- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hah yaşa kaptanım
Neyse ben anlatamadım demekki kimse anlamadığına göre suçu kendimde arıyorum
İlk günden yine çıldırttılar kaptanımı
6 ay yapıyor galiba canımEfendi ne kadar yapacak askerlik
Allah iyiliğini versin emi senin
Ne oylaması canımCanım seni etiketlemeyi unutmuşum ,oylamaya katıl lütfen
O diğer konuyu kacirmisim benim haberim yok kaptan benim olmadığım sıra galibaflorence_N
innuk
S smy11
Gulumse24 EVET
lemonade17
H Hamzakifzulal EVET
Niloyabebe
@Elmira2017
gulenyuzumsunsen EVET
asya_01
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz
Devam için EVET
kalkması için HAYIR
Vayyy spor yapan en sevdiğimEvet elimden geldince size katılmak istiyorum. Haftanın üç günü spora gidiyorum. Elimden geldiğince kendimi yormaya ter atmaya çalışıyorum. Birazdan tembel bir insanım ağır canlı derler ya tam anlamıyla öyle.
Bende yemek hazırlıyorum öğlen için.karatayla çok güzel bir şekilde kilo veriyor insan da ben öküz gibi yediğim için suan mide genişlemiş diye yapamıyorum.bir süre geçsin karatay a devam edecem inş.Dünkü 500 yaptığım yeni bacak hareketleri bacaklarımı basenlerimi mahvetmiş allahımm
Nasıl ağrıyor...
Ah akılsız kafam ah
26 sene hesapsız kitapsız yersen şimdide böyle perişan olursun
Bu saate kadar 1,5litre detoks suyumu dA içtim
Öğle yemeğimi de yedim
Ne kAdar da akıllı bi öğrenciyim
İnşallah canımBende yemek hazırlıyorum öğlen için.karatayla çok güzel bir şekilde kilo veriyor insan da ben öküz gibi yediğim için suan mide genişlemiş diye yapamıyorum.bir süre geçsin karatay a devam edecem inş.
Canım yine Karatay yap 3 öğün yap.Bende yemek hazırlıyorum öğlen için.karatayla çok güzel bir şekilde kilo veriyor insan da ben öküz gibi yediğim için suan mide genişlemiş diye yapamıyorum.bir süre geçsin karatay a devam edecem inş.
1. sayfada link canım. Buraya ekliyoruz menümüzü yine bir kopyasını da oraya ekliyoruz.O diğer konuyu kacirmisim benim haberim yok kaptan benim olmadığım sıra galiba
Hiç problem Dell teyzeyim zatin 9tane yegenime var halayımda aynı zamanda 4tanede abimin bebişi var hıhh
Bedelliye yaşı tutmadı malesef ay olarak kaybettik neyse şimdi 6ay yapar belkide görevli olarak yaparFilmde vardı ya bi tane bedelli gidiyorlardı onlar gibi
Yine ben evet dedim onlar hayır dediNeyse ben anlatamadım demekki kimse anlamadığına göre suçu kendimde arıyorumben ilk seninkini gördüm sadece sen öyle yaptın sandımdı
Ben çok dua etmiştim görevli çıksın hep beraber gidelim diye olmamıştı. Hayırlısı olsun canım hakkınızda.Bedelliye yaşı tutmadı malesef ay olarak kaybettik neyse şimdi 6ay yapar belkide görevli olarak yapar
Canım ben reglim, tek sporun bugün evi temizledim, kaç gündür ellememistim, mecburen yaptım onu da sancidan yavaş yavaş anca 3 saatte yaptım..
Maşallah yaa Allah bağışlasın hepsini. Benim de 8 aylık yeğenim var başka yok.Hiç problem Dell teyzeyim zatin 9tane yegenime var halayımda aynı zamanda 4tanede abimin bebişi var hıhh
Öyle olunca listeye hastayım diye ekleyin canım. Ya da 6 gün spor yapıp bir gün dinlenen varsa OFF yazsın.Canım ben reglim, tek sporun bugün evi temizledim, kaç gündür ellememistim, mecburen yaptım onu da sancidan yavaş yavaş anca 3 saatte yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?