Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Naber kızlar. Gorumcemin oğlu da bizde. Coştular iyice.ev darmadağın oldu. Akşam için yoğurt çorbası biber dolması yaptım. Bi de nohut yapacağım. Tabii kız bunların hiç birini yemediği için ona da tarhana çorbası yapacağım. Spora da fırsatım kalır inşallah. Bebek bacağıma yapışık anneee anneeee diye delirtti. Hay senin ananı diyesim var

Konu hakkında bi bilgim yokta ben bişi sormak için yazdım sen zayıflamayı bıraktın mı canım aramıza dönecekmisin merak ettim
Çok güzel gidiyordun motive oluyorduk ama bıraktın,
Gelip çocukları anlatıp kaçıyorsun

Pitbulsa yasak canım. Pitbul olduğuna eminsen şikayet et.

Bende mercimek çorbası biber patlıcan kabak dolması yaptım difrizde vardı çıkardım hergün yemek telaşından bıktım yapmak degil ne pişirsem diye düşünmek yoruyo insanı

Beni buraya hogocuk getirdi kendi katardı valla bende onun hevesine geldim çok güzel kilo veriyordu ögrenecegim çok şey var dedim yüzünü gördüğüm yok

Mesela ben lahana, pırasa, taze fasulye çok severim. Ama eşim ağzına bile surmez... Etçil. Oğlan desen kısır köfte dolma sarma ister. Kız zaten çorba barbunya fasulye yer. Bebeğe ayrı yemek yapmıyorum Allahtan herşeyi yiyor çok şukur. İnşallah böyle devam eder.

Aynen canım. Bi de o onu yemez şu şunu yemez deli oluyorum. bazen yapmıyorum bişey dışardan söylüyoruz
En güzeli malzeme parasını verip dışardan almak ama bize göre bişey yok hep hamur pide lahmacun et döner tavuk döner Hatay döner bizi düşünen yohh

Yok canım bırakırmıyım bırakmadım ama spor yapamadım bu ara. Hergün hep işim çıktı.bazen yazarken bişey oluyor yarım kalıyor filan. Kilo vermem durdu doktorla konuştum çok kısa sürede hızlı vermişsin bırak dursun başına iş açma bekle zorlama aynen devam et bi zaman sonra vermeye başlar dedi. Bekliyorum

Senin kaç parçaya bölünmen lazım acep yetişe bilmen için hepsine

Beni buraya hogocuk getirdi kendi katardı valla bende onun hevesine geldim çok güzel kilo veriyordu ögrenecegim çok şey var dedim yüzünü gördüğüm yok
Aynen bende öyle düşünüyorum yüzünü göremiyoruz
Görüyoruz ama hep anne halini..
Biraz da diyetini sporunu göster kız bize

Yine de herşey spor da değil menülerini , menülere yorumlarını bekliyoruz canım olmuyo böyle

Kizlar ben geldim. Dün sabah bir çıktım aksam ancak girdim eve evin hali dumandı derle topla cocuklari yedir bilmem ne derken cocukları uyuturken sizip kalmisim.
İki gündür spor yapamadim ilk gün her yerim ağrıyor diye salladim dünde dışardayım diye. Neyse şimdi gidip yapayim vucdan azabindan kurtulayim en azindan..

Senle bi ev işi günlüğü açalım mı... Yetiştiremiyorum işleri artık sonra da bırakıyorum iyice kaçıyor ipin ucu

Senle bi ev işi günlüğü açalım mı... Yetiştiremiyorum işleri artık sonra da bırakıyorum iyice kaçıyor ipin ucu

Tam aklimdaki şey vallahi ankacim.
Hergün bugün şu isleri yapacagim diyorum bir iki yapip birakiyorum. Bakiyorum milletin evi derli toplu tertemiz benim ödüm kopuyor çat kapi biri gelicek diye..
Açalim valla planli düzenli olmayi o kadar cok istiyorum ki ama yapamiyorum. Benim sıpalar da pasakli surekli dağıtıp kirletiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…