Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence kaldırılsın çünkü burda muhabbet güzel oluyor ora hiç aklımıza gelmiyor
Bu hafta cezamı çekerim
Menü paylsşan görevliyi etiketlesin o da not alsın olma mı

gulenyuzumsunsen merhabalar dün yorumuma cevap vermiştiniz. bende takımınızın bir üyesi olmak istiyorum. Valla ilk defa bir takıma katılıyorum heycanlıyım
Heyecanlanma kız
Evin salonunda arkadaşlarla birlikte oturuyoruz gibi düşün..

Öncekile hoşgeldin canım .
1. Sayfadaki zor görünen ama zor olmayan kuralları dikkatlice oku kabul edersen
Yaşını kilonu kendini kaç kilo olmak istediğini yaz başlayalım

Menü paylaşımı benim için farketmez. Bana zor gelmiyor uy er iki tarafa paylaşmak. Önemli olan kontrol eden arkadaş rahat bulabilecek mi

Menü paylaşımı benim için farketmez. Bana zor gelmiyor uy er iki tarafa paylaşmak. Önemli olan kontrol eden arkadaş rahat bulabilecek mi
Aynen zor oluyor diye ve bir de kilo +olduğunda neden öyle olmuş diye kontrol edilebildiği için yapmıştı kaptan

Ama menü ekleyen menüyü kontrol edeni etiketlemesi dedi hamzaakif oda güzel fikir

Arkadaşlar o mesajı alıntı yapıp eğer devam ediyorsanız Evet
Etmiyorsanız hayır yazın cevaplayın. Kaç evet kaç hayır olduğunu bilelim.

Bence kaldırılsın çünkü burda muhabbet güzel oluyor ora hiç aklımıza gelmiyor
Bu hafta cezamı çekerim
Menü paylsşan görevliyi etiketlesin o da not alsın olma mı
Ama o zaman kilo alan kişinin ya da sabit gelen kişinin menülerini de buraya eklemesi lazım ki toplu görelim ne yemiş ne içmiş nerde hata yapmış. Yoksa elinden geleni yapmış ama kader izin vermemiş gibi gibi.

Hoşbulduum. Birinci sayfayı okudum karar listesini hatta hızımı alamayıp takım liderlerinin yaptıklarını bile okumuşumm hahahha

20yaşındayım. 1.63 boyum. Üniversite bitti evdeyim şuan bazı dertlerle uğraşıyorum. 83.8 kiloya geldiğimde baktım dur demeliyim öylelikle yememe vs dikkat etmeye başladım spora başladım. Üç ay oldu ben sadece 80.9 kiloya indim. O yüzdende kkdeki takımlara katılmaya karar verdim. Hedefimde boyuma göre 55olmalı gakat 65şimdilik benim için yeterli görünüyor. Bu şekilde

Anladım canım sende benim gibi 80 lerde başlayıp 65 e yeter diyenlerdensin ..
Bakalım Allah nasip eder inşallah sohbete çekinmeden katıl , menülerimize yorum yap arka planda kalma olurmu sohbetten zevk aldıkça burayı bırakmazsın verirsin inşallah kiloları ..
Sporda yapıyormusun

Verirsin kuzum merak etme ben bura sayesinde 100kilodan indim 87 ye hemde 3ayda sen hayli hayli yaparsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…