- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende aksine yanında birşey yersem çaydan birşey anlamam.. çayım demli olacak yanında birşey olmayacak ohh missbence herşey cay yüzünden. Cay içince illaki yanina yiyecek birşey özellikle bisküvi, hamur işi, çerez yiyoruz. Çayı yasaklamak lazım
ayyy ne güzel ben genelde çayın yanına tatlı yemeyi çok sevrrim. Amaaa yemiyorum uzun zamandırBende aksine yanında birşey yersem çaydan birşey anlamam.. çayım demli olacak yanında birşey olmayacak ohh miss
Ben hiç.aramam sade içerim.bence herşey cay yüzünden. Cay içince illaki yanina yiyecek birşey özellikle bisküvi, hamur işi, çerez yiyoruz. Çayı yasaklamak lazım
Agzım buruşuyor demli çay içinde yanında boş oluncaBende aksine yanında birşey yersem çaydan birşey anlamam.. çayım demli olacak yanında birşey olmayacak ohh miss
Bende aksine yanında birşey yersem çaydan birşey anlamam.. çayım demli olacak yanında birşey olmayacak ohh miss
Ben bardağın yarısından fazlasını dem yaparım eşim uğraşma direk demliğe pipet salla diye dalga geçerAgzım buruşuyor demli çay içinde yanında boş olunca
Eniştede az degilmişBen bardağın yarısından fazlasını dem yaparım eşim uğraşma direk demliğe pipet salla diye dalga geçer
Benimki de demliği ağızına akıt der seninnki pipeti bulmuş yineBen bardağın yarısından fazlasını dem yaparım eşim uğraşma direk demliğe pipet salla diye dalga geçer
SüperMenüm
Sabah 11:30
Bir yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Kk yarısı kadar peynir
Çatalın ucunda helva
15:00
Bir kase salata
Yarım Elmalı kurabiye
17:00
Bir fincan Türk kahvesi
18:30
Bir kase çorba
Bir küçük karnıyarık
Cacık
Çok az ekmek
Salata
2,5 lt au
Allah herkese kendi kaldıracağı kadar yük verirmiş bizim evde çok normal değil ama idare ediyoruz kaptanımgulenyuzumsunsen çok değil gel 1 saat geçir bizim evde. Sonra konuş
Ya içtiginiz çayda gözleri var bu kocalarınBenimki de demliği ağızına akıt der seninnki pipeti bulmuş yine
Kız normal içmiyom ki bazen bardağın tümünü çay doldururum onu içerim dolduruyummu der Yok derimYa içtiginiz çayda gözleri var bu kocaların
Ayyyyy sesli güldüm eşimle çocuklar bana bakıyo ne oluyo diyeKız normal içmiyom ki bazen bardağın tümünü çay doldururum onu içerim dolduruyummu der Yok derim
Sende haklısın beş bardağı bi anda içtin der
Keşke demli içmesem ama başka türlü birşey anlamıyorum illa demli olacak
Çok güzellll afiyet olsun kuzumMenüm (19.Gün)
Sabah & Öğle (11:00
3 zeytin,3 ceviz, 10 badem
1 yumurtalı menemen
2 dilim peynir, yeşillik
1 portakal, acı sos
5 kuru kayısı
Akşam (17:00)
Balık&Avakadolu Salata
Ayyyyy sesli güldüm eşimle çocuklar bana bakıyo ne oluyo diye
Hangi hareketi yapsam bana ne getirir diye hesap yapıyordum :) mekik ne kadar hakikaten yazmıyor listede
Çok güzellll afiyet olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?