Evet evet hiç vakit kaybetme.Valla çok isterim onu şaşırtmak. Al olabilsem kuğu gibi nasıl güzel söyledin. Evet en kısa sürede gideceğim şimdi bakayımda alayım hatta randevumu
Kaptan pc de değilim diye yapamıyorum oyu ya.ama valla bundan sonra düzenli yapacam.haklısınKızlar oylarınızı sandığa atın böyle geçersiz sayılır.
Hele asyaasya_01 ne menü ekler ne spor yapar ne bildirimleri tam yapar
Resmen yenildim yaa nerden çıktı depresyon35 dk koşu 200 twister 50 squat yaptım akşama mekik. Şınav devam bakalım
Yok akrabası vefat etmişti yA canım dün belki Cuma da gelmeyebilirim demişti@Elmira2017 nerde ayrıldı mı
Evet unuttum bi anYok akrabası vefat etmişti yA canım dün belki Cuma da gelmeyebilirim demişti
Hoşbulduum. Birinci sayfayı okudum karar listesini hatta hızımı alamayıp takım liderlerinin yaptıklarını bile okumuşumm hahahha
20yaşındayım. 1.63 boyum. Üniversite bitti evdeyim şuan bazı dertlerle uğraşıyorum. 83.8 kiloya geldiğimde baktım dur demeliyim öylelikle yememe vs dikkat etmeye başladım spora başladım. Üç ay oldu ben sadece 80.9 kiloya indim. O yüzdende kkdeki takımlara katılmaya karar verdim. Hedefimde boyuma göre 55olmalı gakat 65şimdilik benim için yeterli görünüyor. Bu şekilde
Yaa sormayılbaşından sonra gidiyor gönlümün efendisi
EVET EVETflorence_N
innuk
S smy11
@Gulumse25lemonade17 H Hamzakifzulal Niloyabebe @Elmira2017
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz ..
Kısa dönem canım.yılbaşında n sonra gidip başvuracak.bana kalsa uzmancavus olabilse bizide yanına alsa orda düzen kursak.taa oda bizim elimizde değilmişhoşgeldin canım..
nereye gideceği belli mı, kısa dönem mi , uzun donem mi yoksa yedek subay mi olacak
Canım yaa ben pc de değilim beceremedim.benim oyu ekleyebilir misin.florence_N EVET
innuk
S smy11
@Gulumse25 EVET
lemonade17 EVET
H Hamzakifzulal EVET
Niloyabebe
@Elmira2017
gulenyuzumsunsen EVET
asya_01
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz
Devam için EVET
kalkması için HAYIR
İşi yok mu eşinin neden öyle bişey istiyorsun.Kısa dönem canım.yılbaşında n sonra gidip başvuracak.bana kalsa uzmancavus olabilse bizide yanına alsa orda düzen kursak.taa oda bizim elimizde değilmiş
Dönemlik yani mevsimlik işi oluyor canım.İşi yok mu eşinin neden öyle bişey istiyorsun.
Ha birde sigorta falan da yok.yevmiye hesabıİşi yok mu eşinin neden öyle bişey istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?