Ay zaten evdekiler kafa utuledi spor bitene kadar hah bacim sende de tam olsunAz şeytanlık edimo spora ayırdığın vakti şimdiye bi oda temizlenmişti ayyy çok fenayım ben yapmıyom sizde yapmayın banane banane
HiççççMuhabbete dahil olmak istedim ne varmış
Bizde ev hanımı degilmiyik
Ayyyy kıyamam m bantla agızlarını ellerini kuzu gibi çek sıraya oturt sende bildiğini okuAy zaten evdekiler kafa utuledi spor bitene kadar hah bacim sende de tam olsun
Kız bana da napıyım gel sen yap 4-5 çeşit dedi kaptan amaaaa
Bunlara iyilik yaramaz bırak kendileri yapsın bizde senle kahvemizi içelim karşılıklı hıhHiçççç
Bende yazacaktım bizde geliriz ay ne güzel olur diye sana öyle diyince seslenemedim
Bizde sayfa açak gülümse bunlara rakip
Afiyet olsun kuzum süper menüMenü 02 aralık
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 ck tahin pekmez
2 fincan şekersiz cay
Ara 12.30
2 ceviz
1 cennet hurması
Aksam 16.30
Balık
1 kepçe çorba
Bol salata
Ara 21.00
Tarçınlı süt
1 armut
1.5 lt su
sende sus kızBunlara iyilik yaramaz bırak kendileri yapsın bizde senle kahvemizi içelim karşılıklı hıh
Kankam benim
Ye ye korkma sen eritirsin maşallah eşim çerez getirmiş yemezsem çatlarım çayla ohh miss kaptan duymasın haasende sus kız
Sigara böreği çok olmuş dedin canım sıkıldı
Ne çorbayı içtim ne yufkayı yedim
Ayranla patlıcan ı yedim kalktım korkumdan
Ye ye ben söylememYe ye korkma sen eritirsin maşallah eşim çerez getirmiş yemezsem çatlarım çayla ohh miss kaptan duymasın haa
Eksikler var sankim kim çaldı listenin yarısınıBenim menü belli oldu kızlar
Kahvaltı 09:30
1 kivi
2 sigara böreği
1 tereyağda yumurta
Zeytin
kaşar
1 dilim tb ekmeği
Ara 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
Akşam 17:00
4 yk Kurutulmuş patlıcan kavurması
2 bardak ayran
Belkim sana ters köşe yapıyom bellimi olurYe ye ben söylemem
ohhh yarasın löp löp yağ olsun
Not: (ben birinci olcam)
Allah var bende hemen oturuyom o köşeyeBelkim sana ters köşe yapıyom bellimi olur
Oy kıyamamTmm sustum
Ben gidim de çayımı içim
Sen bu hafta stresten kilo alırsın gör bakAllah var bende hemen oturuyom o köşeye
bence herşey cay yüzünden. Cay içince illaki yanina yiyecek birşey özellikle bisküvi, hamur işi, çerez yiyoruz. Çayı yasaklamak lazımYe ye korkma sen eritirsin maşallah eşim çerez getirmiş yemezsem çatlarım çayla ohh miss kaptan duymasın haa
Ben çok aramam çayı yanına bişeyler aradığım için içmiyombence herşey cay yüzünden. Cay içince illaki yanina yiyecek birşey özellikle bisküvi, hamur işi, çerez yiyoruz. Çayı yasaklamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?