- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Benim bildiğime göreGünaydınlar hayırlı cumalar :)
Bende tartıldim 71 kiloyum pazartesi den bu yana 1 kilo gitmiş :) hala da regl şişliği var aslında tam bitmedi...canım ben geçen hafta listeye girememistim kilonun başlangıç kilosunda yazması gerekmez mi? Geçen cuma 71 dim o yazıyor listedeAnka
Derin dondurucuya domates atmıyor musunuz? Ya da konserve? Hiç olmadı domates salçası.. Tarifte domates diyordu ben salça koydum.Pırasa kış domates yaz sebzesi nasıl olcak.
Kapuska ya pirinç mi konuyor? Ben biber, domates ve soğan ile yapıyordum.Kapuska ama ben pirinç yerine mercimek katıyorum. Ekşili acılı dehlet oluyorHem de yağ yakıyor. Tam diyet yemeği.
Günaydın hayırlı huzurlu cumalar canımGüüünaydııııın
Hayırlı cumalar
Bol eksili bir gün olsun inşallah
Ben ne zaman karnabahar yemeği yapacak olsam yıkanmış karnabaharlarin yarısını eşim yiyor soğan kavrulan kadar. Sen de yemeği yapana kadar yiyon yarısını değil mi?Ben çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)
Süpersin canım darısı başımıza inşallah :))
Tamam o zaman canım yaptım zaten bildirimi de :))Benim bildiğime göre
Kilo hesaplanırken Cuma'dan Cuma'ya ki fark alınıyor canım listede olsan da olmasan da .
Vayyyyy harikasın canım yaa tebrik ederim seni.
Yok ben yıkayıp koyuyorum dolaba yemeklerin yanında bazen atıştırmalık falan yiyorumBen ne zaman karnabahar yemeği yapacak olsam yıkanmış karnabaharlarin yarısını eşim yiyor soğan kavrulan kadar. Sen de yemeği yapana kadar yiyon yarısını değil mi?
Yok canım yapmıyorum ben.Derin dondurucuya domates atmıyor musunuz? Ya da konserve? Hiç olmadı domates salçası.. Tarifte domates diyordu ben salça koydum.
Teşekkür ederim canım sayendeVayyyyy harikasın canım yaa tebrik ederim seni.Çok mutlu oldum senin adına. Ayyy sevinçten ağlayacağımmmmm
01-07/12/2017 Haftalık spor listesi;
Eki Görüntüle 2076472
gulenyuzumsunsen tacı yine kimselere kaptırmadı :)
:)) teyzede diyebilirsiniz ne olacak canım, 50 yaşımdayım, emekli bir mühendisim, egede sahilde bir köyde yaşıyorum 2 senedir, 22 yaşında bir kızım var, 2 tanede kedim:))) ve bir eşim. çok kilo alıp verdim şu an kalıcı kilo vermek istiyorum,
1,56 boyunda 83.5 kg ağırlığındaydım ( 30 lu yaşlarda 60 olunca ay ne şişmanladım derdim laf aramızda )
metabolic balance ile zayıflayacağım, menümü günlük sizlerle paylaşırım sanırım zounluluk var . bu kadar :)
[/QUOTE]***12.TAKIM 547.Etap***
florence_N (71.9/
gulenyuzumsunsen (75.8/75.0/0.8/1.05)
İnnuk(63.9
Niloya bebe (78.9/
Elmira2017 (59.9
smy11 (60.8/
Gulumse25(87.7/87.1/0.6/%0.68)
lemonade17 (71) yeni uye B.tarihi:15 kasım B. kilo: 71,5 Hedef: 60
hamzakifzulal (72.9) yeni üye; B.tarihi:20 kasım B.kilosu: Hedef:
12. Takım Ortalaması:
Yeni üyeler
Bulutungokyuzu(
hCrb(
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
anka_misali( 58,5 /
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Cumadan cumaya alınır canım maalesef. 17 kasımda gelmiştin. 3 haftada yarım kilo çok az. Ben senin kaçamak yaptığını da görmedim. Normalde listeye alınmaman lazım. Ama ben seni azminden dolayı alacağım. Sen de haftaya güzel bir kiloyka geleceksin anlaştık mıGünaydınlar hayırlı cumalar :)
Bende tartıldim 71 kiloyum pazartesi den bu yana 1 kilo gitmiş :) hala da regl şişliği var aslında tam bitmedi...canım ben geçen hafta listeye girememistim kilonun başlangıç kilosunda yazması gerekmez mi? Geçen cuma 71 dim o yazıyor listedeAnka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?