Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor listesi daha çok akşama doğru başlanıyor paylaşıma. En son paylaşımı alıp kendimizi ekliyoruz. Spor listesi en geç ertesi gün saat 11e kadar eklenmeli. Yoksa yanıyor puanlar.

Seni tanıyabilir miyiz? Evli misin? Çocuğun var mı? Nerde aldın bu kiloları?
Tabii. Evli değilim erkek arkadaşım askerde. Şubatta geliyor inşallah. Bu yaz Allah izin verirse söz nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çalışmıyorum kıl tüyle başı belada olanlardanım epilasyona vs gidiyorum o yüzden işe gitmem mümkün olmadı. Önlisans diyaliz teknikerliği bu yaz mezun oldum.
Genelde ağır hantal yaşadım bunun karşılığı aşırı yemek yemesemde tatlılardan hiç kaçmadım, geç saatlerde yedim, okulda bir dönem dışardan yedim, spor egzersiz sıfırdı.
insanların kilom hakkında konuşmalarını kulak arkası ederken erkek arkadaşımın bir tanıdığınınhalan mı yanındaki demesi hayır cevabını alınca ablan mı yanındaki demesi beni çok etkiledi. Resmen okkalı bir tokat yedim suratıma. Bununla başladı her şey ya da başlayamadım diyeyim. Yaklaşık iki aydır çok mutsuzum. Birşeyler yanlış gidiyor ve ben bunu farketmiyorum. Araştırıyorum deniyorum. Böyle işte

Selam kızlar nasılsınız. Ufacığı uyuttum şimdi koşacağım
Menümde belli oldu yazayım
Sabah:1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. 1 dilim peynir. Omlet şekersiz çay
Ara: 1 elma

Öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı 3 tavuk baget ve salata
Ara: filtre kahve
Akşam: beşamel soslu karnıbahar yemeği 5 kaşık ve 3 kaşıkta chia tohumlu yoğurt

Gece uyumadan elma sirkeli su

Yine akşam çocuklar uyuynca dubbelle bacak ve arka kol. Arka kolu hergün yapmaya çalışıyorum yumuşama var diye

Epilasyonla işin ne alakası var canım onu anlamadım. Tahlil yaptırdın mı yakın zamanda. Belki kilo almana ve tuylenmene sebep olan bir hormon bozukluğu vardır. Veririz inşallah hep beraber tanıyalım bir birimizi sorunu buluruz inşallah

Canım sen hiç kilo bildirimi yapmıyorsun artık tartılmayı bıraktın mı

Hoşgeldin canım Ne güzel farkındasın Muzdaripsin azimle başarırsın

Kilo gerçekten yaşı büyük gösteriyor. Küçükken hoşuma giderdi. Abime, ablan mı diye sorarlardı, 4 yaş var aramızda. Çocukların sunnetinde stüdyoda fotoğraf çekildikten, eşimin ablası gibi görünüyorum. Sinirden çerçeveyi kirmisligim var. Tam o ara tekrar hamile kaldım ve bebeğim yaşını doldurduğu dönemlerde başladım bu yola. Neredeyse 10 yıllık evliyim, 3 oğlum var ellerinden öper.

Yüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.

Maşallah. Gerçekten bu büyük gösterme durumu çok acı birde dört yaş olmasına rağmen aranızda

Kahvaltı 08:00

1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmeği
3 ceviz

Ara 10:00
1 tane kivi

Öğle 11:45
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
5 marul yaprağı
3 ısırık havuç

Akşam 16:00
4 köfte
Salata
3 kaşık yoğurt

Menüm bugün böyle kızlar..
Çok Yorgun'um çocuklar hiç durmuyor ..
Biri sürekli aralıksız anne diyo
Diğeri durmadan mızmızlanıyor ağlıyor...

Bu hafta geçen haftakinden kötüyüm kilo vermede inşallah sabit veya artı gelmem bi geçseydi yarın ..

3 öğün karatay oluyor mu ki..ben bilmiyorum
Alışana kadar oluyor sanırım ,
Tüm kurallar aynı ama sadece bi öğün daha var.
Alışınca kendi kendine öğünü bırakıyorsun sanırım zaten. Ben Karatay yapmıyorum ama 3 öğün yapıyordum son günlerde acıkmadım yapmadım öğle menüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…