• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugün bi arkadaşla karşılaştım. Kilo ile ilgili konuşurken vucuduna bol bol kese yap dedi. Gözenekler ne kadar açık olursa vücuttan terle birlikte yağ atımı o kadar fazla oluyormuş. Mantıklı geldi bana. Artik her banyoya girdiğimde kese yapcam:KK70:vücudum nefes alsın.

Kızlar bugün bi arkadaşla karşılaştım. Kilo ile ilgili konuşurken vucuduna bol bol kese yap dedi. Gözenekler ne kadar açık olursa vücuttan terle birlikte yağ atımı o kadar fazla oluyormuş. Mantıklı geldi bana. Artik her banyoya girdiğimde kese yapcam:KK70:vücudum nefes alsın.

Kız olurmu öyle şey innuk bir tane mesaj attıysan kaynamıştır arada yoksa hepimiz değerliyiz burda :KK19:
De bakıyım nasılsın naptın bugün :KK51:

Sana inat spor yaptim simdi..
Sen + ya geçmisken hazir azcik fark atayim sana dedim.
Bak bi ben eksik kalmistim seninle uğraşmayan bende eklendim tam oldu:halay::halay:

Depresyon a girmek istemiyorsan
Takıma daha sık gir
Gel benle şakalaş innukcum
Hayat boş eğlen coş demiş atalar demi Yani ne depresyonu :)

Kilar ben gunaydin diyene kadar tünaydin olmus.
Depresyona girmekle girmemek arasinda git gel yaşıyorum.
Canim hiç bise yapmak istemiyo..
Nolcak benim bu halim yaaa...

Depresyon a girmek istemiyorsan
Takıma daha sık gir
Gel benle şakalaş innukcum
Hayat boş eğlen coş demiş atalar demi Yani ne depresyonu :)
Kiz basimda ki sikinti insani depresyona sokar.
Eski is yerinden parami alamadim. Telefonlarima cevap vermiyorlar. Esimde evde kafa utuluyor. Iste bulamiyorum..
Gelde girme depresyonaa

Canlar sporlar ne alemde. Ben sadece ip atladım. Biraz da bölgesel çalışmam lazım. Bebisi sallıyorum uyusun.kendimi kalca bacak göbek hareketlerine vericem

Back
X