Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Fırına kabak tatlısı koymuştum yanmış hep sizin yüzünüzden elim işte gözüm oynaşta size daldım fırını unuttum kokuya gittim 1tane bilem saglam kalmamış
Gitti gitti gitti
Geçenlerde ben de vişne suyu yapıyordum. İçerde oturuyorum eşime diyorum ki biri vişneyi ocakta unuttu galiba yanık kokuyor diyorum sonra aklıma geldi anaaaa ben yapıyordum dedim koştum baktım taşmış heryer mahvolmuş

Yapalım canım. Sen evdeyken dip köşe bucak cam kanepe girişelim. Benim baza altları var halledilecek. Başlığımız ne olsun

Yapalım canım. Sen evdeyken dip köşe bucak cam kanepe girişelim. Benim baza altları var halledilecek. Başlığımız ne olsun
Ben perşembe yaptım ufak tefek işlerim kaldı onlarıda halledersin tamamdır avizeler elden geçirmem lazım baza altlarım temiz şükür

Kızlar Yeni girdim nete. Annemlerdeyim hala. Sabah kizin kursu varda iki buçuk saat orda gitti. Mesajlar coook birikmiş ancak okudum. Bugün de üç öğün yapamadim. İki öğünde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…