İnşallah canım ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım evladım da hayırlı bir evlat olsun insallah.inan hiç gücüm kalmadı tukenmislik sendromu galibaSen yaparsın Asya hepsinin üstesinden gelirsin dedemden biliyorum alzeymer hastalığını çok konuşmaları ve çok hareketli olmaları ilaçlarla da alakalı Allah kolaylık versin bizimde evletlarımız bize sahip çıkar inşallah
Benim oğlan da o yüzden mi ishal oldu acaba hafta başında? Abowww, hiç aklıma gelmemişti. Bende mide şişkinliği yaptı, bıraktım 6. gün.Kızlar ben kütü bıraktım bana çok iyi geldi ama yavruyu da etkiledi günde dört kez yapmaya başladı yavrum biyap düştü sanki
Kızlar probiyotik kullanıyor musunuz, Dr kontrolünde mi ? Bende çevreden duydum kullanılması gerekiyor diye ama Dr vermediği için biraz cekimser kaldım, siz kullaniyorsaniz faydaları nasıl?
Kahvaltı (saati bilmiyorum ama erken)
2 avuç içi tombik pide
Domates biber kavurması
Peynir
Çay
Öğleden sonra ama saati bilmiyorum
1.5 dilim ıslak kek (5x5cm)
Akşam yeğenime matematik çalıştırdım, konular yetişmeyecekti, yemek yemedim
Ya sorma. Bir ayı geçti yok.. Adetim de geçiyor 2 gün bugün 3 kilo + çıktım. Sinirler gergin. Çocuk hasta. Az kaldı spor diye duvara kafa atacağım...Flo çok güzel veriyordun duraklama olunca moral olmuyor nasıl olsa veremiyorum deniyor biliyorum ben de yaşadım.
Ama hemen alırsın canım inatçı kilolar illa ki gidecek sen asılmana bak
Moral bozduğun zaman başlangıç kilona dön bakYa sorma. Bir ayı geçti yok.. Adetim de geçiyor 2 gün bugün 3 kilo + çıktım. Sinirler gergin. Çocuk hasta. Az kaldı spor diye duvara kafa atacağım...
Sağol canım başlandığını atlamışım4 Aralık.2017 spor listesi
1.Elmira
500 Side Leg Lift=> 100 puan
500 İp Atlama => 100 puan
100 Jumpink jack => 20 puan
150 Donkey Kick => 20 puan
50 Mekik=> 10 Puan
Toplam 250 puan
2. hamzakifzulal
40 dk koşu 120 puan
500 bölgesel 200 puan
Toplam 320 puan
3.smy11
1000 ip=200 puan
100 donkey kick=20 puan
80 karin hareketi=16 puan
Toplam= 236 puan
Bence ondandır.Benim oğlan da o yüzden mi ishal oldu acaba hafta başında? Abowww, hiç aklıma gelmemişti. Bende mide şişkinliği yaptı, bıraktım 6. gün.
Ahh canım inşallah gormemişe çevirir rabbim.Alıştım artık ignelere kan sulandırıcı amaliyattan sonra kullandım kızım vurdu kollarımdan heveslendi
Bugün hastanede nedense kendimi çok kötü hissettim duygulandım agladım sanki aynı şeyleri yaşadım
10 gün yapılacaktı zaten. Bu gün sondu. Ama benim oğlana öyle bi etkisi olmadı. Bi de hiç bişey yemiyor sırf emiyor.Kızlar ben zencefil kürünü bıraktım bana çok iyi geldi ama yavruyu da etkiledi günde dört kez yapmaya başladı yavrum bitap düştü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?