Çocuklar diyo bıktık bu kadınlar kulübündenAyy evet ya :)
Evin için de bi kk mız var ona da karışmasınlar lütfenÇocuklar diyo bıktık bu kadınlar kulübünden
Telefon olmadan aslaAyy evet ya :)
Çocuklar diyo bıktık bu kadınlar kulübünden
AynnTelefon olmadan asla
Geçenlerde ben de vişne suyu yapıyordum. İçerde oturuyorum eşime diyorum ki biri vişneyi ocakta unuttu galiba yanık kokuyor diyorumFırına kabak tatlısı koymuştum yanmış hep sizin yüzünüzden elim işte gözüm oynaşta size daldım fırını unuttum kokuya gittim 1tane bilem saglam kalmamış
Gitti gitti gitti
Uzun zamandır giymediğim etegim vardı beli baya büyük geldi düğmesini açmadan giydim senmişsin giyen namazda arkadan bi bastım etek aşa düştü az kalsın gülecektim abdestte gidecekti tek elinle çektim dedim iyiki yanımda kimse yok
Tam aklimdaki şey vallahi ankacim.
Hergün bugün şu isleri yapacagim diyorum bir iki yapip birakiyorum. Bakiyorum milletin evi derli toplu tertemiz benim ödüm kopuyor çat kapi biri gelicek diye..
Açalim valla planli düzenli olmayi o kadar cok istiyorum ki ama yapamiyorum. Benim sıpalar da pasakli surekli dağıtıp kirletiyorlar.
Geçenlerde ben de vişne suyu yapıyordum. İçerde oturuyorum eşime diyorum ki biri vişneyi ocakta unuttu galiba yanık kokuyor diyorumsonra aklıma geldi anaaaa ben yapıyordum dedim koştum baktım taşmış heryer mahvolmuş
Ben perşembe yaptım ufak tefek işlerim kaldı onlarıda halledersin tamamdır avizeler elden geçirmem lazım baza altlarım temiz şükürYapalım canım. Sen evdeyken dip köşe bucak cam kanepe girişelim. Benim baza altları var halledilecek. Başlığımız ne olsun
Zaten size bişey demiyorum dikkat edersenizBen perşembe yaptım ufak tefek işlerim kaldı onlarıda halledersin tamamdır avizeler elden geçirmem lazım baza altlarım temiz şükür
Napayım gel sen yap hergun 4-5 çeşit yemekDışardan ha
Sonra da birikim yapamadım dee
Pazartesi itibariyle başlayalım konu başlığına sen karar ver.Yapalım canım. Sen evdeyken dip köşe bucak cam kanepe girişelim. Benim baza altları var halledilecek. Başlığımız ne olsun
Benim de senden kalır yanım Yok evdekiler açlıktan ölmüyor bizde yemek pişiriyoruz herahldr kaptanımNapayım gel sen yap hergun 4-5 çeşit yemekBirikimden vazgeçtim ben maaşı yetirsek yetecek
Muhabbete dahil olmak istedim ne varmışZaten size bişey demiyorum dikkat edersenizinnukla bana lazım biz tembeliz.
Benim de senden kalır yanım Yok evdekiler açlıktan ölmüyor bizde yemek pişiriyoruz herahldr kaptanım
Az şeytanlık edimGünlük spor yapildi çok şükür...
Puanlarina bakayim hemeen ama iki gün ara verince zorlandim ne yalan söylüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?