Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ama o zaman kilo alan kişinin ya da sabit gelen kişinin menülerini de buraya eklemesi lazım ki toplu görelim ne yemiş ne içmiş nerde hata yapmış. Yoksa elinden geleni yapmış ama kader izin vermemiş gibi gibi.
Bir ara favorilere ekliyorum ya, o daha zordu bence. Kopyala yapistir daha kolay oluyor bence diğer başlığa.

Sohbetinizi bölmek istemiyordum ama bikaç birşey sorabilir miyim acaba
  • Şimdi benim deneme sürem 15gün. 15 günde 1 kilo vermeliyim. 15 gün boyunca bende sporaumu menülerimi yazıcam
  • Her gün akşam o günün menüsünü yazıyorsunuz baştaki linke atıyorsunuz. Menüye dahil spor aktivitenizi ve su alımınızı yazıyorsunuz. Harici burayada atıyor musunuz menüyü. Birde menünün son saatti varmı o gün içinde.
  • Her cuma sabah en geç 12de kilonuzu yüzdelik hesapla yazıyorsunuz.
  • Yaptığımız sporu puanlama sistemiyle hesaplayıp puanı dakikasını listeye eklemeli yazıyor. liste derken menüye ek mi diye düşündüm fakat takım menülerimiz sayfasında göremedim yazanı.
Çok mu şey sordum bilmiyorum ama..

Ay kıyamam ona ben. Ne zor büyütmüştür 12 çocuk bir evde.
Zor olmaz mı. Böyle makineler yok kocalar anlayışsız. Ama 12 çocuk bir evde değil artık en küçük doğduğunda 4 u evliymiş zaten. Benim en büyük teyzemin oğlu en küçük teyzemden baya büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…