Bilmiyorum geçen sene 1 kere hasta olmadılar bizimkilerde bu sene iyi günümüz yokBenim bebitto uykudan uyandı ve BİNGO!! Atesi 37.9. Ortancamı bugün öğleden sonra okula gönderdim, sabah halsizdi. Onu kurtardım derken bu başladı. Bu sene noldu bu çocuklara yaaaa. Geçen sene hiç böyle olmamışlardı. İyice yükselmeden ateşi sancı mancı dinlemedim çıktım yürüyüş bandına. Yavaş yavaş yürüyorum. Yürüyüş sanciya iyi de gelir malum.
Aslında en doğrusu ayda bir spor salonlarındada ayda bir ölçülüyorOcak ayı sonuna dek tartılmayacağım canım çünkü 2 kilo versem sapıtıyorum diyeti sporu boşluyorum eşime söyledim tartıyı sakladı ocak sonu verecek
Oylama bitti karar alındı canım. Hayır diyenler de uyacak. Ama sen listeye girmeyeceksin zaten zor oluyorsa uğraşma canım.Aynen benimde pc yok yapamıyırum benim oyumuda eklermisiniz oyum hayır
Hoşgeldiniz aramıza... Biraz kendinizi tanıtır mısınız? Ay ilk defa sizin yaşınızda biri geldi abla diyeyim ben size rahatsız olmazsanız.selam umarım bu sefer doğru adresteyimdir :) kabul ettiğiniz için teşekkürler
Günaydın gece kuşuHoşgeldiniz aramıza... Biraz kendinizi tanıtır mısınız? Ay ilk defa sizin yaşınızda biri geldi abla diyeyim ben size rahatsız olmazsanız.
Dedim erkenden kapıları açim kapıda kalmasın kimse benden önce davranmışsın maşallahGünaydın kızlarrrrrr... Ben daha yeni uyuyacağım inşallah... Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç çıkarırız...
Ohh eksiye geçmişsin.***12.TAKIM 547.Etap***
florence_N (71.9/
gulenyuzumsunsen (75.8/
İnnuk(63.9
Niloya bebe (78.9/
Elmira2017 (59.9
smy11 (60.8/
Gulumse25(87.7/87.1/0.6/%0.68)
lemonade17 (71) yeni uye B.tarihi:15 kasım B. kilo: 71,5 Hedef: 60
hamzakifzulal (72.9) yeni üye; B.tarihi:20 kasım B.kilosu: Hedef:
12. Takım Ortalaması:
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
anka_misali( 58,5 /
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Hayırlı cumalar canım. uyurum belki diye listeyi ekleyeyim dedim... Ama kalktı bebek maalesefDedim erkenden kapıları açim kapıda kalmasın kimse benden önce davranmışsın maşallah
İlaç iyi geldi wc problemim yok hamdolsun sporda işe yaradı şükür bende bu kadar beklemiyordum akşam senden yedigim dayakta yanıma kar kaldıOhh eksiye geçmişsin.
Ben senin yerinede uyurum artıkın sanki hiç uyumamışım gece çok uyanıyorum rüya görüyorum uykumu alamıyorum malesefHayırlı cumalar canım. uyurum belki diye listeyi ekleyeyim dedim... Ama kalktı bebek maalesef
Cumanın duası budaAminnnnn
Hoşgeldiniz aramıza... Biraz kendinizi tanıtır mısınız? Ay ilk defa sizin yaşınızda biri geldi abla diyeyim ben size rahatsız olmazsanız.[/QUOT
:)) teyzede diyebilirsiniz ne olacak canım, 50 yaşımdayım, emekli bir mühendisim, egede sahilde bir köyde yaşıyorum 2 senedir, 22 yaşında bir kızım var, 2 tanede kedim:))) ve bir eşim. çok kilo alıp verdim şu an kalıcı kilo vermek istiyorum,
1,56 boyunda 83.5 kg ağırlığındaydım ( 30 lu yaşlarda 60 olunca ay ne şişmanladım derdim laf aramızda )
metabolic balance ile zayıflayacağım, menümü günlük sizlerle paylaşırım sanırım zounluluk var . bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?