Ben burda hergün paylaştım ilk sayfayı unuttumO zaman
@Hamzakifzulal
@innuk
Gulumse24 e Sopa gösteriyorum. Uyarı olsun. En az menüyü @Hamzakifzulal paylaştığı için bu hafta menü kontrol görevini ona veriyorum. Cumadan perşembeye perşembe dahil kontrol edeceksin @Hamzakifzulal. gulenyuzumsunsen in yaptığı gibi bana bildireceksin...
@Niloyabebe misafirlerim var demişti. Onu bu hafta idare edelim.
Kız nereye hamilesin diye bizi boşuyonmu anaaaa hayırlı olsun kuzum Rabbim tamamına erdirsin inş ayagımı bisürttüm tam sürüttüm galiba peşimi gelen gelene bi kendime hayrım olmadı kız unutma bizi spor diyet olmasada muhabbete gel özletme kendiniSağolun Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlıyım hala bu zamana kadar ki muhabbetiniz için yardımlarınız için çok teşekkürler sizi tanımak güzeldi görüşmek üzere
Evet dedin canım biliyorum ama ben hepinizi paylaşmak zorundaydım . Kendi profiline giripBen burda hergün paylaştım ilk sayfayı unuttumgulenyuzumsunsen sanada söyledim hangi sayfada bulayım menümü bundan sonra paylaşsam olurmu dedim özelden yazdım biliyo valla unutuyorum unutkanlık var hatırlatın bana
Başta kaç kere yazmıştım diğer konuya menü eklemeyenler paylaşmamış sayılacak diye. Zor oluyorsa oraya eklemek iptal edelim orayı. Ben menülerinizin takibi kolay olsun. Dönüp bulması kolay olsun diye açmıştım. Özelden beni mi çekiştiriyonuz niye özel konuşuyonuz. Böyle ceza alırsın işteBen burda hergün paylaştım ilk sayfayı unuttumgulenyuzumsunsen sanada söyledim hangi sayfada bulayım menümü bundan sonra paylaşsam olurmu dedim özelden yazdım biliyo valla unutuyorum unutkanlık var hatırlatın bana
Adımı sıgdıramamış ama şikayete gelince hemen şikayet et kaptana ben sana dedim ben ilk sayfayı unutuyorum bu günden sonra paylaşsam olurmu diye o sopa bana degil sana göstermelik yok bul paylaş desen neyse sesin çıkmadı kaldı öyle iki gündür paylaşıyorum ilk sayfayı günahımı alma
İnşallah
Dün sporum çok azdı yazmaya deper değildi
Bugün 500 puan ile geleceğim inşallah
O zaman bundan sonra ilk oraya yazim valla unutuyorum aklıma gelirse yazıyom iki gündür yazdım unutmadım öncesini bilmiyodum valla ama yazarım artıkın ben hasta ve yaşlı bir bayanım benle ne ugraşıyonuzBaşta kaç kere yazmıştım diğer konuya menü eklemeyenler paylaşmamış sayılacak diye. Zor oluyorsa oraya eklemek iptal edelim orayı. Ben menülerinizin takibi kolay olsun. Dönüp bulması kolay olsun diye açmıştım. Özelden beni mi çekiştiriyonuz niye özel konuşuyonuz. Böyle ceza alırsın işte
Öyle desene ben o kadar tecrübeli degilimEvet dedin canım biliyorum ama ben hepinizi paylaşmak zorundaydım . Kendi profiline girip
Hakkında kısmında gönderdiğin mesajlara bakıp arayabilirsin
Salı çarşamba paylaşmışım bugünde zatin perşembe bi pazartesi unutmuşum elinizden gelse idam edeceksiniz yahu
Menülerini neden eklemiyorsun demiştim o dA orayı unuttum demişti canımBaşta kaç kere yazmıştım diğer konuya menü eklemeyenler paylaşmamış sayılacak diye. Zor oluyorsa oraya eklemek iptal edelim orayı. Ben menülerinizin takibi kolay olsun. Dönüp bulması kolay olsun diye açmıştım. Özelden beni mi çekiştiriyonuz niye özel konuşuyonuz. Böyle ceza alırsın işte
Cezam neyse çekerim söyle kaç şınavEeee şimdi burda paylaşıldı diye cezalardan uyarılardan vaz mı geçiyoruz yine.
geriye innuk kaldı kaptanımEeee şimdi burda paylaşıldı diye cezalardan uyarılardan vaz mı geçiyoruz yine.
Cuma cumartesi pazarSalı çarşamba paylaşmışım bugünde zatin perşembe bi pazartesi unutmuşum elinizden gelse idam edeceksiniz yahu
Bundan sonra daha dikkat ederim sizin dilinize düşmektense
Heee suç bana kaldı demiAdımı sıgdıramamış ama şikayete gelince hemen şikayet et kaptana ben sana dedim ben ilk sayfayı unutuyorum bu günden sonra paylaşsam olurmu diye o sopa bana degil sana göstermelik yok bul paylaş desen neyse sesin çıkmadı kaldı öyle iki gündür paylaşıyorum ilk sayfayı günahımı alma
Hayır oraya eklemek devam edecekse ceza da alınacak. Nasıl ki cuma günleri kilolarımızı paylaşımda ekliyoruz bu da bizim takım içi kuralımız. Ben oraya takım kilolarımızı eklemesem etap dışı kalıyoruz. Ama bizim takımda yazmıştım gibi bi mazeretim yok. Bunda neden olsun. Ya tamamen kalkacak ya da herkes kurala uyacak.. Herkesi etiketleyip oylama başlatır mısın. Benim telden o kadar uzun yazamıyorum atıyor beni.geriye innuk kaldı kaptanım
Ne yiyon çok merak ediyok öyle demeSalı çarşamba paylaşmışım bugünde zatin perşembe bi pazartesi unutmuşum elinizden gelse idam edeceksiniz yahu
Bundan sonra daha dikkat ederim sizin dilinize düşmektense
Yazmadığım günler bilki ben benden geçmişim delüüüNe yiyon çok merak ediyok öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?