58 yazmıştım ... Yazmamış myımSen tartı bildirdin mi ben mi görmedim kaptanım
Tek 58 yazıyorda bende o cumaki tartın sandım kaptanım58 yazmıştım ... Yazmamış myım
Cuma 58.5 tüm sanki. Hatırlamıyorum ki. Ama bu gun 58 çıktım.Tek 58 yazıyorda bende o cumaki tartın sandım kaptanım
Anladım canımCuma 58.5 tüm sanki. Hatırlamıyorum ki. Ama bu gun 58 çıktım.
Uyumuşum ama hiç kalkasım yok kızın bazasına uzanmıştım yine dallas gibi rüyalar peş peşe uyudummuki off bıktım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum bu rüyalara çözüm yokmu yaartılı kızlaaaaar
Nerdesiniz
B12 eksikliğinden işte yorgun kalkman. Ruyaları bilmiyorum tabii.Uyumuşum ama hiç kalkasım yok kızın bazasına uzanmıştım yine dallas gibi rüyalar peş peşe uyudummuki off bıktım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum bu rüyalara çözüm yokmu ya
Endokrinmi igne verir kaptanım bu sonuçları endokrine göstericem o diyetisyene yönlendirecek degilmiB12 eksikliğinden işte yorgun kalkman. Ruyaları bilmiyorum tabii.
İğne verir büyük ihtimalle doktor.
Alıştım artık ignelere kan sulandırıcı amaliyattan sonra kullandım kızım vurdu kollarımdan heveslendiB12 eksikliğinden işte yorgun kalkman. Ruyaları bilmiyorum tabii.
İğne verir büyük ihtimalle doktor.
Cok guzel tam bur karatay menusu olmus.Menüm (21.Gün)
Sabah (10:00
Peynirli Omlet
5 zeytin,3 ceviz
Dereotu, Salatalık
Ara (14.00)
3 kuru kayısı
7 badem
Akşam (18:00)
1 dilim mercimekli pırasalı
Karatay Böreği, Salata
1 kase yoğurt
Evet endokrin verir canım.Endokrinmi igne verir kaptanım bu sonuçları endokrine göstericem o diyetisyene yönlendirecek degilmi
B12 eksikliği neleri etkiler pekiEvet endokrin verir canım.
Ay Allah razı olsun varya içinde bulunduğum durumu dusuncemi aynen dile getirmissinAllah yardımcın olsun canım..
annenin durumunun öncekine göre iyi olduğunu söylüyorsun ,
nacizane tavsiyem eşin gidince gündüz gidip akşam evine gelmen..
yoksa o duruma da alışıp askerden geldiğinde de devamını bekleyebilir..
Annelerimiz canımız.tabiki elimizden geleni yapcaz ama kendimizden ödün vererek değil...bizim de bi hayatımız var . Evimiz var . Sorumluluklarımız ve eşimiz var. Tavsiyem gündüz yardımcı ol ama akşam evine yatağına gel.bu süre de çocuğun dA ortam değiştirdiği için huyu değişebilir..
İnşallah daha iyi olur annen ve sen de sabırlı ol güzel günler senin olsun inşallah
Sen yaparsın Asya hepsinin üstesinden gelirsin dedemden biliyorum alzeymer hastalığını çok konuşmaları ve çok hareketli olmaları ilaçlarla da alakalı Allah kolaylık versin bizimde evletlarımız bize sahip çıkar inşallahAy Allah razı olsun varya içinde bulunduğum durumu dusuncemi aynen dile getirmissin
Annem canım tamam ama esimde el oğlu neticede surat yapıyor birde annem küçük şeyler le mutlu olan biri değil hep daha fazla istiyor ve benimde el kapısında olduğumu unutuyor.eşim gidince gece kalicam sabah erkenden evime gelicem oglani da evde gezdirmez ediyor çünkü.sıkışıp kaldım ya düzen yok dinlenme yok çıkıp bir gezip alışveriş yapmak yok.kadın olduğumu unuttum resmen
Leslie deyip geçmemek lazım desene kondisyon tutmada iyi60 dk aralıksız Leslie yaptım
Vücudumun heryeri seğeriyor yemin ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?