- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Bı ara bende yapıyordum bu suyu. Ödem attırıyor bence idrar yoluyla bayaHa bu arada mutlaka biliyosunuzdur ama ben odem suyuna baslicam buda nedir. Salatalik limon bol maydanoz tum gun bu suyu icicem yaklasik 3 lt su
Offf b12 çok düşük. İnsülin de karataya göre alarm vermeye başlamış. Doktorlar 25 e kadar normal kabul ediyor ama Karatay 5 in üzerini sevmiyor.B12. 172 çıkmış insülin 9.1kortizon 8.9 hidroksin d 10.0
Çok geçmiş olsun canım... Yorma kendini olduğu kadar.Bildirimleriniz akşamdan beri gelmiyor hoş gelse de çok hastaydım Kızlar ya çok fena üşütmüşüm yerimden kalkamadım bügünde öğleye kadar yattım yarın eve temizliğe gelecekler evi mecbur toplamam lazım çamaşır ütü felaket durumda tartılmayı sabah unutup kahvaltı yaptım sabah dediğim saat 12 de şimdi tartılıcam bakalım
Vermek sorun değil ki istediğimizi gönlümüzce yiyemiyoruzbenimki de durmadan zayıflıyor. 180 boy 78 kiloydu geçen gün beraber tartıldık 72 olmuş. O kadar uğraşıyorum yeniyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bizim adam zayıflıyor. Bana da diyor çalışmaya başka senden verirsin diyor
zaten en çok sinirimize dokunan da o. Yiyip yiyip kilo veriyorlarVermek sorun değil ki istediğimizi gönlümüzce yiyemiyoruzonlar lop lop goturup veriyor.
Hiç sorma ama benim şuan daha büyük derdim var vallaBizimki kilo alma yarışması oldu bu pazartesi
Kabızlık mıHiç sorma ama benim şuan daha büyük derdim var valla
Karataya göre ne yapmak lazım insülin için kaptanım birde bu b12 nasıl düzelirOfff b12 çok düşük. İnsülin de karataya göre alarm vermeye başlamış. Doktorlar 25 e kadar normal kabul ediyor ama Karatay 5 in üzerini sevmiyor.
Aynen kuzum valla çatlıycam sanki çok rahatsız ediyor beni bazen migdemi bulandırıyorKabızlık mı
Benim kilo oldugunu sanmıyorum hele hele 2.5kilo ne demek ben amaliyattan sonra yiyerek zayıfladım kaldıki ekmek agzıma sürünüyorum bu neyin 2.5kilosuBizimki kilo alma yarışması oldu bu pazartesi
Zor valla canım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı mı içsen arkasına da 2 bardak ılık suAynen kuzum valla çatlıycam sanki çok rahatsız ediyor beni bazen migdemi bulandırıyor
kabızlık çok zor. Açken kayısı yiyip üzerine su içebilirsin. Birde eczaneden probiyotik alsan biraz düzenli kullansan belki iyi gelir.Aynen kuzum valla çatlıycam sanki çok rahatsız ediyor beni bazen migdemi bulandırıyor
Zor valla canım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı mı içsen arkasına da 2 bardak ılık su
Ve de probiyotik kullan en kısa zamanda
kabızlık çok zor. Açken kayısı yiyip üzerine su içebilirsin. Birde eczaneden probiyotik alsan biraz düzenli kullansan belki iyi gelir.
Saf zeytin yagı yok evde sıvı yag var olurmu acı çeke çiğnedim 3tane 2bardakta sıcak su içtim bide sıcak suya limon sıktım bakalım nolacakZor valla canım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı mı içsen arkasına da 2 bardak ılık su
Ve de probiyotik kullan en kısa zamanda
Magnezyum unu dA ölçtürdün mü bugün canımSaf zeytin yagı yok evde sıvı yag var olurmu acı çeke çiğnedim 3tane 2bardakta sıcak su içtim bide sıcak suya limon sıktım bakalım nolacak
Ben satış yapacağım diye ordan oraya koştum. Baya spor oldu banaKapanışı yaptım kızlar ,
Bugün pişirecek birşey bulamadım canımın sıkıntısından ve bebişte durmuyo..
Şimdi maydanoz demledim
4 bardak kadar var ,
İçine limon sıkıp içeceğim
+500 e iyi gelir belki..
Siz neler yaptınız
Sen tartı bildirdin mi ben mi görmedim kaptanımBen satış yapacağım diye ordan oraya koştum. Baya spor oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?