- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Spor listesi daha çok akşama doğru başlanıyor paylaşıma. En son paylaşımı alıp kendimizi ekliyoruz. Spor listesi en geç ertesi gün saat 11e kadar eklenmeli. Yoksa yanıyor puanlar.Sohbetinizi bölmek istemiyordum ama bikaç birşey sorabilir miyim acaba
Çok mu şey sordum bilmiyorum ama..
- Şimdi benim deneme sürem 15gün. 15 günde 1 kilo vermeliyim. 15 gün boyunca bende sporaumu menülerimi yazıcam
- Her gün akşam o günün menüsünü yazıyorsunuz baştaki linke atıyorsunuz. Menüye dahil spor aktivitenizi ve su alımınızı yazıyorsunuz. Harici burayada atıyor musunuz menüyü. Birde menünün son saatti varmı o gün içinde.
- Her cuma sabah en geç 12de kilonuzu yüzdelik hesapla yazıyorsunuz.
- Yaptığımız sporu puanlama sistemiyle hesaplayıp puanı dakikasını listeye eklemeli yazıyor. liste derken menüye ek mi diye düşündüm fakat takım menülerimiz sayfasında göremedim yazanı.
Seni tanıyabilir miyiz? Evli misin? Çocuğun var mı? Nerde aldın bu kiloları?
Tabii. Evli değilim erkek arkadaşım askerde. Şubatta geliyor inşallah. Bu yaz Allah izin verirse söz nişan yapmayı düşünüyoruz.Seni tanıyabilir miyiz? Evli misin? Çocuğun var mı? Nerde aldın bu kiloları?
Epilasyonla işin ne alakası var canım onu anlamadım. Tahlil yaptırdın mı yakın zamanda. Belki kilo almana ve tuylenmene sebep olan bir hormon bozukluğu vardır. Veririz inşallah hep beraber tanıyalım bir birimizi sorunu buluruz inşallahTabii. Evli değilim erkek arkadaşım askerde. Şubatta geliyor inşallah. Bu yaz Allah izin verirse söz nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çalışmıyorum kıl tüyle başı belada olanlardanım epilasyona vs gidiyorum o yüzden işe gitmem mümkün olmadı. Önlisans diyaliz teknikerliği bu yaz mezun oldum.
Genelde ağır hantal yaşadım bunun karşılığı aşırı yemek yemesemde tatlılardan hiç kaçmadım, geç saatlerde yedim, okulda bir dönem dışardan yedim, spor egzersiz sıfırdı.
insanların kilom hakkında konuşmalarını kulak arkası ederken erkek arkadaşımın bir tanıdığınınhalan mı yanındaki demesi hayır cevabını alınca ablan mı yanındaki demesi beni çok etkiledi. Resmen okkalı bir tokat yedim suratıma. Bununla başladı her şey ya da başlayamadım diyeyim. Yaklaşık iki aydır çok mutsuzum. Birşeyler yanlış gidiyor ve ben bunu farketmiyorum. Araştırıyorum deniyorum. Böyle işte
Canım sen hiç kilo bildirimi yapmıyorsun artık tartılmayı bıraktın mıSelam kızlar nasılsınız. Ufacığı uyuttum şimdi koşacağım
Menümde belli oldu yazayım
Sabah:1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. 1 dilim peynir. Omlet şekersiz çay
Ara: 1 elma
Öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı 3 tavuk baget ve salata
Ara: filtre kahve
Akşam: beşamel soslu karnıbahar yemeği 5 kaşık ve 3 kaşıkta chia tohumlu yoğurt
Gece uyumadan elma sirkeli su
Yine akşam çocuklar uyuynca dubbelle bacak ve arka kol. Arka kolu hergün yapmaya çalışıyorum yumuşama var diye
Hoşgeldin canım Ne güzel farkındasın Muzdaripsin azimle başarırsınTabii. Evli değilim erkek arkadaşım askerde. Şubatta geliyor inşallah. Bu yaz Allah izin verirse söz nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çalışmıyorum kıl tüyle başı belada olanlardanım epilasyona vs gidiyorum o yüzden işe gitmem mümkün olmadı. Önlisans diyaliz teknikerliği bu yaz mezun oldum.
Genelde ağır hantal yaşadım bunun karşılığı aşırı yemek yemesemde tatlılardan hiç kaçmadım, geç saatlerde yedim, okulda bir dönem dışardan yedim, spor egzersiz sıfırdı.
insanların kilom hakkında konuşmalarını kulak arkası ederken erkek arkadaşımın bir tanıdığınınhalan mı yanındaki demesi hayır cevabını alınca ablan mı yanındaki demesi beni çok etkiledi. Resmen okkalı bir tokat yedim suratıma. Bununla başladı her şey ya da başlayamadım diyeyim. Yaklaşık iki aydır çok mutsuzum. Birşeyler yanlış gidiyor ve ben bunu farketmiyorum. Araştırıyorum deniyorum. Böyle işte
Kilo gerçekten yaşı büyük gösteriyor. Küçükken hoşuma giderdi. Abime, ablan mı diye sorarlardı, 4 yaş var aramızda. Çocukların sunnetinde stüdyoda fotoğraf çekildikten, eşimin ablası gibi görünüyorum. Sinirden çerçeveyi kirmisligim var. Tam o ara tekrar hamile kaldım ve bebeğim yaşını doldurduğu dönemlerde başladım bu yola. Neredeyse 10 yıllık evliyim, 3 oğlum var ellerinden öper.Tabii. Evli değilim erkek arkadaşım askerde. Şubatta geliyor inşallah. Bu yaz Allah izin verirse söz nişan yapmayı düşünüyoruz.
Yüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.Epilasyonla işin ne alakası var canım onu anlamadım. Tahlil yaptırdın mı yakın zamanda. Belki kilo almana ve tuylenmene sebep olan bir hormon bozukluğu vardır. Veririz inşallah hep beraber tanıyalım bir birimizi sorunu buluruz inşallah
Maşallah. Gerçekten bu büyük gösterme durumu çok acı birde dört yaş olmasına rağmen aranızdaKilo gerçekten yaşı büyük gösteriyor. Küçükken hoşuma giderdi. Abime, ablan mı diye sorarlardı, 4 yaş var aramızda. Çocukların sunnetinde stüdyoda fotoğraf çekildikten, eşimin ablası gibi görünüyorum. Sinirden çerçeveyi kirmisligim var. Tam o ara tekrar hamile kaldım ve bebeğim yaşını doldurduğu dönemlerde başladım bu yola. Neredeyse 10 yıllık evliyim, 3 oğlum var ellerinden öper.
Limon maydanoz tarçın var canım
3 öğün karatay oluyor mu ki..ben bilmiyorumCanım yine Karatay yap 3 öğün yap.
Burda paylaşıyoruz gerek yok bence kaptan1. sayfada link canım. Buraya ekliyoruz menümüzü yine bir kopyasını da oraya ekliyoruz.
Alışana kadar oluyor sanırım ,3 öğün karatay oluyor mu ki..ben bilmiyorum
Oylama sonucuna göre belli olacak. Sen oraya hayır yaz o zaman belli olsun.Burda paylaşıyoruz gerek yok bence kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?