Evet çok haklısın bu da bana gelsin o zamanYine ben evet dedim onlar hayır dedi
Nickini in karşısına yazın demedinki suç senin Evet
Ceza ise yarıyor ama. Artık her paylastigimda kopyala yapıştır yapıp hemen oraya da paylaşıyorumNe desem bilemedim size kolaylık olacaksa kalsın ama bana unutturmayın malum b12 düşük benim kafa gidik
Hmm tamam kaptanım. Hafta içi 2 kere sporum vardı ama oğlanın durumundan dolayı saati kaçırdım, yandı sporlar.Öyle olunca listeye hastayım diye ekleyin canım. Ya da 6 gün spor yapıp bir gün dinlenen varsa OFF yazsın.
Benim çocuklarla beraber 15tane torun var maşallah devamında gelir sanırsamMaşallah yaa Allah bağışlasın hepsini. Benim de 8 aylık yeğenim var başka yok.
Bir ara favorilere ekliyorum ya, o daha zordu bence. Kopyala yapistir daha kolay oluyor bence diğer başlığa.Ama o zaman kilo alan kişinin ya da sabit gelen kişinin menülerini de buraya eklemesi lazım ki toplu görelim ne yemiş ne içmiş nerde hata yapmış. Yoksa elinden geleni yapmış ama kader izin vermemiş gibi gibi.
Maşallah maşallah kaç kardeşsiniz.Benim çocuklarla beraber 15tane torun var maşallah devamında gelir sanırsam
Önceki sayfalara bak son kişiden alıntı yap canım.florence_N Evet, devam edelim paylaşmaya.
innuk
S smy11
Gulumse24 lemonade17 H Hamzakifzulal Niloyabebe @Elmira2017
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz ..
Sen bana hatırlat kuzum unutursamCeza ise yarıyor ama. Artık her paylastigimda kopyala yapıştır yapıp hemen oraya da paylaşıyorum
4kız 1erkek ablamda 5 ikinci ablamda 2 abimde 4 bende 2 kız kardeşimde 2Maşallah maşallah kaç kardeşsiniz.
Bizde benimkilerle 4
Eşimin tarafında rekor görümcemde
Maşallah. Kayinvalidemin 11. Ben ona çok derdim.4kız 1erkek ablamda 5 ikinci ablamda 2 abimde 4 bende 2 kız kardeşimde 2
Allah bağışlasın hepsini.4kız 1erkek ablamda 5 ikinci ablamda 2 abimde 4 bende 2 kız kardeşimde 2
12? Tek anneden mi?Allah bağışlasın hepsini.
Benim de annemler 12 kardeş. 30 dan fazla torunuz biz.
Evet arada düşük ve olu doğumlar da var.12? Tek anneden mi?
Ay kıyamam ona ben. Ne zor büyütmüştür 12 çocuk bir evde.Evet arada düşük ve olu doğumlar da var.
Ben arka arkaya doğum yapınca eyvah demiştim ana anneme mi çektim acaba demiştim
Kız eskiden çocuklar anne aramazmış şimdikiler bi acayip herkez tarlada işte güçte çocuğa bakan kimAy kıyamam ona ben. Ne zor büyütmüştür 12 çocuk bir evde.
Zor olmaz mı. Böyle makineler yok kocalar anlayışsız. Ama 12 çocuk bir evde değil artık en küçük doğduğunda 4 u evliymiş zaten. Benim en büyük teyzemin oğlu en küçük teyzemden baya büyük.Ay kıyamam ona ben. Ne zor büyütmüştür 12 çocuk bir evde.
Sohbetinizi bölmek istemiyordum ama bikaç birşey sorabilir miyim acaba
Çok mu şey sordum bilmiyorum ama.[QUOTE="
- Şimdi benim deneme sürem 15gün. 15 günde 1 kilo vermeliyim. 15 gün boyunca bende sporaumu menülerimi yazıcam
- Her gün akşam o günün menüsünü yazıyorsunuz baştaki linke atıyorsunuz. Menüye dahil spor aktivitenizi ve su alımınızı yazıyorsunuz. Harici burayada atıyor musunuz menüyü. Birde menünün son saatti varmı o gün içinde.
- Her cuma sabah en geç 12de kilonuzu yüzdelik hesapla yazıyorsunuz.
- Burada ds Günlüklerde de menü paylaşılıyor
- Spor sadece burada ilk kim bitirirse başlatıyor grup ekleye ekleye devam
- Sonraki gün 11 e kadar süre var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?