Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben burda hergün paylaştım ilk sayfayı unuttum gulenyuzumsunsen sanada söyledim hangi sayfada bulayım menümü bundan sonra paylaşsam olurmu dedim özelden yazdım biliyo valla unutuyorum unutkanlık var hatırlatın bana

Sağolun Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlıyım hala bu zamana kadar ki muhabbetiniz için yardımlarınız için çok teşekkürler sizi tanımak güzeldi görüşmek üzere
Kız nereye hamilesin diye bizi boşuyonmu anaaaa hayırlı olsun kuzum Rabbim tamamına erdirsin inş ayagımı bisürttüm tam sürüttüm galiba peşimi gelen gelene bi kendime hayrım olmadı kız unutma bizi spor diyet olmasada muhabbete gel özletme kendini
Kontrollerini ihmal etme ilk 3ay kilo almamaya çalış benim gibi gaza gelip ekmegin başına oturma

Evet dedin canım biliyorum ama ben hepinizi paylaşmak zorundaydım . Kendi profiline girip
Hakkında kısmında gönderdiğin mesajlara bakıp arayabilirsin

Başta kaç kere yazmıştım diğer konuya menü eklemeyenler paylaşmamış sayılacak diye. Zor oluyorsa oraya eklemek iptal edelim orayı. Ben menülerinizin takibi kolay olsun. Dönüp bulması kolay olsun diye açmıştım. Özelden beni mi çekiştiriyonuz niye özel konuşuyonuz. Böyle ceza alırsın işte

Anka

Menü listeleri..

Gulumse25 sadece salı ve çarşamba menü paylaşmış ..Kağıda adı sığmadı ..
Adımı sıgdıramamış ama şikayete gelince hemen şikayet et kaptana ben sana dedim ben ilk sayfayı unutuyorum bu günden sonra paylaşsam olurmu diye o sopa bana degil sana göstermelik yok bul paylaş desen neyse sesin çıkmadı kaldı öyle iki gündür paylaşıyorum ilk sayfayı günahımı alma

O zaman bundan sonra ilk oraya yazim valla unutuyorum aklıma gelirse yazıyom iki gündür yazdım unutmadım öncesini bilmiyodum valla ama yazarım artıkın ben hasta ve yaşlı bir bayanım benle ne ugraşıyonuz

Anka

Menü listeleri..

Gulumse25 sadece salı ve çarşamba menü paylaşmış ..Kağıda adı sığmadı ..
Salı çarşamba paylaşmışım bugünde zatin perşembe bi pazartesi unutmuşum elinizden gelse idam edeceksiniz yahu
Bundan sonra daha dikkat ederim sizin dilinize düşmektense

Menülerini neden eklemiyorsun demiştim o dA orayı unuttum demişti canım
Seni çekiştirmiyoruz sohbet arasında geçti

Heee suç bana kaldı demi
Takıma girerken 1. Sayfayı okuyun diyo kaptanım nereyi okuyonuz siz
Tek tek onumu arayım dedin ben ne diyim sen kendini kurtarmaya eriniyorsan kız

geriye innuk kaldı kaptanım
Hayır oraya eklemek devam edecekse ceza da alınacak. Nasıl ki cuma günleri kilolarımızı paylaşımda ekliyoruz bu da bizim takım içi kuralımız. Ben oraya takım kilolarımızı eklemesem etap dışı kalıyoruz. Ama bizim takımda yazmıştım gibi bi mazeretim yok. Bunda neden olsun. Ya tamamen kalkacak ya da herkes kurala uyacak.. Herkesi etiketleyip oylama başlatır mısın. Benim telden o kadar uzun yazamıyorum atıyor beni.

Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi kaldırılsın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…