Bencede karatay ilaç gibi ama başlarda zor oluyorBen de çocuklardan sonra kilolu dan obeze terfi edenlerdendim
Hiç veremem sanarken 20 kilo gitti Karatay ile şu ara az az sık sık yiyorum ama Karatay çok güzel bir sistem
Sen kitabı okudun mu3 öğün karatay oluyor mu ki..ben bilmiyorum
Anladım.bak ben onun karatay olduğunu bilmiyordum.benimde alışmaya ihtiyacım var zaten.şuan midem büyümüş hissediyorum bunuAlışana kadar oluyor sanırım ,
Tüm kurallar aynı ama sadece bi öğün daha var.
Alışınca kendi kendine öğünü bırakıyorsun sanırım zaten. Ben Karatay yapmıyorum ama 3 öğün yapıyordum son günlerde acıkmadım yapmadım öğle menüsünü
O zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşınıYüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.
Okumadım canım.nette okumuştumSen kitabı okudun mu
Polikistik over olabilir canımYüzümde aşırı dercede var. Yüzüm için iğneli epilasyoan gidiyorum kısaltma alma şansım yok p yüzden. Gittim bormal dendi herşey fakat ben dahiliyeye gittim kadın hastalıklarına gitmek gerekiyormul sanırım onun içinde bir baktıracağım.
Ne sürpriz olur ama. Bir görüyor abowww hatun fıstık gibi olmuş!!O zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını
Oku o zaman canım. Sana ödev. Kitabı oku çalış yazılı yapcamOkumadım canım.nette okumuştum
Oku o zaman canım. Sana ödev. Kitabı oku çalış yazılı yapcam
Çok heyecanlııııNe sürpriz olur ama. Bir görüyor abowww hatun fıstık gibi olmuş!!
Bende eşim asker dönüşü öyle görsun beni istiyorumO zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını
O zaman napıyoruz. Boğazımızı tutup sporumuzu yapıyoruzBende eşim asker dönüşü öyle görsun beni istiyorum
Valla çok isterim onu şaşırtmak. Al olabilsem kuğu gibi nasıl güzel söyledin. Evet en kısa sürede gideceğim şimdi bakayımda alayım hatta randevumuO zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını
Bende evet devam diyorum. İlk gün spor listesini yaparken 1 buçuk saatimi harcadım. Gözler şası oldu vallaEvet devam edelim
Yaa anlayın benim niye yorulduğumuBende evet devam diyorum. İlk gün spor listesini yaparken 1 buçuk saatimi harcadım. Gözler şası oldu valla
Aynen öyleO zaman napıyoruz. Boğazımızı tutup sporumuzu yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?