30
1 kivi
2 sigara böreği
1 tereyağda yumurta
Zeytin
kaşar
1 dilim tb ekmeği
Ara 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk Kurutulmuş patlıcan kavurması
1 bardak ayran
El içim kadar yufka ekmek
Yazdan kurutmuştum biber domates ve patlıcanPatlıcan kavurması nasıl oluyo nasıl yapıyosun yazdan mı kurutuyon ve nasıl kavuruyon
Nasıl oluyo peki güzelmi patlıcanı kızarmamış pek sevmiyorum benYazdan kurutmuştum biber domates ve patlıcan
,
Şimdi hepsini ayrı ayrı haşladım süzdüm..
Soğanı zeytinyağda soteledim salça pulbiber tuz koydum sonra biberle domatesi kattım 1-2 dk sonra da patlıcanı kattım 3 dk sonra da Altını kapattım canım
Ama Benimkiler çook küçüktüAbbowwww hem sigara böregi hem ekmek ben sabah çocuklar kıymalı pide yerken çeyrek kadar yedim dedim akşama senden fırça gelir ama sen benden betermişsin sevindim
Valla kişisel tercih ama ben bayılıyorumm canımNasıl oluyo peki güzelmi patlıcanı kızarmamış pek sevmiyorum ben
Büyük kayıpKızlar tlf. Evin içinde kaybolmuştu yeni buldum :)
Ayy evet ya :)Büyük kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?