Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kıızz kestane vallahi çok severim canım çekti. Kalorisini biliyor musun ben yedimmi bir tabak yerim valla
Aynen çok güzel ama kalori fazla her güzel şey gibi 3 tanesi 1 dilim ekmek kadarmış . Benimkiler minikti ve biraz yanmisti üstlerini yemedim aslında toplasan 2 kestane kadar yemisimdir :) bide akşam yemeği sadece çorba olduğu için yedim

Neyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.
Ama yok ya çok zevkliymiş bi tane daha vurayım

Gülümse25
600tane ip atlama =120
Toplam =120
2litre su
Neyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.
Ama yok ya çok zevkliymiş bi tane daha vurayım [/QUOTE]
Şamar oglanına döndüm vur anasını satim
Hem menümü de 1sayfada paylaştım hıh

Ben çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)

Kimseler kalmadı çıkalım bacı kapıları kitleyek kimse varmı içerde kalmasın sonra Anka gibi herkesciklere iyi geceler geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kuzucuklar en güzele emanet olun

Kimseler kalmadı çıkalım bacı kapıları kitleyek kimse varmı içerde kalmasın sonra Anka gibi herkesciklere iyi geceler geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kuzucuklar en güzele emanet olun
Tamam çıktım hadi kitle kapıları :) iyi geceler herekeseeee umarım yarın hepimizin yüzü güler :))

Çok iyi kilo vermişin canım. 90 lardan 70 leri görmek mucize gibi
Valla biara 96 ları filan gördüğümde bidaha zayıflayamam sanmıştım. Ama kayınvalidem fazla kilodan kalp krizinden birdenbire gidincede kilolardan çok korkuyordum. Şimdide olsada bence sağlık kısmını çizgiyi geçtik bence. Aşırı kilodan nalları dikmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…