Diyetisyen dedi ye diye arada kaldımValla ben kaloriden anlamam. Ama yediğin o 2 çatal makarna bile 200 gr fazla çıkarabilir seni. Ben yeme mi dedim
Köfte ye et ye mercimek ye sadece pırasa ye yoğurt ye makarna pestil ne alaka
Aynen çok güzel ama kalori fazla her güzel şey gibikıızz kestane vallahi çok severim canım çekti. Kalorisini biliyor musun ben yedimmi bir tabak yerim valla
Neyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.07 aralık spor su listesi
1.smy11
40 dk yürüyüş 40 puan
50 mekik 10 puan
100 donkey kick 20 puan
200 twist 40 puan
500 ip 100 puan
Toplam 210 puan
1.5 lt su
2. hamzakifzulal
600 twister 120
35 dk koşu 105
100 squat 20
100 duvara şınav 20
200 iç bacak 40
250 mekik 50
100 bisiklet 20
50 Makas 10
200 yan mekik 40
Toplam 425 hedefime ulaşamadım ama çok yoruldum
3.gulenyuzumsunsen
30 dk leslie =30 puan
100 iç bacak hareketi=20 puan
50 donkey kick=10 puan
500 side leg lift=100 puan
500 Twister=100 puan
Toplam =260 puan
Yarım litre maydanoz suyu
1,5 litre detoks suyu
Gülümse25
600tane ip atlama =120
Toplam =120
2litre su
Norma makarna yemem zatin spagetti olunca dayanamadım 2çatal aldım tmm daha yememBen de dene dedim sen manarna bana yaramıyor dedin
Neyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.Gülümse25
600tane ip atlama =120
Toplam =120
2litre su
Şamar oglanına döndüm vur anasını satimNeyse hadi spordan kurtardın geri aldım tokadımı.
Ama yok ya çok zevkliymiş bi tane daha vurayım
Aboooo çatalı ortaya koydun şoyke etrafına makarna sardın onu 1 çatal mı saydın yoksaNorma makarna yemem zatin spagetti olunca dayanamadım 2çatal aldım tmm daha yemem
Ben çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)Aynen çok güzel ama kalori fazla her güzel şey gibi3 tanesi 1 dilim ekmek kadarmış . Benimkiler minikti ve biraz yanmisti üstlerini yemedim aslında toplasan 2 kestane kadar yemisimdir :) bide akşam yemeği sadece çorba olduğu için yedim
Ne o canın mı çekti kaptanım yarın pişirek yiyek senin canın sagolsunAboooo çatalı ortaya koydun şoyke etrafına makarna sardınonu 1 çatal mı saydın yoksa
Yavv he he bizde seni bekliyoduk yeminlen hoş geldin gadasını aldıgımselam umarım bu sefer doğru adresteyimdir :) kabul ettiğiniz için teşekkürler
Çig karnıbahar lahana gibi oluyo dün bende yaparken biraz çig yedimBen çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)
Çiğ kalorisi daha az olabilirBen çiğ seviyorum kestaneyi ya. O zamanda mı aynı kalori acaba. Karnabaharı da çiğ seviyorum ::)
Tamam çıktım hadi kitle kapıları :) iyi geceler herekeseeee umarım yarın hepimizin yüzü güler :))Kimseler kalmadı çıkalım bacı kapıları kitleyek kimse varmı içerde kalmasın sonra Anka gibiherkesciklere iyi geceler geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kuzucuklar en güzele emanet olun
Ocak ayı sonuna dek tartılmayacağım canım çünkü 2 kilo versem sapıtıyorum diyeti sporu boşluyorum eşime söyledim tartıyı sakladı ocak sonu verecekCanım sen hiç kilo bildirimi yapmıyorsun artık tartılmayı bıraktın mı
Çok iyi kilo vermişin canım. 90 lardan 70 leri görmek mucize gibiKilo gerçekten yaşı büyük gösteriyor. Küçükken hoşuma giderdi. Abime, ablan mı diye sorarlardı, 4 yaş var aramızda. Çocukların sunnetinde stüdyoda fotoğraf çekildikten, eşimin ablası gibi görünüyorum. Sinirden çerçeveyi kirmisligim var. Tam o ara tekrar hamile kaldım ve bebeğim yaşını doldurduğu dönemlerde başladım bu yola. Neredeyse 10 yıllık evliyim, 3 oğlum var ellerinden öper.
Ağzın bal yisinO zaman hiç vakit kaybetmeden bir kadın doğumcu ve bir endokrinolojiye gidiyorsun. Tahlillerine baktırıp ona göre yolumuzu çiziyoruz. Gerekirse diyetisyene git canım. Şubata kuğu gibi karşıla erkek arkadaşını
Aynen benimde pc yok yapamıyırum benim oyumuda eklermisiniz oyum hayırCanım yaa ben pc de değilim beceremedim.benim oyu ekleyebilir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?