Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu gün ben de kendimi davul gibi hissediyorum. Regl 1. Günü ondandır.
Kontrol tartısı korkutuyor
Sahi yarın tartı var demi abboowwwwww
Ya ben bu tartı gününü sevmedim sürekli tartılmak sakıncalı zatin aram iyi degil tartıyla o beni ben onu görmek bile istemiyorum
Ben yarın nerelere kaytarsam kaptan duymasın

Tekrar hoşgeldin canım. gulenyuzumsunsen güzel tüyolar vermiş. Zamanla menülerine yorumlar yaparak düzene girersin. Sporla da desrekleyince kilo falan kalmaz tıkır tıkır gider.

Sorun değil kaldıralım isterseniz.
Kaptanım özür dilerim ama sürekli tartılmak iyi degil farklı çıkarıyo Çünki en azından bende sürekli farklı çıkarıyo yinede arkadaşlara soralım belki onlar için sorun degildir bu benim şahsi fikrim

Sorun değil kaldıralım isterseniz.
Bence kaldirmayalim pazartesi tartısı var diye haftasonu frenliyoruz kendimizi yani en azından ben öyleyim yoksa haftasonu tatil ilan ederim kendime ama yarinkinden korkuyorum hem kaçamak yaptim hem de regl var

Yarın bana kaç mil leslie veriyorsun kaptanim

Aslında öğlen sebze akşam et daha iyi.oluyor. Gece acıkmıyor insan.. Ben genelde akşam et yerim.

Başta yoktu bu aslında canım da herkes hafta sonu kaçamak yapıp kilo alıp cumaya anca onu verip geliyordu. O yüzden koyduk tartıyı canım.. Ama çoğunluk istemezse kaldırırız.

Başta yoktu bu aslında canım da herkes hafta sonu kaçamak yapıp kilo alıp cumaya anca onu verip geliyordu. O yüzden koyduk tartıyı canım.. Ama çoğunluk istemezse kaldırırız.
O zaman sende haklısın kaptanım kalsın en iyisi böylesi daha makbul sanırım bak bende bugün güveç yedim sanki çok yemişim yarın artı çıkacakmış gibi bi korku sardı içimi

Çok afedersiniz ama ben yine 3gündür wc çıkamıyorum kızlar ben napıcam bu sorunumu içtigim sular nereye gidiyo ben anlamıyorum hergün dukan birası yapıyorum 3paket yeşil çay atıyorum oda kar etmiyor artık varmı önerisi olan bıktım ya valla bıktım

Ilık suya kayısı atıp biraz bekletip suyunu içip kayısıyı ye bende işe yarıyor

Yeterince posa almıyor olabilirsin yulaf kepeği ve keten tohumunu salatalara kat canım ben sürekli bunu yaparım yulaf kepeği yoğurt yada sütle de çok işe yarar
Keten tohumunu yogurda katıp yedim faydası olmadı yulaf kepegi degil ama yulaf bugün aldım yarın Öglen yerim inş ay çatlıycak gibiyim acı çehre çok işe yarıyo ama oda beni mahvediyor sabaha kadar karbımın gurultusundan yatamıyorum

03 Aralık menüm
Sabah Zencefil kürü
8.30 kahvaltı
Yarım simit
İki lokma cevizli çörek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara 10
Süt

Öğlen 13
Karnabahar
Yoğurt
Çorba

Ara17
Kahve
Kayısı
Leblebi

Akşam
Salata
İki tb ekmek
Kaşar

Su 2
Yeşil çay 1 lt

'' 3 Aralık spor listesi ''
Gülümse25
700tane bölgesel hareket 5tanesi 1puan 700÷5=140

3 Aralık spor listesi ''

1.Gülümse25
700tane bölgesel hareket 5tanesi 1puan 700÷5=140

2.lemonade17

90 dk yürüyüş = 90 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…