O zaman
Kızlaaaaar hamileyiiiim test pozitif çıktı
Hayırlı olsun canım.
gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Tebrikler canım :)) sağlıkla kucağına al inşallah
Sağolun Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlıyım hala bu zamana kadar ki muhabbetiniz için yardımlarınız için çok teşekkürler sizi tanımak güzeldi görüşmek üzereA aaa
Hayırlı olsun canım
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
İnşallah canım teşekkürler:)Hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Sagolasın kaptanım inşallah görüşmek üzere size de emekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Aynen katılıyorum. Kapanmasını istemiyoruz derken ciddi değiller miydi acaba.Günaydın hanımlar. Cumaya çok az bir sure kaldı. Bakalım sonuclar ne olacak. Bu arada kaptan takimi kapatcam dediğin de herkes bi gaza gelmişti. Ama sanki sporda bir azalma var gibi.
Görüşürüz canımSağolun Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlıyım hala bu zamana kadar ki muhabbetiniz için yardımlarınız için çok teşekkürler sizi tanımak güzeldi görüşmek üzere
Gel canım yine arada sırada. Geçen haftaki artının varmış bir sebebi demekki.Sagolasın kaptanım inşallah görüşmek üzere size de emekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Yaa bide konyadasın kesinlikle sorayım evet ilk bebeğim olacak inşallahGel canım yine arada sırada. Geçen haftaki artının varmış bir sebebi demekki.
İlk çocuk muydu... Doktorlar hastaneler konusunda sorun olursa her zaman yardım ederim.. Baya kadın doğumcu tecrubem oldusağlıcakla kucağına al inşallah
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağolun Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlıyım hala bu zamana kadar ki muhabbetiniz için yardımlarınız için çok teşekkürler sizi tanımak güzeldi görüşmek üzere
Ama biz burda sayfalar da aramak çok zor olduğu için orayı baz alıyoruz canım , kurallarda da yazıyor..
Evet maalesefBuraya bugün yeni sıra geldi
Evde tv yok iyiden cahil kaldım gündemden
Kudüs ile ilgili açıklamalardan yeni haberim oldu sabahtan beri netten konuyu araştırıyorum gelişmeler çok üzücü
İnşallah bizim için iyi bi gün olur canımmBugün protein yapacağım inşallah
Yarın büyük gün
Ama biz burda sayfalar da aramak çok zor olduğu için orayı baz alıyoruz canım , kurallarda da yazıyor..
O zaman menülerini bul dA tarihlerini üzerine yazıp ekle linke canım
İnşallahİnşallah bizim için iyi bi gün olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?