Kız tek seferdemi 200 mekik yoksa 1hafta boyuncamıKızlar güzel bir ivme yakaladık devam ettirelim var mısınız
Ben kendime günlük spor hedefi koyuyorum lütfen bana katılın
1. Hamzakifzulal önümüzdeki hafta en az 6 gün
20 dk koşu
500 twister
200 mekik
100 squat
200 ip
100 duvara şınav veya yarım şınav
Yapacağım
Aslında gıdı sıkılaştırıcı egzersiz biliyorum linkini atabilirim. Ne derece işe yarar bilmiyorum ama bir denersin faydasını görürsen devam edersin ben bir iki kere yaptım sonra unuttum hepBu arada kızlar canım çok sıkkın kaç gündür yazayım diyorum elim varmıyor. Eskiden gıdımın olduğu yerde kilo vermeye bağlı çatlak oluştu. Azıcık da olsa sarkiyor. Öneriniz var mı? Sıkılaştırıcı krem alsam ise yarar mı?
Nar ekşisinin kilo yapabileceğini hiç düşünmemişstim. Annem yaşlı bir kadından alıyor kadın köyde yapıp getiriyormuş bizde çok seviyoruz halbukiAnladım. Sızma al en azından soğuk sıkım bulamasan da. Narın da yarımını ayıklayıp katabilirsin. Narın kendisi çok faydalı. Ama nar ekşisi fabrikada yapıldığı için hem içinde şeker de var hem de çok fazla koruyucu madde var.
Gögüs ağırlık yapmıyormu beline benim çok yapıyor acaba onlar ne zaman eriyecekGögüs-105
Bel-92
Kalça-117
Basen-107
Kalçayla baseni nasıl ayrı ölçtün kız bende ölçüyümGögüs-105
Bel-92
Kalça-117
Basen-107
Ev yapımıysa farklı olabilir canım. Benim dediğim markette satılanlar.Nar ekşisinin kilo yapabileceğini hiç düşünmemişstim. Annem yaşlı bir kadından alıyor kadın köyde yapıp getiriyormuş bizde çok seviyoruz halbuki
Bi de kaç beden giyiyorsun canımGögüs-105
Bel-92
Kalça-117
Basen-107
Bana çok gelmedi. Göbeği de ölçsene. Ben gobeklerle ilgileniyorumGögüs-105
Bel-92
Kalça-117
Basen-107
Kaptanım bende ölçecemde mesela baseni ölçerken tam sıkı mı tutayım mezurayıBana çok gelmedi. Göbeği de ölçsene. Ben gobeklerle ilgileniyorum
Bunu gördüm gittim 100 squatta ben yaptım hem olmuş tanesi 1 puanKızlar güzel bir ivme yakaladık devam ettirelim var mısınız
Ben kendime günlük spor hedefi koyuyorum lütfen bana katılın
1. Hamzakifzulal önümüzdeki hafta en az 6 gün
20 dk koşu
500 twister
200 mekik
100 squat
200 ip
100 duvara şınav veya yarım şınav
Yapacağım
LCW den 3xl giyiyordum şimdi m giyiyorumBaşlama Kilolarımız ve güncel kilolarımız yakın diye sana sorayımflorence_N .
90 ken kaç beden giyiyordun
Şimdi kaç giyiyorsun canım
Ayyyy maşallahLCW den 3xl giyiyordum şimdi m giyiyorum
Arada dört beden fark var vaovv süper değil miLCW den 3xl giyiyordum şimdi m giyiyorum
Tunikler bakmadım hiç ama. Tuniklerim 3x idi, belki l olabolir. Pazar günü gidicem avmye, merak ettim bakayım gidince.Ayyyy maşallah
Bende hep 2xl ve 3 xl giyiyorum
Bi tane xl kazak vardı olmuyordu şimdi oluyor..
Ben l giysem yeter diyorum çünkü göğüsler baya büyük m ye hayatta sığmam sanırım
MuhteşemmArada dört beden fark var vaovv süper değil mi
Bir puan mı ben onu bilmiyordum süperBunu gördüm gittim 100 squatta ben yaptım hem olmuş tanesi 1 puan
Yok mu arttıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?