Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah kahvaltım saat 10.00
1tane simit
Yarım açma
1kutu kayısı meyve suyu
Tok olmam gerektigini söyledikleri için yedim hastanede tahlil için

Öglen akşam bir oldu
1kase mercimek çorbası
1kase karnıbahar yemegi
1tane biber dolması
1kase yogurt

Spor yok hastanede biraz yürüyüş yaptım saat geçmesi için
1litre su

Uyumuşum ama hiç kalkasım yok kızın bazasına uzanmıştım yine dallas gibi rüyalar peş peşe uyudummuki off bıktım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum bu rüyalara çözüm yokmu ya
B12 eksikliğinden işte yorgun kalkman. Ruyaları bilmiyorum tabii.
İğne verir büyük ihtimalle doktor.

B12 eksikliğinden işte yorgun kalkman. Ruyaları bilmiyorum tabii.
İğne verir büyük ihtimalle doktor.
Alıştım artık ignelere kan sulandırıcı amaliyattan sonra kullandım kızım vurdu kollarımdan heveslendi
Bugün hastanede nedense kendimi çok kötü hissettim duygulandım agladım sanki aynı şeyleri yaşadım

Menüm (21.Gün)

Sabah (10:00
Peynirli Omlet
5 zeytin,3 ceviz
Dereotu, Salatalık

Ara (14.00)
3 kuru kayısı
7 badem

Akşam (18:00)
1 dilim mercimekli pırasalı
Karatay Böreği, Salata
1 kase yoğurt

5.Aralık.2017

1.Elmira

500 Side Leg Lift=> 100 puan
500 İp Atlama => 100 puan
100 Jumpink jack => 20 puan
150 Donkey Kick => 20 puan
50 Mekik=> 10 Puan
Toplam 250 puan

Ay Allah razı olsun varya içinde bulunduğum durumu dusuncemi aynen dile getirmissin
Annem canım tamam ama esimde el oğlu neticede surat yapıyor birde annem küçük şeyler le mutlu olan biri değil hep daha fazla istiyor ve benimde el kapısında olduğumu unutuyor.eşim gidince gece kalicam sabah erkenden evime gelicem oglani da evde gezdirmez ediyor çünkü.sıkışıp kaldım ya düzen yok dinlenme yok çıkıp bir gezip alışveriş yapmak yok.kadın olduğumu unuttum resmen

Sen yaparsın Asya hepsinin üstesinden gelirsin dedemden biliyorum alzeymer hastalığını çok konuşmaları ve çok hareketli olmaları ilaçlarla da alakalı Allah kolaylık versin bizimde evletlarımız bize sahip çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…