Devam için evet şekerim Hayır kaldırılmasın
Evet kaldurılmasın mademflorence_N
innuk
S smy11
Gulumse24 lemonade17 H Hamzakifzulal Niloyabebe @Elmira2017
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz ..[/QUOT evet kaldurılmasın madem
Evet elimden geldince size katılmak istiyorum. Haftanın üç günü spora gidiyorum. Elimden geldiğince kendimi yormaya ter atmaya çalışıyorum. Birazdan tembel bir insanım ağır canlı derler ya tam anlamıyla öyle.Anladım canım sende benim gibi 80 lerde başlayıp 65 e yeter diyenlerdensin ..
Bakalım Allah nasip eder inşallah sohbete çekinmeden katıl , menülerimize yorum yap arka planda kalma olurmu sohbetten zevk aldıkça burayı bırakmazsın verirsin inşallah kiloları ..
Sporda yapıyormusun
Hiç uyudum mu ki uyanayımDevam için evet şekerim 
Kız sen uyanamadınmı bugün
OkuyunArkadaşlar o mesajı alıntı yapıp eğer devam ediyorsanız Evet
Etmiyorsanız hayır yazın cevaplayın. Kaç evet kaç hayır olduğunu bilelim.
İnsallah çok istiyorum bakalım. Birde en başta nilgileriniz yazıyordu fakat yaşlarınız yazmıyordu acaba ablamı desem hep birlikte sizeVerirsin kuzum merak etme ben bura sayesinde 100kilodan indim 87 ye hemde 3ayda sen hayli hayli yaparsın merak etme
Herkese nickiyle hitap et canım ona takılma boşverİnsallah çok istiyorum bakalım. Birde en başta nilgileriniz yazıyordu fakat yaşlarınız yazmıyordu acaba ablamı desem hep birlikte size
Tamam öyleyseHerkese nickiyle hitap et canım ona takılma boşver
Hoşgeldin canım aramıza.Hoş bulduuumm
HoşbulduummHoşgeldin canım aramıza.
Aboo seninki de mi yapmadıEfendi ne kadar yapacak askerlik
Bugün senle ugraşasım var uykun açılsın madem uykusuzsunHerkese nickiyle hitap et canım ona takılma boşver
Masefefff okuyor kendileriAboo seninki de mi yapmadı
Ogluşumla gidecekmiş baba ogulAboo seninki de mi yapmadı
EVET EVET EVET
florence_N
innuk
S smy11
Gulumse24 EVET
lemonade17
H Hamzakifzulal EVET
Niloyabebe
@Elmira2017
gulenyuzumsunsen EVET
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz
İnsallah çok istiyorum bakalım. Birde en başta nilgileriniz yazıyordu fakat yaşlarınız yazmıyordu acaba ablamı desem hep birlikte size
Filmde vardı ya bi tane bedelli gidiyorlardı onlar gibiMasefefff okuyor kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?