Konu hakkında bi bilgim yokta ben bişi sormak için yazdım sen zayıflamayı bıraktın mı canım aramıza dönecekmisin merak ettimArkadaşlar bişey sorcam bilen varmı. Bizim mahallede kız yurdu var. Sahibi böyle pitbul tarzı vahşi köpekler varya onlardan almış yurdun bahçesinde duruyor ama çoğu kez salık görüyorum koşturup duruyo köpek. Yani birine saldırsa paramparça eder kimse kurtulamaz. Ağzında kafeside yok. Bu köpekleri beslemek yasak değilmi
Pitbulsa yasak canım. Pitbul olduğuna eminsen şikayet et.Arkadaşlar bişey sorcam bilen varmı. Bizim mahallede kız yurdu var. Sahibi böyle pitbul tarzı vahşi köpekler varya onlardan almış yurdun bahçesinde duruyor ama çoğu kez salık görüyorum koşturup duruyo köpek. Yani birine saldırsa paramparça eder kimse kurtulamaz. Ağzında kafeside yok. Bu köpekleri beslemek yasak değilmi
Bende mercimek çorbası biber patlıcan kabak dolması yaptım difrizde vardı çıkardım hergün yemek telaşından bıktım yapmak degil ne pişirsem diye düşünmek yoruyo insanıNaber kızlar. Gorumcemin oğlu da bizde. Coştular iyice.ev darmadağın oldu. Akşam için yoğurt çorbası biber dolması yaptım. Bi de nohut yapacağım. Tabii kız bunların hiç birini yemediği için ona da tarhana çorbası yapacağım. Spora da fırsatım kalır inşallah. Bebek bacağıma yapışık anneee anneeee diye delirtti. Hay senin ananı diyesim var
Aynen canım. Bi de o onu yemez şu şunu yemez deli oluyorum. bazen yapmıyorum bişey dışardan söylüyoruzBende mercimek çorbası biber patlıcan kabak dolması yaptım difrizde vardı çıkardım hergün yemek telaşından bıktım yapmak degil ne pişirsem diye düşünmek yoruyo insanı
Tam emin değilim canım pitbulun bir değişiği ama yine o tehlikeli gruptan korkuyorum vallaPitbulsa yasak canım. Pitbul olduğuna eminsen şikayet et.
Beni buraya hogocuk getirdi kendi katardı valla bende onun hevesine geldim çok güzel kilo veriyordu ögrenecegim çok şey var dedim yüzünü gördüğüm yoKonu hakkında bi bilgim yokta ben bişi sormak için yazdım sen zayıflamayı bıraktın mı canım aramıza dönecekmisin merak ettim
Çok güzel gidiyordun motive oluyorduk ama bıraktın,
Gelip çocukları anlatıp kaçıyorsun
En güzeli malzeme parasını verip dışardan almak ama bize göre bişey yok hep hamur pide lahmacun et döner tavuk döner Hatay döner bizi düşünen yohhAynen canım. Bi de o onu yemez şu şunu yemez deli oluyorum. bazen yapmıyorum bişey dışardan söylüyoruz
Bazı sert görünümlü kopekler çok sakin oluyor... Tipine göre karar verme cinsini sor bakalım.Tam emin değilim canım pitbulun bir değişiği ama yine o tehlikeli gruptan korkuyorum valla
Yok canım bırakırmıyım bırakmadım ama spor yapamadım bu ara. Hergün hep işim çıktı.bazen yazarken bişey oluyor yarım kalıyor filan. Kilo vermem durdu doktorla konuştum çok kısa sürede hızlı vermişsin bırak dursun başına iş açma bekle zorlama aynen devam et bi zaman sonra vermeye başlar dedi. BekliyorumKonu hakkında bi bilgim yokta ben bişi sormak için yazdım sen zayıflamayı bıraktın mı canım aramıza dönecekmisin merak ettim
Çok güzel gidiyordun motive oluyorduk ama bıraktın,
Gelip çocukları anlatıp kaçıyorsun
Senin kaç parçaya bölünmen lazım acep yetişe bilmen için hepsineMesela ben lahana, pırasa, taze fasulye çok severim. Ama eşim ağzına bile surmez... Etçil. Oğlan desen kısır köfte dolma sarma ister. Kız zaten çorba barbunya fasulye yer. Bebeğe ayrı yemek yapmıyorum Allahtan herşeyi yiyor çok şukur. İnşallah böyle devam eder.
Aynen pizza etli ekmek falan. Bana genelde ızgara söylüyoruz.En güzeli malzeme parasını verip dışardan almak ama bize göre bişey yok hep hamur pide lahmacun et döner tavuk döner Hatay döner bizi düşünen yohh
Aynen canım. Bi de o onu yemez şu şunu yemez deli oluyorum. bazen yapmıyorum bişey dışardan söylüyoruz
Aynen bende öyle düşünüyorum yüzünü göremiyoruzBeni buraya hogocuk getirdi kendi katardı valla bende onun hevesine geldim çok güzel kilo veriyordu ögrenecegim çok şey var dedim yüzünü gördüğüm yok
Yine de herşey spor da değil menülerini , menülere yorumlarını bekliyoruz canım olmuyo böyleYok canım bırakırmıyım bırakmadım ama spor yapamadım bu ara. Hergün hep işim çıktı.bazen yazarken bişey oluyor yarım kalıyor filan. Kilo vermem durdu doktorla konuştum çok kısa sürede hızlı vermişsin bırak dursun başına iş açma bekle zorlama aynen devam et bi zaman sonra vermeye başlar dedi. Bekliyorum
Senle bi ev işi günlüğü açalım mı... Yetiştiremiyorum işleri artık sonra da bırakıyorum iyice kaçıyor ipin ucuKizlar ben geldim. Dün sabah bir çıktım aksam ancak girdim eve evin hali dumandı derle topla cocuklari yedir bilmem ne derken cocukları uyuturken sizip kalmisim.
İki gündür spor yapamadim ilk gün her yerim ağrıyor diye salladim dünde dışardayım diye. Neyse şimdi gidip yapayim vucdan azabindan kurtulayim en azindan..
Tabağı kaldırdım önümden üzerimden yük kalktı çok şükür bu gümüş zayiat vermeden atlattım sayılır yarım kurabiye sadece. Nasıl :)Hayır hayır doğru yoldasın demektir
Senle bi ev işi günlüğü açalım mı... Yetiştiremiyorum işleri artık sonra da bırakıyorum iyice kaçıyor ipin ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?